Skoči na vsebino

1ST - Ugodna avtomobilska zavarovanja

- - - - -

• Prijavi se za objavo odgovora
806 odgovorov v temi
Blue30
Blue30

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 729

Imate čisto prav ja.
Prikaži več možnosti

čare
čare

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 820
  • Avtomobil: Marea JTD

Ponavadi je dovolj št.police al pa samo reg.oznaka pa mi naredi izračun itak paje zaradi toče zadea omejena samo na triglav,ker moraš drugje imet vsaj kasko da ti dajo še točo...
Prikaži več možnosti

1st
1st

Licence To Sell

• Oglaševalci
  • Sporočil: 288
  • Lokacija: BTC - Hala 5 - Tangram, Francoska ulica 15, 1000 Ljubljana

Ponavadi je dovolj št.police al pa samo reg.oznaka pa mi naredi izračun itak paje zaradi toče zadea omejena samo na triglav,ker moraš drugje imet vsaj kasko da ti dajo še točo...

Jaz vam povem, da brez imena in priimka je tablica/št.police podatek kateri vam ne more pomagati čisto nič. Kar se pa tiče toče pa ni res da to ponuja samo triglav, ponujajo tudi generali, grawe in tilia, pa tudi brez kaska se da narediti samo točo :)

LP
Prikaži več možnosti

Falco
Falco

Der Kommissar

• Uporabnik
  • Sporočil: 13 827
  • Avtomobil: BMW

Internetna stran je površno narejena. Če prav razumem, delujete podobno, če ne enako kakor Vizium in podobne "zavarovalnice"?

Sem želel narediti informativni izračun, pa nimam prometne pri sebi, da bi prepisal VIN številko. Tudi ne vem, zakaj je le-ta pomembna pri informativnem izračunu. :ok2
Prikaži več možnosti

1st
1st

Licence To Sell

• Oglaševalci

Internetna stran je površno narejena. Če prav razumem, delujete podobno, če ne enako kakor Vizium in podobne "zavarovalnice"?

Sem želel narediti informativni izračun, pa nimam prometne pri sebi, da bi prepisal VIN številko. Tudi ne vem, zakaj je le-ta pomembna pri informativnem izračunu. :ok2

Kaj konkretno pa je površno? Ne delujemo niti približno podobno kot vizium in podobni. :)

Kar se tiče vina, ni nujen podatek za izračun, je pa zelo dobrodošel, da se lažje najde pravilen avto, če bolj natančen podatek bi bila eurotax koda, ampak ker vsakdo ve kaj je šasija smo izbrali ta podatek. Lahko bi sicer bil neobvezen podatek, je pa vsekakor dobrodošel. Ampak ravno pri načinu 2, pise da je potrebno imeti zavarovalno polico in prometno ob sebi, zaradi točnosti podatkov, medtem ko za 1. način ni potrebno imeti ob sebi nobenih dokumentov, ampak se je tisti, ki se "bojijo" dajati osebnih podatkov ne želijo posluževati, kar je po eni strani čudno, ker v današnjem času osebni podatki ležijo vsepovsod, in bi verjetno da 90% članov najdel ime in priimek, tablico, telefon in mail kar tukaj na forumu. :)

lp
Prikaži več možnosti

RS6
RS6

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 911
  • Avtomobil: e24 635csi

Hahaha lepa :D
Prikaži več možnosti

1st
1st

Licence To Sell

• Oglaševalci

Hahaha lepa :D

Pozdravljeni,

kaj ste s tem mislili? :-D

LP
Prikaži več možnosti

Falco
Falco

Der Kommissar

• Uporabnik
  • Sporočil: 13 827
  • Avtomobil: BMW

Informativni izračun je edino na amzs-jevi strani dobro narejen, čeprav ni točnih cen zavarovalnic.

Vas kontaktiram, pred iztekom zavarovanja za informativni izračun. :ok
Prikaži več možnosti

1st
1st

Licence To Sell

• Oglaševalci

Informativni izračun je edino na amzs-jevi strani dobro narejen, čeprav ni točnih cen zavarovalnic.

Vas kontaktiram, pred iztekom zavarovanja za informativni izračun. :ok

Verjemite mi, da je amzs daleč od informativnega izračuna, saj so cene zelo od oka, poleg tega pa gre samo za osnovno zavarovanje, in ni mogoče vključiti kaska. Praktično je nemogoče sploh narediti kalkulator ( na online zadevo mislim ) za katerokoli zavarovalnico, saj je v ozadju "težka matematika". :)

Dogovorjeno :)

LP

Urejal 1st, 06.10.2013, 14:13.

Prikaži več možnosti

čare
čare

BMW fanatik

• Uporabnik

Nazadnje je bil pri generaliju za točo polni kasko....
Prikaži več možnosti

1st
1st

Licence To Sell

• Oglaševalci

Nazadnje je bil pri generaliju za točo polni kasko....

Tudi triglav splošni pogoji pravijo sledeče:
Kombinacija B - naravne in elementarne nesreče
Zavarovanje po tej kombinaciji se lahko sklene le skupaj z zavarovanjem splošnega kaska istega vozila, sklenjenim pri Zavarovalnici Triglav, d.d., če ni drugače dogovorjeno.

Ampak je vseeno možno skleniti brez kaska, tako je tudi še pri nekaterih drugih. :)

P.S: Še Adriatic Slovenico sem pozabil, tudi tam je možna samo kombijacija toče.

LP

Urejal 1st, 06.10.2013, 14:18.

Prikaži več možnosti

čare
čare

BMW fanatik

• Uporabnik

Zdaj bi mi že zdavnaj lahko napisal ceno zavarovanja.Podatki gor so imena,maila in tel.št. pa za izračun ne rabiš.
Prikaži več možnosti

joda
joda

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 33 772
  • Avtomobil: BMW E30 MT1

Hay!

Verjemite mi, da je amzs daleč od informativnega izračuna, saj so cene zelo od oka, poleg tega pa gre samo za osnovno zavarovanje, in ni mogoče vključiti kaska. Praktično je nemogoče sploh narediti kalkulator ( na online zadevo mislim ) za katerokoli zavarovalnico, saj je v ozadju "težka matematika". :)

Dogovorjeno :)

LP

...meni je všeč tale kalkulator:)

Informativni izračun

...bi pa imel dve vprašanji

• kakšna je prednost, če bi zavaroval preko vas na triglavu ali kje drugje?
  • kaj je bilo narobe z prejšnjim imenom firme, da ga je bio potrebno zamenjati?
lp

joda

Urejal joda, 06.10.2013, 15:19.

Objavljena slika
Prikaži več možnosti

1st
1st

Licence To Sell

• Oglaševalci

Hay!

...meni je všeč tale kalkulator:)

Informativni izračun

...bi pa imel dve vprašanji

• kakšna je prednost, če bi zavaroval preko vas na triglavu ali kje drugje?
  • kaj je bilo narobe z prejšnjim imenom firme, da ga je bio potrebno zamenjati?
lp

joda

Tak kalkulator lahko narediš konkretno samo za eno zavarovalnico, poleg tega pa eurotax baza stane ogromno denarja.

Prednost je ta, da se bomo za stranko potrudili veliko bolj kot pa nekdo na triglav šalterju, kateremu je popolnoma vseeno ali vi sklenete zavarovanje ali ne.
Povejte mi še to prvo ime firme, da bova oba vedela o čem se pogovarjava, ker ne vem o kateri firmi je beseda.
Prikaži več možnosti

joda
joda

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 33 772
  • Avtomobil: BMW E30 MT1

Hay!

Tak kalkulator lahko narediš konkretno samo za eno zavarovalnico, poleg tega pa eurotax baza stane ogromno denarja.

Prednost je ta, da se bomo za stranko potrudili veliko bolj kot pa nekdo na triglav šalterju, kateremu je popolnoma vseeno ali vi sklenete zavarovanje ali ne.

...v to sicer močno dvomim, ampak vam bom enkrat poslal podatke kaj imam zavarovano pri triglavu, a8brez številk) vi pa meni potem vaš izračun, pa bom primerjal:ok

Povejte mi še to prvo ime firme, da bova oba vedela o čem se pogovarjava, ker ne vem o kateri firmi je beseda.

FinAssist

lp

joda
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

čare
čare

BMW fanatik

• Uporabnik

No po tistem kalkulatorju od triglava me pride 120€ dražje kot pri agentu.
Prikaži več možnosti

1st
1st

Licence To Sell

• Oglaševalci

Hay!

FinAssist

lp

joda

Katero je pa novo ime?
Prikaži več možnosti

thaking
thaking

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 100
  • Avtomobil: BMW 3 FL

Katero je pa novo ime?

No ne se delati "nevednega", v bistvu upravljate z imenom, ki še ni registrirano:

Objavljena slika
Prikaži več možnosti

Dejan-V
Dejan-V

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 9 240
  • Avtomobil: Volvo V40 D4A Ocean Race

O,ocitno sva soseda :-D
Prikaži več možnosti

1st
1st

Licence To Sell

• Oglaševalci

No ne se delati "nevednega", v bistvu upravljate z imenom, ki še ni registrirano:

Očitno si z jodo nista vzela niti 2 minuti in prebrala na spletni strani "O PODJETJU":

Osnovni podatki:
Naziv: Mladen Stanković s.p. ( v letu 2014, bomo začeli delovati z nazivom 1st d.o.o. )
Davčna: 66042089
Matična: 6076351000
TRR: SI56 2900 0005 0417 353 (UNICREDIT BANKA SLOVENIJA d.d.)
Blagovna znamka: 1st

in pa pravno obvestilo:
Predmet tega obvestila so spletne strani na naslovu http://www.1st.si. Vsa vsebina na teh spletnih straneh je last podjetja Finassist, Mladen Stanković s.p (v nadaljevanju 1ST) pod blagovno znamko 1ST in je informativne narave.

itd itd..

Urejal 1st, 06.10.2013, 16:35.

Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2018. Vse pravice pridržane.