Skoči na vsebino

1ST - Ugodna avtomobilska zavarovanja

- - - - -

• Prijavi se za objavo odgovora
806 odgovorov v temi
ŽigecBMW525
ŽigecBMW525

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 408
  • Avtomobil: OPC

Pozdravljen,

če res ne bi bilo potrebno vedeti teh stvari, jih zagotovo ne bi spraševali. Čisto vsako vprašanje ima za seboj zelo dober razlog. Osebnih podatkov jaz ne vidim, razen datuma rojstva in mogoče email. Datum rojstva je pomemben, ker lahko pomeni popust ali pa tudi doplačilo, število let brez škode je prav tako pomemben podatek, ker lahko pomeni popust ali doplačilo, itd. Čisto vsak podatek ima za seboj zelo zelo dober razlog, in vsak podatek od teh, ki so označeni kot obvezni mora biti znan, če želimo imeti čimbolj natančen informativni izračun.

Mislim, da bi se morali bolj obremenjevati z osebnimi podatki, ki jih pustite na facebooku itd, kot pa tukaj.

Potrudili smo se, da vam ustrežemo z obrazcem kjer je od osebnih podatkov potreben samo datum rojstva, če tudi to ni dovolj, potem takim ki jim ne odgovarja niti 1 niti 2 način izračuna ne bomo mogli nuditi naše storitve. Glede na to, da smo na mail dobili že cca 30 povpraševanj iz tega foruma, se nam zdi da nekateri morda samo iščete dlake v jajcu, in da je večina zadovoljna.

Ne vem zakaj ne greste na zavarovalnico z podatki kot so "avto ki je Fiat Marea ima 81 Kw je letnik 2001 in imam 50% bonusa in zraven obveznega zavarovanja še točo in šipe" in naredite zavarovanje, ampak prinesete sabo prometno, zavarovalno polico, osebni dokument in še kaj bi se našlo?

Tukaj smo da se potrudimo za vsakega posameznika in mu pripravimo ugodno informativno ponudbo, ampak če nekdo ne želi se bo pač odločil za katero drugo storitev in tam uredil zadeve, nobenega ne silimo.

Zato na temo osebnih podatkov gor in dol ne bi radi več sploh diskutirali, saj smo naredili vse kar je sploh tehnično mogoče.

Naj nihče ne jemlje tega sporočila osebno ali žaljivo/napadalno, ker to ni bil namen.

LP

:ok

Samo kot primer bi rad nekaj prikazal, konkretno vi ste proti imenu in priimku, jaz vas ne poznam, niti sem vas kadarkoli videl, ampak vem da ste Denis Hergan, ali ni to malo čudno?

lp

A little thing called Magick :ok2

BMW e39 525d /// BMW e85 Z4 2.5i /// BMW e53 X5 3.0d /// BMW e36 M3 /// BMW e65 LCI 3.0d /// Hrošč 1200 /// BMW e31 850ci /// BMW e46 320d /// Renault Megane Grandtour 1.5dci /// Opel Astra H OPC

Prikaži več možnosti

Blue30
Blue30

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 729

Ja, imam mail v profilu, se ne skrivam za raznimi gmail accounti :)
Prikaži več možnosti

1st
1st

Licence To Sell

• Oglaševalci
  • Sporočil: 288
  • Lokacija: BTC - Hala 5 - Tangram, Francoska ulica 15, 1000 Ljubljana

Zdaj bi mi že zdavnaj lahko napisal ceno zavarovanja.Podatki gor so imena,maila in tel.št. pa za izračun ne rabiš.

G. Aleš Čarman,

samo tokrat sem naredil izjemo in se igral detektiva, da boste videli da se marsikaj da najti. Vem da ste lani imeli zavarovano ao,ao+,toco,steklo in asistenco, vem da ste placali 314e, vem naslov, in se kaksnih 40 podatkov. Naslednic izračuna ne bom delal dokler podatki ne bodo posredovani preko obrazca na spletni strani.

Za enako zadevo kot ste jo imeli pri triglavu, vam lahko ponudim ugodnejso ponudbo in sicer za 260e, zavarovalnica in vse ostalo ostane enako kot ste imeli.

Lep pozdrav

Urejal 1st, 06.10.2013, 19:34.

Prikaži več možnosti

joda
joda

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 33 772
  • Avtomobil: BMW E30 MT1

Hay!

Očitno si z jodo nista vzela niti 2 minuti in prebrala na spletni strani "O PODJETJU":

:-D :-D :-D...joda si je vzel malo več kot 2 minuti:ok in je vse to kar piše prebral, ko se je pojavil prvi post v tej temi, pa še kaj drugega, ampak o tem ne bom:ok...

...zmotile me je samo to, zakaj se na začetku ni takoj omenilo, da je 1st....Finassist, Mladen Stanković s.p, ki se je prej tržil okoli:)

lp

joda
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

joda
joda

BMW fanatik

• Uporabnik

Hay!

...no sedaj spletna stran za izračun zgleda malo bolje:ok

lp

joda
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

pery
pery

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 494
  • Avtomobil: e91

sem tudi sam agent in sem strogo proti uporabi osebnih podatkov pri informativnih izračunih....

mislim da je dovolj za izračun: znamka in tip avta (seveda ustrezna moč in oprema), premijski razred, letnica rojstva zavarovalca(pri določenih zavarovalnicah so ugodnosti glede starosti in vozniških izkušenj...) ter željena kritja....

to kar ste pa že sami prej za @čare-ta napisali, da veste vse podatke o njem, kaka kritja je mel koliko je plačal itd je pa že malo too much... no vsaj meni se zdi, ni čudno da so potem tako nezaupljivi....:ok
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

joda
joda

BMW fanatik

• Uporabnik

Hay!

.

to kar ste pa že sami prej za @čare-ta napisali, da veste vse podatke o njem, kaka kritja je mel koliko je plačal itd je pa že malo too much... no vsaj meni se zdi, ni čudno da so potem tako nezaupljivi....:ok

...ker ima vpogled v bazo:)

lp

joda
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

pery
pery

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 494
  • Avtomobil: e91

eh pol pa sploh brezveze...:)
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

čare
čare

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 820
  • Avtomobil: Marea JTD

Na podlagi česa je lahko še 50€ ceneje.Sprašujem,ker moja agentka pravi da za manj ne gre.AO+ pa nisem nikoli imel

Urejal čare, 06.10.2013, 21:10.

Prikaži več možnosti

1st
1st

Licence To Sell

• Oglaševalci

Hay!

:-D :-D :-D...joda si je vzel malo več kot 2 minuti:ok in je vse to kar piše prebral, ko se je pojavil prvi post v tej temi, pa še kaj drugega, ampak o tem ne bom:ok...

...zmotile me je samo to, zakaj se na začetku ni takoj omenilo, da je 1st....Finassist, Mladen Stanković s.p, ki se je prej tržil okoli:)

lp

joda

Če ste odkrili kaj, kar bi morali tudi drugi uporabniki foruma vedeti, nam to kar z veseljem razkrijte. Prvi post, ki smo ga objavili je vseboval vse te informacije, in je bil veliko daljši kot pa je ta sedaj, ampak ni bilo nobenega odziva, ker je bilo očitno preveč za prebrati, zato smo ga skrajšali na minimum, in za več informacin navedli spletno stran, kjer vse to piše.

Hay!

...no sedaj spletna stran za izračun zgleda malo bolje:ok

lp

joda

Hvala :)

sem tudi sam agent in sem strogo proti uporabi osebnih podatkov pri informativnih izračunih....

mislim da je dovolj za izračun: znamka in tip avta (seveda ustrezna moč in oprema), premijski razred, letnica rojstva zavarovalca(pri določenih zavarovalnicah so ugodnosti glede starosti in vozniških izkušenj...) ter željena kritja....

Glede na to kar ste napisali, so vaši izračuni verjetno "od oka", ali pa delate samo za eno zavarovalnico. Da bi stranka izbrala dodatno opremo za vsak avto takole online je potrebna eurotax baza katera stane ogromno denarja, poleg tega pa jo verjetno sploh ne more kar vsak kupiti. Tako da je to že prva stvar katera privede do napačnega izračuna. Potem vam manjkajo še vprašanja kot so mladi vozniki, škodno dogajanje, mlada družina, in še kar nekaj podatkov, da bi lahko pri vseh zavarovalnicah naredili natančen izračun.

Naredili smo obrazec kjer osebnih podatkov ni potrebno vpisovati:
http://www.1st.si/izracun2.php

tako da iskreno ne vem zakaj se še vedno razpravlja o tem, ampak ok, se bomo vsaj kaj novega naučili. :)

Hay!

...ker ima vpogled v bazo:)

lp

joda

Vsi podatki so bili najdeni po različnih forumih kjer je gospod registriran, bil je samo primer, da so v današnjih časih osebni podatki vsepovsod, in da ni potrebno dvigovati toliko prahu okoli imena. :)
Prikaži več možnosti

1st
1st

Licence To Sell

• Oglaševalci

Na podlagi česa je lahko še 50€ ceneje.Sprašujem,ker moja agentka pravi da za manj ne gre.AO+ pa nisem nikoli imel

Na podlagi informativnega izračuna, ki sem ga naredil, sem prišel na to ceno, kako pa računa agentka in kakšne popuste upošteva pa ne bi vedel. Kar se tiče ao+ imate prav, sem spregledal, saj sem delal več izračunov v tem času. Vse kar sem napisal je res, samo AO+ pa res niste imeli :)
Prikaži več možnosti

joda
joda

BMW fanatik

• Uporabnik

Hay!

Vsi podatki so bili najdeni po različnih forumih kjer je gospod registriran, bil je samo primer, da so v današnjih časih osebni podatki vsepovsod, in da ni potrebno dvigovati toliko prahu okoli imena. :)

...mislim, da jaz to najbolje vem:-D

@čare zamenjaj agentko:)....še jaz pride do nižje cene kot jo imaš napisano, pa se s tem sploh ne ukvarjam niti nima pogleda v razne baze...

lp

joda
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

čare
čare

BMW fanatik

• Uporabnik

Zgleda jo bom res moral.
Prikaži več možnosti

joda
joda

BMW fanatik

• Uporabnik

Hay!

Zgleda jo bom res moral.

...saj imaš v tej temi agenta:ok2

lp

joda
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

echo
echo

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 296

Vse kar vam ni bilo treba ste predebatirali v tej temi , samo o dejanski ponudbi bolj malo :)
Prikaži več možnosti

1st
1st

Licence To Sell

• Oglaševalci

Hay!

...mislim, da jaz to najbolje vem:-D

@čare zamenjaj agentko:)....še jaz pride do nižje cene kot jo imaš napisano, pa se s tem sploh ne ukvarjam niti nima pogleda v razne baze...

lp

joda

Mislim, da je ta neka "ironija" da vi nekaj veste nepotrebna, vse kar veste bi vas prosil, da delite tudi z ostalimi, da bodo vsi vse vedeli. :)

Vse kar vam ni bilo treba ste predebatirali v tej temi , samo o dejanski ponudbi bolj malo :)

Na žalost se moram strinjati z vami, ampak taki so pač forumi, ker se večinoma uporabniki ne držijo teme, ampak nekateri igrajo neke detektive, nekateri imajo probleme z osebnimi podatki medtem pa imajo na facebooku cele življenjepise, 90% uporabnikov imajo maile narejene tako da že po mailu vidis ime in priimek, itd itd, ampak ni panike, tukaj smo da razrešimo vsako težavo :)
Prikaži več možnosti

joda
joda

BMW fanatik

• Uporabnik

Hay!

Mislim, da je ta neka "ironija" da vi nekaj veste nepotrebna, vse kar veste bi vas prosil, da delite tudi z ostalimi, da bodo vsi vse vedeli. :)

...ni nobene ironije:ok, še enkrat preberite kaj sem citiral, označil in odgovoril....

...pa da po nepotrebnem ne dvigujem več teme, še enkrat

.....pohvalil sem vas, da ste ažurno spremenili internet stran za vnašanje podatkov in da imate dobro ponudbo:ok

veliko uspehov in

lp

joda
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

AJ
AJ

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 317

joj čare kaj si tok naiven....itak se da ceneje...višina njenega popusta vpliva na njen zaslužek....se ti ne zdi, da bi tudi ti rekel, da se ne da dobiti ceneje, če bi bil agent!?!?!?!:blackeye :blackeye

lp
BMW=1A
Prikaži več možnosti

čare
čare

BMW fanatik

• Uporabnik

Naiven,naiven.Če sem prej plačeval več in šel kenemu agentu in plačeval manj in se je potem začelo komplicirati okol samo toče sem šel spet drugam kjer se ni kompliciralo...In kje je zdaj problem??Bom šel naslednjič k "1st" pa da vidmo kaj bo zračunal in če bo ugodneje bom plačal tam in je to to.Doma mam 3 avte in vespo za registrirat pa še ene 5-10 drugih vozil sem zvlekel tja in če bo 1st cenejši bom vse zvlekel tja.
Prikaži več možnosti

1st
1st

Licence To Sell

• Oglaševalci

Hay!

...ni nobene ironije:ok, še enkrat preberite kaj sem citiral, označil in odgovoril....

...pa da po nepotrebnem ne dvigujem več teme, še enkrat

.....pohvalil sem vas, da ste ažurno spremenili internet stran za vnašanje podatkov in da imate dobro ponudbo:ok

veliko uspehov in

lp

joda

Hvala :)

Naiven,naiven.Če sem prej plačeval več in šel kenemu agentu in plačeval manj in se je potem začelo komplicirati okol samo toče sem šel spet drugam kjer se ni kompliciralo...In kje je zdaj problem??Bom šel naslednjič k "1st" pa da vidmo kaj bo zračunal in če bo ugodneje bom plačal tam in je to to.Doma mam 3 avte in vespo za registrirat pa še ene 5-10 drugih vozil sem zvlekel tja in če bo 1st cenejši bom vse zvlekel tja.

Dobrodošel :)

LP
Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2018. Vse pravice pridržane.