Skoči na vsebino

 

Obvestilo: Pravila za objavo oglasa Objavil Tomzl

Tomzl

    www.bmwslo.com

  • Administrator
  • Sporočil: 8 690
  • Lokacija: Ljubljana

Splošna pravila za objavo oglasov
1. Oglas objavite v ustreznem podforumu.
2. V naslov oglasa na začetek obvezno napišite P: (prodam), L: (licitacija) ali GB: (group buy oz. skupinski nakup).
3. V naslovu oglasa jedrnato opišite kaj prodajate, da bo vsebina oglasa razvidna že iz naslova.
4. V samem oglasu natančno opišite artikel.
5. Pripnite sliko artikla (če je možno in smiselno).
6. Obvezno napišite ceno pri oglasih za prodajo (link na avto.net, Bolho itd. ne zadostuje). Oglasi brez cene se bodo brisali oz. ne bodo potrjeni.
7. Napišite starost artikla

 

POZOR: Vaš oglas ne bo takoj objavljen. Ko oddate oglas, gre v čakalno vrsto za odobritev s strani moderatorjev. Oglas bo objavljen, če ustreza vsem zahtevam.

Oglasi za nove artikle so plačljivi (glej 5. točko BMWslo pravilnika za podrobnosti), zato bo objava takih oglasov avtomatsko zavrnjena. Če želite objaviti oglas za nov artiklel, predhodno kontaktirajte administratorja, ki bo na podlagi obrazložitve prodajalca ocenil, če je oglas izjemoma lahko objavljen brezplačno. Uporabite obrazec za kontakt.

 

Posebni tipi oglasov
Group buys (skupinski nakupi)
Glej pravilnik BMWslo.

Licitacije
V licitaciji mora prodajalec določit:
- čas trajanja licitacije (točno uro zadnje veljavne ponudbe, npr. 12.12.2007 ob 23:59);
- začetno (rezervirano) ceno (kupci lahko ponudijo samo enak ali večji znesek). To je cena, pod katero prodajalec artikla ne želi prodati.

Prodajalec med licitacijo ne sme spreminjati datuma zaključka licitacije ali višine izklicne cene.

Artikel, ki je predmet licitacije, se lahko prodaja samo na BMWslo forumu in nikjer drugje, ker ni mogoče slediti, če prodajalec drugje dobi višjo ponudbo.

Prodajalec je artikel dolžan prodati tistemu, ki je ob koncu licitacije ponudil največ za artikel. Če prodajalec zaradi prenizke dosežene cene artikla noče prodati kupcu, se mu prepove nadaljnje objavljanje oglasov na BMWslo forumu ali se mu onemogoči dostop. Prav tako se kupec po oddani ponudbi zaveže k nakupu artikla. Kršitev se kaznuje enako kot v primeru kršitve prodajalca! Svetujemo, da morebitna vprašanja glede artikla prodajalcu postavite preden oddate ponudbo.

 

Ostalo
Dodatno opozorilo
V prodajnih oglasih (oglasi označeni s P: ali L:) je prepovedano javno oglaševanje enakega ali različnega artikla/dela/avtomobila (v nadaljevanju stvar) s strani drugega uporabnika. V kolikor drugi uporabnik prodaja enako ali različno stvar, ima za kontaktiranje z drugimi uporabniki na voljo privatno sporočilo ali telefonski stik. Nenazadnje pa ima vsak uporabnik tega foruma tudi možnost objaviti svoj oglas.

Objava oglasa
Vsi novi oglasi morajo biti pred javno objavo potrjeni s strani moderatorjev. S tem poskušamo zagotoviti višjo kvaliteto oglasov. Vsi oglasi, ki so nepopolni in ne izpolnjujejo osnovnih zahtev ali kršijo pravila oglaševanja, bodo zavrnjeni brez opozorila, obvestila ali pojasnila.

Prav tako se bodo brez opozorila brisali oglasi, ki spadajo pod plačljivo oglaševanje. Več o plačljivosti oglasov si preberite v pravilniku BMWslo.

Vaša dolžnost je, da poznate pravila in jih upoštevate. Moderatorji bodo oglase pregledali takoj, ko bo mogoče, lahko pa včasih traja malo dlje, še posebej če je oglas oddan zvečer ali čez vikend.

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2018. Vse pravice pridržane.