Skoči na vsebino

1ST - Ugodna avtomobilska zavarovanja

- - - - -

• Prijavi se za objavo odgovora
806 odgovorov v temi
Jerry
Jerry
  • Uporabnik
  • Sporočil: 82 634
  • Avtomobil: WeedWacker 3000

Dejansko hvalite samo cene in svetovanje. Kaj pa uveljavljanje škode? Je tak, da poskrbi zate, torej da ureja oz porine take zadeve naprej?

Kako gledajo zavarovalnice na to, da on kot posrednik ureja zavarovanja, ker verjetno ne boš vsako leto pri isti zavarovalnici?

Posrednik nima nič z uveljavljanjem škod, za to imajo zavarovalnice svoje oddelke. Posrednik lahko samo svetuje, katera zavarovalnica je pri morebitnem uveljavljanju škode najbolj odzivna oziroma ustrežljiva, tu se pa njegova vloga konča.

Kar se tiče menjav zavarovalnic ne vem zakaj bi to igralo kakšno vlogo pri obravnavi, niti je ne sme. Ti si lahko stranka določene zavarovalnice več 10 let, pa boš naletel na enega kretena na odškodninskem centru in ti bo zavrnil odškodnino ali pa jo bo zreduciral na minimum, ali pa po drugi strani prvič zavaruješ avto pri eni zavarovalnici in te bojo v primeru škode kraljevsko obravnavali - oboje je možno, seveda pa tudi obratna situacija ali vse kar je vmes. Zavarovanje je vedno riziko če ciljaš na to kako te bojo sprejeli v primeru škode, je pa včasih celo dobro menjat zavarovalnice, saj nimajo vedno enotne evidence in ne vidijo vedno če si v preteklosti naredil kakšno pizdarijo - takrat ti lahko da nova zavarovalnica boljše pogoje kot stara, ker ne vejo da si ga polomil  :laugh

Jaz nepremičnine vedno zavarujem pri isti zavarovalnici in pri istem agentu, ta mi da na zvestobo (in na količino) res dober popust, avtomobile pa vsakič drugje, tam kjer je bolj ugodno, s tem da se držim pravila da izbiram večje zavarovalnice kot so Triglav, Sava, Generali in podobno. Na trgu so tudi cenejši ponudniki (se ne spomnim več imen, ker z njimi nisem nikoli sklepal zavarovanj, znajo pa bit konkretno cenejši kot večje hiše), ampak je to dvorezen meč, ker se v primeru škode lahko kaj zakomplicira in dobiš na koncu dosti manj kot bi sicer, tako da si v konkretnem minusu. To je na kratko vse na to temo kar ti lahko svetujem, izbira zavarovalnice in agenta torej ne igra nobene vloge, oziroma kvečjemu izbira agenta, ker se ta lahko potrudi zate in ti poišče boljši deal med ponudbami različnih zavarovalnic. Višina premije tudi ni vse, pri avtomobilih recimo igra vlogo tudi asistenca, jaz recimo raje vzamem za 10 ali 20 eur dražje zavarovanje, pa imam v sklopu potem tudi asistenco (za starejša vozila ta sicer ni samoumevna oziroma včasih krije samo določene škodne primere, vseh ne in če nisi pravno dobro poučen, takrat kljub asistenci ostaneš na cesti z dolgim nosom) :ok

Sure it's rusty, but it's trusty!

Prikaži več možnosti
    • Zelenc je všeč

naroz
naroz

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 674

In kdo je ta famoznih Mladen, da vidim kako bo pripravil ponudbo...? Jaz vedno in vsa leta zavarujemo na način,da pridno "zbiram" popuste pri različnih(!) ponudnikih zavarovanj oz da tudi znotraj hiše konkurirajo sami sebi in ne moreš verjet kakšne popuste vse ven potegnejo...evo da vidim Mladena...drugače je pa pri likvidaciji škod, tam so pa tako vsi isti,....razen če imaš res hude zveze.
Prikaži več možnosti

1st
1st

Licence To Sell

• Oglaševalci
  • Sporočil: 288
  • Lokacija: BTC - Hala 5 - Tangram, Francoska ulica 15, 1000 Ljubljana

Tud js ga morem še enkrat pohvalit, ne sam da ztihta vedno ok zavarovanje, tud drgač mu ni problem svetovat in tud kolegu je recimo prihranil vsaj 40% na zavarovanju. Skratka jaz ga lahko samo priporocam :ok

Hvala  :beer

Dejansko hvalite samo cene in svetovanje. Kaj pa uveljavljanje škode? Je tak, da poskrbi zate, torej da ureja oz porine take zadeve naprej?

Kako gledajo zavarovalnice na to, da on kot posrednik ureja zavarovanja, ker verjetno ne boš vsako leto pri isti zavarovalnici?

Zdravo, ce 14let delas v nekem poslu, in imas cez 400 ocen na googlu, cez 100 na facebooku, in na ne vem kolikih forumih ogromno pozitivnih komentarjev, potem ze pomeni da nekaj delas prav....vem da vsi govorijo ponavadi iste pravljice, ampak nas slogan dejansko drzi 1000% ( Najprej poskrbimo za vas. ). Tako da vedno naredimo maksimalno kar je mozno za vsako stranko!

In kdo je ta famoznih Mladen, da vidim kako bo pripravil ponudbo...? Jaz vedno in vsa leta zavarujemo na način,da pridno "zbiram" popuste pri različnih(!) ponudnikih zavarovanj oz da tudi znotraj hiše konkurirajo sami sebi in ne moreš verjet kakšne popuste vse ven potegnejo...evo da vidim Mladena...drugače je pa pri likvidaciji škod, tam so pa tako vsi isti,....razen če imaš res hude zveze.

Posljite nam povprasevanje pa poskusam opraviciti vse tele pohvale za famoznega Mladena  :laugh

1ST - Najprej poskrbimo za vas.
www.1st.si | 040 150 200 | info@1st.si

Brezplačna pomoč in svetovanje na področju zavarovalništva, bančništva, prava in nepremičninskega trga.
Prikaži več možnosti
    • Davidf1 in naroz uporabnikom je všeč to sporočilo

naroz
naroz

Začetnik

• Uporabnik

Ok Maserati Quatroporte letnik 2004...neko čist osnovno "paket dobrodoslice"?
Prikaži več možnosti

1st
1st

Licence To Sell

• Oglaševalci

Ok Maserati Quatroporte letnik 2004...neko čist osnovno "paket dobrodoslice"?

Posljite mi registrsko oznako vozila pa lahko zracunam :)

Brezplačna pomoč in svetovanje na področju zavarovalništva, bančništva, prava in nepremičninskega trga.
Prikaži več možnosti

naroz
naroz

Začetnik

• Uporabnik

VIN lahko.
Prikaži več možnosti

Mr.Fritz
Mr.Fritz

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 081

Posrednik nima nič z uveljavljanjem škod, za to imajo zavarovalnice svoje oddelke. Posrednik lahko samo svetuje, katera zavarovalnica je pri morebitnem uveljavljanju škode najbolj odzivna oziroma ustrežljiva, tu se pa njegova vloga konča.

Kar se tiče menjav zavarovalnic ne vem zakaj bi to igralo kakšno vlogo pri obravnavi, niti je ne sme. Ti si lahko stranka določene zavarovalnice več 10 let, pa boš naletel na enega kretena na odškodninskem centru in ti bo zavrnil odškodnino ali pa jo bo zreduciral na minimum, ali pa po drugi strani prvič zavaruješ avto pri eni zavarovalnici in te bojo v primeru škode kraljevsko obravnavali - oboje je možno, seveda pa tudi obratna situacija ali vse kar je vmes. Zavarovanje je vedno riziko če ciljaš na to kako te bojo sprejeli v primeru škode, je pa včasih celo dobro menjat zavarovalnice, saj nimajo vedno enotne evidence in ne vidijo vedno če si v preteklosti naredil kakšno pizdarijo - takrat ti lahko da nova zavarovalnica boljše pogoje kot stara, ker ne vejo da si ga polomil  :laugh

Jaz nepremičnine vedno zavarujem pri isti zavarovalnici in pri istem agentu, ta mi da na zvestobo (in na količino) res dober popust, avtomobile pa vsakič drugje, tam kjer je bolj ugodno, s tem da se držim pravila da izbiram večje zavarovalnice kot so Triglav, Sava, Generali in podobno. Na trgu so tudi cenejši ponudniki (se ne spomnim več imen, ker z njimi nisem nikoli sklepal zavarovanj, znajo pa bit konkretno cenejši kot večje hiše), ampak je to dvorezen meč, ker se v primeru škode lahko kaj zakomplicira in dobiš na koncu dosti manj kot bi sicer, tako da si v konkretnem minusu. To je na kratko vse na to temo kar ti lahko svetujem, izbira zavarovalnice in agenta torej ne igra nobene vloge, oziroma kvečjemu izbira agenta, ker se ta lahko potrudi zate in ti poišče boljši deal med ponudbami različnih zavarovalnic. Višina premije tudi ni vse, pri avtomobilih recimo igra vlogo tudi asistenca, jaz recimo raje vzamem za 10 ali 20 eur dražje zavarovanje, pa imam v sklopu potem tudi asistenco (za starejša vozila ta sicer ni samoumevna oziroma včasih krije samo določene škodne primere, vseh ne in če nisi pravno dobro poučen, takrat kljub asistenci ostaneš na cesti z dolgim nosom) :ok

Jah ne vem, ti si tudi prodajal avte pa nisi ostal samo pri tem. Si vzel stranko kot paket. Ne vem, mogoče jaz preveč zahtevam od svojega agenta ampak ne vem, par let sem pri istem agentu in isti zavarovalnici, pa se mi počasi zdi, da mi rastejo oslovska ušesa, ker ko berem tu kakšni so zneski za ista zavarovanja...se vprašam, če zvestoba res še kaj velja? Pri telefoniji oz. ponudnikih tv, neta,...sem že videl, da ne velja zvestoba ama nič. 

Pa imam dva avta, stanovanje, nezgodno želim skleniti pa se nikakor ne moreva dobiti. Pa še kaj bi se našlo...

Zdravo, ce 14let delas v nekem poslu, in imas cez 400 ocen na googlu, cez 100 na facebooku, in na ne vem kolikih forumih ogromno pozitivnih komentarjev, potem ze pomeni da nekaj delas prav....vem da vsi govorijo ponavadi iste pravljice, ampak nas slogan dejansko drzi 1000% ( Najprej poskrbimo za vas. ). Tako da vedno naredimo maksimalno kar je mozno za vsako stranko!

Saj sem poslal preko spletne strani pospraševanje. Pa da vidimo. Drugače nisem tega napisal, da bi bil karkoli proti vam, bolj je to, da noben ne govori o konkretnih zadevah recimo kako se je izšlo pri škodnih dogodkih. Lahko Jerry govori kar hoče, ampak če jaz kot stranka vzamem zavarovanje preko vas, ne računam samo na to, da ste cenejši, ampak da tudi jamčite, da me bo zavarovalnica obravnavala pošteno za to nižjo ceno. Ker verjetno se zavedate (vsaj po nekaterih vpisih iz prejšnjih strani sem videl, da se), da lahko date vsako leto najcenejšo ponudbo, ampak če ga zavarovalnica serje, zna biti da stranko izgubite. 

Prikaži več možnosti

1st
1st

Licence To Sell

• Oglaševalci

VIN lahko.

Najbolje bo ce mi lahko na ZS posljete VIN, letnik rojstva ter koliko bonusa oz kater premijski razred imate?

Jah ne vem, ti si tudi prodajal avte pa nisi ostal samo pri tem. Si vzel stranko kot paket. Ne vem, mogoče jaz preveč zahtevam od svojega agenta ampak ne vem, par let sem pri istem agentu in isti zavarovalnici, pa se mi počasi zdi, da mi rastejo oslovska ušesa, ker ko berem tu kakšni so zneski za ista zavarovanja...se vprašam, če zvestoba res še kaj velja? Pri telefoniji oz. ponudnikih tv, neta,...sem že videl, da ne velja zvestoba ama nič. 

Pa imam dva avta, stanovanje, nezgodno želim skleniti pa se nikakor ne moreva dobiti. Pa še kaj bi se našlo...

Saj sem poslal preko spletne strani pospraševanje. Pa da vidimo. Drugače nisem tega napisal, da bi bil karkoli proti vam, bolj je to, da noben ne govori o konkretnih zadevah recimo kako se je izšlo pri škodnih dogodkih. Lahko Jerry govori kar hoče, ampak če jaz kot stranka vzamem zavarovanje preko vas, ne računam samo na to, da ste cenejši, ampak da tudi jamčite, da me bo zavarovalnica obravnavala pošteno za to nižjo ceno. Ker verjetno se zavedate (vsaj po nekaterih vpisih iz prejšnjih strani sem videl, da se), da lahko date vsako leto najcenejšo ponudbo, ampak če ga zavarovalnica serje, zna biti da stranko izgubite. 

Definitivno se strinjam, najlazje je polico narediti in pokasirati provizijo, treba je za stranko poskrbeti tudi ob skodnem dogodku, ampak vam lahko iz izkusenj povem da v 99% primerih ni nobenih tezav, ponavadi problem nastane zaradi neplacil ali pa bi stranka rada preko zavarovalnice rada nekaj popravila kar ni ravno po splosnih pogojih, najveckrat je to ko nekdo rukne avto v kako ograjo ali kaj podobnega pa bi to rad popravil iz parkirisca, da ne bi imel nobenih stroskov ipd..drugace pa lahko za vsako zavarovalnico recem zlahkoto da nima nobena interesa nekaj komplicirat brez nekega razloga, to so res redki primeri. Tudi cenilci so samo ljudje tako da vcasih kaksno zadevo narobe ocenijo, ampak taksne zadeve se z klicem in pogovorom vedno da lepo resit.

Prikaži več možnosti
    • Mr.Fritz in Zelenc uporabnikom je všeč to sporočilo

Zelenc
Zelenc
  • Uporabnik
  • Sporočil: 2 684
  • Avtomobil: Z4

Na podlagi včerajšnjega truda pri zavarovalni polici, ga moram tudi jaz pohvaliti. :)
Prikaži več možnosti
    • panica in 1st uporabnikom je všeč to sporočilo

panica
panica

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 66
  • Avtomobil: Audi A6 2.0tdi C6

Na podlagi včerajšnjega truda pri zavarovalni polici, ga moram tudi jaz pohvaliti. :)

Tako kot vsako leto je prišel čas ;) 

Mladen, verjamem vate..hvala ;)

Lp Boris L.

Prikaži več možnosti
    • 1st je všeč

leonT
leonT

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 32 460

Evo jest sem tud mustanga zavaroval pri mladenu. Najbolj mi je bilo vsec da sva vse zrihrala online v 5 minutah, en mail in reseno.
Prikaži več možnosti
    • Davidf1 je všeč

Davidf1
Davidf1

BMW Račna Team

• Uporabnik
  • Sporočil: 29 117
  • Avtomobil: E61 530dA ///M

Itak, Mladen je legenda in se potrudi.

Prikaži več možnosti
    • 1st je všeč

Veljo
Veljo

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 10 023
  • Avtomobil: creative technologie

Mladen, kot že vsa leta prej :ok. Mesec dni pred iztekom zavarovanja sms, vse ostalo minuta dela. Za mnoge velike zavarovalnice je to znanstvena fantastika.

Prikaži več možnosti
    • 1st je všeč

1st
1st

Licence To Sell

• Oglaševalci

:beer

Tako kot vsako leto je prišel čas ;)

Mladen, verjamem vate..hvala ;)

Lp Boris L.

Ponudba poslana na mail :)

Evo jest sem tud mustanga zavaroval pri mladenu. Najbolj mi je bilo vsec da sva vse zrihrala online v 5 minutah, en mail in reseno.

najhitreje zapravljen denar  :laugh

Prikaži več možnosti
    • panica in Zelenc uporabnikom je všeč to sporočilo

dnjehen
dnjehen
  • Uporabnik
  • Sporočil: 3 290
  • Avtomobil: Fiesta ST

Mladen hvala za zelo dobro ponudbo, še bolj sem pa zadovoljen z ekstremno hitrim odzivom. Imam zdej Fiesto zavarovano preko 1st agencije :beer

Prikaži več možnosti
    • 1st je všeč

1st
1st

Licence To Sell

• Oglaševalci

Mladen hvala za zelo dobro ponudbo, še bolj sem pa zadovoljen z ekstremno hitrim odzivom. Imam zdej Fiesto zavarovano preko 1st agencije :beer

hvala enako   :laugh

Prikaži več možnosti
    • dnjehen je všeč

Team Cabrio Slovenija
Team Cabrio Slovenija
  • Uporabnik
  • Sporočil: 3 972

3min in je z4m zavarvan:-)
Pa preko njega imam zavarvano tudi drugi avto, nepremičnine itd. Top storitev.

Pravi klošar nima strehe nad glavo

Prikaži več možnosti
    • crtacrta, Zelenc in akibu uporabnikom je všeč to sporočilo

uursi
uursi

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 424
  • Avtomobil: BMW 528iA, BMW 530dX

Ga še jaz pohvalim vsako leto 3x na leto hitro in učinkovito. 

Prikaži več možnosti

dnjehen
dnjehen
  • Uporabnik
  • Sporočil: 3 290
  • Avtomobil: Fiesta ST

Mail vam še dela? :)
Prikaži več možnosti

1st
1st

Licence To Sell

• Oglaševalci

Mail vam še dela? :)

Dela dela, ampak smo zgleda mi nekaj spregledali :D napisite mi na zs vas mail da vas lazje najdem :) 

Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2018. Vse pravice pridržane.