Tako že nekaj časa razmišljam o ponovnem nakupu avta, na katerem me je oče učil vozit, še preden sem dobro videl čez volan. Avta, ki je bil prvi BMW, katerega sem si sam kupil pri 18ih letih.
E34

Zgubljam pa povno časa in denarja z vozakanjem gor in dol po Sloveniji v iskanju pravega primerka.
Videl sem nekaj 525i-jev, ki so se mi sicer dopadli pa tudi cene so bile sprejemljive z izjemo nekaj zlatarjev...ampak ni to to. Bolj kot se prepričujem, da bi bil 525i čisto soliden, bolj mi je jasno da s tem slepim samega sebe. Vem da vas bo cel kup reklo da je 525i "polna kapa", ampak NI.
V8 je V8

Kakšne dva tedna nazaj sem si podrobno ogledal 530i iz Bovca ter zanj dal ponudbo, katero sem kasneje zaradi dvomov umaknil. Iz jeze sem se zapeljal pogledati še modro 520i malo naprej od NG in bil presenečen, saj 23 let stara "kanta" ni imela niti pikice rje, ampak avto je le 2.0

Mogoče bi bil 525i sprejemljiv.
Pri kolegu se kot nalašč pojavi bela 525i...potrebna precej dela, saj avto ni ravno bil ljubiteljsko vožen, kar dokazuje tudi odtrgana feltna, ampak zato po zelo primerni ceni. Nakup pa štrihanje pa novo tapiciranje notranjosti...eh. Vse bi še šlo, ampak bi se verjetno tolkel po glavi, ker jebi ga, V8 je V8.
Za porabo in registracijo mi je vseeno. Ne delam veliko kilometrov, karkoli uspeš registrirati pod jurja pa itak nikamor ne gre. Tako da, ja...
Definitivno V8
In tukaj nastane problem. Kje ga najti? Je kdo od lastnikov v SLO toliko utrgan da bi tak avto prodal (in obenem še po normalni ceni)?
Iskati v tujini? Kako sploh uvoziti '92 ozone layer depletor?
Help. Tresem se za solidno e34ko kot narkić za hors