Skoči na vsebino

1ST - Ugodna avtomobilska zavarovanja

- - - - -

• Prijavi se za objavo odgovora
806 odgovorov v temi
magic man
magic man

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 489
  • Avtomobil: Božje vozilo in e60

Pozdravljeni,

dne 1.09.2023 sem vam poslal informativno sporočilo za zav. polico preko obrazca in preko zs. sporočila, .

Še zmeraj nisem prejel informacije?

Lp

Urejal magic man, 05.09.2023, 19:06.

Prikaži več možnosti

crtacrta
crtacrta

BMW ljubitelj

• Uporabnik
  • Sporočil: 916
  • Avtomobil: e36 328i cabrio,e34 525i

..vam poslal povprasevanje na privatno sporocilo in na obrazec vasa internetna stran...

Lp

Aleksander
Objavljena slikalep pozdrav iz Maribora!
Prikaži več možnosti

Zelenc
Zelenc
  • Uporabnik
  • Sporočil: 2 684
  • Avtomobil: Z4

Moja izkušnja je, da je hitro odziven.
Prikaži več možnosti

japanac
japanac
  • Uporabnik
  • Sporočil: 750
  • Avtomobil: BMW 320d (F31)

... včerajšnja zanimiva izkušnja ...

... ker je bilo v zadnjem letu precej napisano o podražitvah avtomobilskih zavarovanj, sem se odločil malo "prečekirati", zadeve ...

... razlog je bil tudi, ker mi "dosedanji agent" ni želel narediti konkretne ponudbe ampak kar preko telefona cena, ki je bila lani potem višja, prav tako mi je na lansko polico vrinil postavko z orodjem, ki je bila po mojih podatkih pred nekaj leti pogoj za delni kasko luči in stekel, pa tudi izrednega popusta nobenega, čeprav je bil v prejšnjih letih, motilo me je tudi, da sem obstal na premijskem razredu PR3, sicer imam odkup prve škode, ampak pri dveh škodah padem za 3 razrede in nimam več 50% bonusa (drugače sem že vsaj 15 let brez nesreč ampak če bi bil v PR1 in padel v PR4 bi še vedno imel 50% bonusa) ...

... pubec gre naredit tehničnega in med plačevanjem informativno vpraša, koliko bi bilo zavarovanje pri njih ... referentka mu pove cca 10% nižjo ceno od "lanskega agenta", ampak pazi zdaj ... "lanski agent" je zaklenil ponudbo in zato referentka ne more realizirati očitno večjega popusta (od neznane referentke") ... za "piko na i" kasneje izvem, da je referentka dobila klic "ex-agenta", zakaj jim "kradejo" stranke ... svašta

... sem danes uredil pri drugi zavarovalnici še ugodneje ... precej ceneje kot lani ...

Urejal japanac, 07.09.2023, 11:08.

Prikaži več možnosti

1st
1st

Licence To Sell

• Oglaševalci
  • Sporočil: 288
  • Lokacija: BTC - Hala 5 - Tangram, Francoska ulica 15, 1000 Ljubljana

Pozdravljeni,

dne 1.09.2023 sem vam poslal informativno sporočilo za zav. polico preko obrazca in preko zs. sporočila, .

Še zmeraj nisem prejel informacije?

Lp

Zdravo, se opravicujem da je trajalo, trudimo se da je vse cimprej ampak vcasih enostavno ne gre :D sem vam ravnokar na mail poslal ponudbo.

hvala, Lp

..vam poslal povprasevanje na privatno sporocilo in na obrazec vasa internetna stran...

Lp

Aleksander

Zdajle pregledamo kaj se da narediti pa vam odgovor posljemo na mail :)

Moja izkušnja je, da je hitro odziven.

Mah ce sem cisto iskren je to bolj loterija :D vcasih rata vse takoj na hitro vcasih pa enostavno ne gre, tudimo se da vsem cimprej ustrezemo ampak vcasih se malo zavlece, zato je najbolje prej oddat povprasevanje da imamo tudi mi malo casa pregledat zadeve :)

... včerajšnja zanimiva izkušnja ...

... ker je bilo v zadnjem letu precej napisano o podražitvah avtomobilskih zavarovanj, sem se odločil malo "prečekirati", zadeve ...

... razlog je bil tudi, ker mi "dosedanji agent" ni želel narediti konkretne ponudbe ampak kar preko telefona cena, ki je bila lani potem višja, prav tako mi je na lansko polico vrinil postavko z orodjem, ki je bila po mojih podatkih pred nekaj leti pogoj za delni kasko luči in stekel, pa tudi izrednega popusta nobenega, čeprav je bil v prejšnjih letih, motilo me je tudi, da sem obstal na premijskem razredu PR3, sicer imam odkup prve škode, ampak pri dveh škodah padem za 3 razrede in nimam več 50% bonusa (drugače sem že vsaj 15 let brez nesreč ampak če bi bil v PR1 in padel v PR4 bi še vedno imel 50% bonusa) ...

... pubec gre naredit tehničnega in med plačevanjem informativno vpraša, koliko bi bilo zavarovanje pri njih ... referentka mu pove cca 10% nižjo ceno od "lanskega agenta", ampak pazi zdaj ... "lanski agent" je zaklenil ponudbo in zato referentka ne more realizirati očitno večjega popusta (od neznane referentke") ... za "piko na i" kasneje izvem, da je referentka dobila klic "ex-agenta", zakaj jim "kradejo" stranke ... svašta

... sem danes uredil pri drugi zavarovalnici še ugodneje ... precej ceneje kot lani ...

Ta dosedanji agent sem preprican da nismo mi? Drugace pa morate se zavedati tudi sledece, veliko vprasanje je ali vam je ta na tehnicnih res naredila ponudbo z enakimi kritji to je prvo oz kdorkoli je delal novo polico, zelo majhna sprememba na polici lahko pomeni veliko razliko potem pri skodi in seveda pri ceni...ta izjava "drugi agent je zaklenil popust" je prav tako lahko zelo tricky, lahko da je to res, lahko pa da je to samo izgovor, ker potem ste vi kot stranka jezni kao na tega agenta in vecina rece ok potem pa kar vi naredite za isto ceno, tako da na zalost je zelo malo zastopnikov kateri delajo korektno in profesionalno, lahko bi vam nasteval razno razne zgodbice za eno celi knjigo napisat kaj vse doloceni probavajo, potem pa pri enih strankah jim ta zgodba uspe pri nekaterih ne, je pa res veliko nategov po domace povedano..

1ST - Najprej poskrbimo za vas.
www.1st.si | 040 150 200 | info@1st.si

Brezplačna pomoč in svetovanje na področju zavarovalništva, bančništva, prava in nepremičninskega trga.
Prikaži več možnosti
    • Zelenc je všeč

Dejc535d
Dejc535d
  • Uporabnik
  • Sporočil: 1 453
  • Avtomobil: 740dX Individual

Tudi jaz bi prosil za ponudbo, ki jo cakam ze od zacetka avgusta. Kontaktirajte me prosim, ker na maile ne odpisujete.

Urejal Dejc535d, 07.09.2023, 19:07.

Freude am Fahren  :bmw :mznak

Prikaži več možnosti

japanac
japanac
  • Uporabnik
  • Sporočil: 750
  • Avtomobil: BMW 320d (F31)

... ta izjava "drugi agent je zaklenil popust" je prav tako lahko zelo tricky, lahko da je to res, lahko pa da je to samo izgovor, ker potem ste vi kot stranka jezni kao na tega agenta in vecina rece ok potem pa kar vi naredite za isto ceno, tako da na zalost je zelo malo zastopnikov kateri delajo korektno in profesionalno, lahko bi vam nasteval razno razne zgodbice za eno celi knjigo napisat kaj vse doloceni probavajo, potem pa pri enih strankah jim ta zgodba uspe pri nekaterih ne, je pa res veliko nategov po domace povedano..

... ne, ni šlo za vas ...

... z ex-agentom smo bili zadovoljni 3 leta ...

... nikoli ne delujem po principu, da kažem ponudbo drugemu in zahtevam ugodnejšo, po skoraj 35 letih podjetništva, vem kaj me moti pri prirejenih ponudbah oz. posredovanju le teh za provizijo ...

... niti se ne gre za teh nekaj 10€ razlike, ampak za načelo lojalnosti, od agenta (pri katerem za tri vozila letno plačam okoli 1700€) bi pričakoval vsaj ponujeno ceno v okviru cenejših ... v preteklosti so bili izredni popusti tudi do 40%, ki pa so sedaj čudežno izginili, brez da bi kaj omenil ...

... nisem jezen, prej razočaran nad odnosom ... da telefonskega klica, nič krivi referentki raje ne omenjam ... sicer pa sem pravočasno "odkril" zadevo in bomo tudi drugi dve vozili zavarovali drugje ...

... pa brez zamere, da sem smetil temo ... res nisem vedel, da se "ponudba" lahko "zaklene" brez mojega soglasja ...
Prikaži več možnosti
    • Nixxon in Andrej-h uporabnikom je všeč to sporočilo

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2018. Vse pravice pridržane.