Domov Novice

BMWslo koledar 2012

Po enoletnem premoru je ponovno na voljo BMWslo koledar. V letu 2012 vas bo spremljalo 12 bavarskih lepotcev na 4 kolesih.

Svoj izvod si lahko zagotovite tako, da sledite navodilom za NAROČILO.

Cena enega koledarja je 12 €, ob nakupu 4 koledarjev pa vam petega podarimo. 5 koledarjev torej dobite za 48 €. Odločite se lahko tudi za dostavo po pošti.

Noč belih rokavic v muzeju BMW

Munchen , 21.11.2011

Prepovedani sadeži so vedno najslajši. Ravno zato bo BMW muzej že četrtič priredil dogodek imenovan »Noč belih rokavic«.

25.11.2011 od 19 ure dalje bodo obiskovalci BMW muzeja prejeli par belih rokavic in z njimi prejeli dovoljenje, da se vseh razstavljenih vozil dotaknejo, ne samo z očmi, kot je to običajna praksa, pač pa tudi s prsti.

Preberite celoten članek >>

Novi član družine MINI - roadster!

Mini družina se vztrajno širi v obliki novih modelov. Zadnji, šesti član družine MINI je novi roadster, ki je hkrati prvi dvosedežni brezstrešnik v zgodovini MINIja. Variacija na temo torej. Kompaktni, dvosedežni športnik z ročnim odpiranjem platnene strehe je hkrati prvi in edini v tem segmentu, torej segmentu premium vozil. Specifični in unikatni paketi ciljajo predvsem na zahtevne kupce, ki si žele športne elegance, spontane vožnje zgoraj brez in neustavljive privlačnosti oblikovanja. Navdušujoča vozna dinamika, zmogljivi agregati in sofisticirana tehnologija pri izdelavi šasije ter neprekosljiv spekter možnosti individualizacije ostajajo glavni atributi znamke MINI.

Preberite celoten članek >>

Novi BMW serije tri!

Danes, 14.10.2011, točno ob 16:00h je BMW v Munchnu odmevno predstavil novo, že šesto generacijo serije tri, paradnega konja prodajne palete BMW.

Preberite celoten članek >>

Avto klub BMW Slovenija | GE39BMW.si
BMWslo © 2001-2012. Portal BMWslo ni v povezavi s podjetjem BMW AG ali BMW Group Slovenija.
BMWslo je zasebna ljubiteljska stran namenjena ljubiteljem avtomobilov znamke BMW.