Pozdravljen,
če res ne bi bilo potrebno vedeti teh stvari, jih zagotovo ne bi spraševali. Čisto vsako vprašanje ima za seboj zelo dober razlog. Osebnih podatkov jaz ne vidim, razen datuma rojstva in mogoče email. Datum rojstva je pomemben, ker lahko pomeni popust ali pa tudi doplačilo, število let brez škode je prav tako pomemben podatek, ker lahko pomeni popust ali doplačilo, itd. Čisto vsak podatek ima za seboj zelo zelo dober razlog, in vsak podatek od teh, ki so označeni kot obvezni mora biti znan, če želimo imeti čimbolj natančen informativni izračun.
Mislim, da bi se morali bolj obremenjevati z osebnimi podatki, ki jih pustite na facebooku itd, kot pa tukaj.
Potrudili smo se, da vam ustrežemo z obrazcem kjer je od osebnih podatkov potreben samo datum rojstva, če tudi to ni dovolj, potem takim ki jim ne odgovarja niti 1 niti 2 način izračuna ne bomo mogli nuditi naše storitve. Glede na to, da smo na mail dobili že cca 30 povpraševanj iz tega foruma, se nam zdi da nekateri morda samo iščete dlake v jajcu, in da je večina zadovoljna.
Ne vem zakaj ne greste na zavarovalnico z podatki kot so "avto ki je Fiat Marea ima 81 Kw je letnik 2001 in imam 50% bonusa in zraven obveznega zavarovanja še točo in šipe" in naredite zavarovanje, ampak prinesete sabo prometno, zavarovalno polico, osebni dokument in še kaj bi se našlo?
Tukaj smo da se potrudimo za vsakega posameznika in mu pripravimo ugodno informativno ponudbo, ampak če nekdo ne želi se bo pač odločil za katero drugo storitev in tam uredil zadeve, nobenega ne silimo.
Zato na temo osebnih podatkov gor in dol ne bi radi več sploh diskutirali, saj smo naredili vse kar je sploh tehnično mogoče.
Naj nihče ne jemlje tega sporočila osebno ali žaljivo/napadalno, ker to ni bil namen.
LP

Samo kot primer bi rad nekaj prikazal, konkretno vi ste proti imenu in priimku, jaz vas ne poznam, niti sem vas kadarkoli videl, ampak vem da ste Denis Hergan, ali ni to malo čudno?
lp
A little thing called Magick