Bi se dalo dobit kak link do teh luči, ki jih imaš v delavnici?
PoliGlob Nega vozil
|
Prikaži več možnosti
|
Prikaži več možnosti
|
Da napišem še moje mnenje:
super profesionalen odnos
odlična storitev
več kot poštena cena
Priporočam |
Prikaži več možnosti
|
Svaka čast za delavnco. je bols spucana k moj avto znotrej Enkrat e39, vedno e39! |
Prikaži več možnosti
|
Ali za čiščenje notranjosti uporabljate tudi parni čistilec? |
Prikaži več možnosti
|
SIcer imamo tudi parni čistilec (res da bolj osnoven) ampak ga odkrito povedano ne uporabljamo preveč, saj smo mnenja da ni tako učinkovit, predvsem pa lahko večkrat škoduje materialom. Lep primer je npr. usnje, ki ga nekateri čistijo s paro... žal s tem usnju delajo več škode saj ga uničujejo.
Hvala
PoliGlob poliranje in nega vozil
|
Prikaži več možnosti
|
A lahko napšeš 'self healing' lastnost v praksi, kaj to pomeni. Ali pa, če imaš slike do katere mere poškodb ima lahko lak, da se adaptira. |
Prikaži več možnosti
|
Heal zaščite zacelijo rahle prsake, t.i. swirle, ki večinoma nastanejo od pranja. Ne bo zacelilo npr. če bi avto podrgnili ob veje,... Klasična keramika je prvi korak, ki predvsem deluje preventivno, da praske težje nastanejo, saj se vozilo lažje pere, manj je trenja,... seveda sploh pri temnejših ali pa bolj občutljivih barvah tudi z keramiko in ustreznim vzdrževanjem nastanejo rahle praske - swirli, ki so posbej vidni na soncu.
|
Prikaži več možnosti
|
Pred časom sem zasledil, da imajo določene zaščite samoobnovitvene lastnosti, ki se aktivirajo s temperaturo. Pogreješ in aktiviraš, dobesedno. |
Prikaži več možnosti
|
Ni bilo mišljeno, da lahko dviguješ temperaturo v nedogled in s tem 'celiš'. Sproti je treba spremljati, kaj se dogaja. Od manj previdno na več. Mislim, da je zdaj veliko bolj jasno, kaj je healing lastnost, stopnje in način aktivacije. |
Prikaži več možnosti
|
Cudovita je ratala delavnica |
Prikaži več možnosti
|
Hvala
Paketov in zaščit je precej, tako da so cene lahko zelo različne... cena poliranja je odvisna od tega kakšna vrsta poliranja se dela, kot tudi od tega v kakšnem stanju je vozilo.
|
Prikaži več možnosti
|
V ponudbo pa dodajam tudi ppf (pain protection film) - zaščitne folije
|
Prikaži več možnosti
|
Moj pomislek po nakupu novega avta in te folije je bil, ali bo čez čas barva pod folijo in lakom manj zbledela kot drugje in se bi po odstranitvi opazilo kje je bila nameščena, za to se tudi nisem odločil potem.
Kakšno je tvoje mnenje glede tega? Urejal HiM, 15.01.2021, 11:56. ![]() Član KOS |
Prikaži več možnosti
|
Dobra folija (xpel, suntek,..) problema s tem, v realnosti jo tako po recimo 3 letih menjaš. Je pa meni zlata vredna. Primer...grem na smučanje, 200km vožnje po avtocesti pozimi, potem pa mi teden dni avto stoji pred hotelom na parkingu. Vmes par dni pada sneg in piha, da sneg zmrzuje na površini. Nimaš šanse to odstranit brez, da narediš rise po laku, če si ga poliral/zaščitil pred zimo, je vse skupaj brezpredmetno.. Če pa imaš PPF pa vzameš metlico in se lotiš avta, doma pa ga opereš z vročo vodo in je spet kot nov. Isto vožnja pozimi in peskanje pragov, spodnjh delov odbijačev, sprednjega odbijača,...
lp,m Urejal bmw330cd, 15.01.2021, 12:08. “Will it be a good investment?” We shouldn’t care: the greatest cars were built for a purpose and it wasn’t to be collectible. Only time will tell but I envy the lucky buyers who just get in and drive it without fussing about mileage or stone chips: they’re the people you want to sit next to at dinner! |
Prikaži več možnosti
|