Registrska tablica po naročilu
Pol pa avto punci posodiš ![]() ![]() F7P 704+DW10 FD+M50B20+M54B22+M57D25+N53B30 = 32 cyl = 1037 PS |
Prikaži več možnosti
|
Bi bla hitro kolona zadaj:slin ![]() ![]()
'The world is so beautiful, so colourful'
|
Prikaži več možnosti
|
KR-343HP :D?
|
Prikaži več možnosti
|
GO-F45T3R
![]() |
Prikaži več možnosti
|
LJ 318D
|
Prikaži več možnosti
|
Tablice za sezonska vozila se lahko deponirajo za čas do enega leta. Ni obrazloženo, kaj točno spada pod sezonska vozila, a recimo da M3 je, torej ti najbrž ni treba delati custom tablice za namen kot si ga opisal. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Hm, fajn jim je. Tega mi pa niso povedali.
|
Prikaži več možnosti
|
Khmm, sezonsko vozilo ni M3...:laughedino E30.Tablice za sezonska vozila se lahko deponirajo za čas do enega leta. V 5. odstavku pa je opredeljeno, da se za „tovorna motorna, vlečna in priklopna vozila, avtobuse, kolesa z motorjem, motorna kolesa, trikolesa, lahka štirikolesa, štirikolesa, bivalna vozila, bivalne priklopnike ter starodobna vozila" registrske tablice lahko hranijo pri pooblaščenem registrskem organu eno leto od dneva izročitve. „Če v tem roku s temi registrskimi tablicami ni registrirano isto vozilo, se izročene registrske tablice uničijo." Urejal Damjan-doc, 05.02.2014, 06:42. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Jaz sem novembra odjavil M3ja, pa me je pršala, če tablice deponira. In sem malo debelo pogledal, ker nisem vedel. In tako sva se zmenila, da jih deponira do maja.
![]() ![]() ![]()
BMW....
![]() BMW Dolenjska.... ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Kolikor je meni znano se klasične tablice deponira za 14dni, potem gredo v uničenje. Razen, če je te dni spet kaj novega na obzorju.
so pa še možnosti: KR-M346-3 (se pravi maš razbrati M3,potem 346 kot serija 3 e46 in pa še če številke pogledaš imaš pol 346-3 je nekje 343 Ps recimo). ![]() Lahko pa kraje dodajaš pred vse te kombinacije in si jih razlagaš lahko GO (iti), PO, LJ (ubim), NM (ni moj) ![]() Jaz sem razmišljal, da bi dal na svojo NM M 346 brez minusa samo presledki (NM-ni moj , M-atjaž ime, 346 pa razlaga kot serija 3 e46) Je čuda kombinacij v glavi posameznika ko bo to gledal in iskal pomene ![]() Urejal Taucher, 05.02.2014, 08:49. Freude am Fahren - |
Prikaži več možnosti
|
Jaz sem razmišljal o še bolj za**bani, da se v mimoletu res težko prebere. Npr. LJ-38S17G Ali pa LJ-926I38. Nekaj v tem smislu. ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Zanimivo. Meni za možnost ni bila ponujena. Mi je pa bilo ponujeno da plačam cestnino samo do 15.11. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Mene je tudi vprašala če jih deponira nekje za pol leta, in sem rekel da naj jih. Nato sem skoraj po letu in pol prišel na tehničnega in sem za foro vprašal, če še imajo moje tablice in so jih res imeli. To je bilo na AMZS MS. Odvisno je verjetno od kraja do kraja, ter koliko tablic imajo deponiranih oz. koliko imajo prostora.
Sicer imam še ene deponirane od lanskega aprila. Bom videl če me bodo še čakale letos maja. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
No ja... se pravi da se da. Ker custom tablice so 200eur, nepotreben strošek, če se da zmenit da se klasične deponirajo...
|
Prikaži več možnosti
|
Na isti način sem do pomladi deponiral tablice za mojega OOOO V8. Do informacije o tej možnosti sem prišel ob oddaji tablic čisto naključno, ko sem omenil, da je avto oldi brez statusa vpisanega v prometno dovoljenje. Pred tem sem razmišljal o custom tablici, a sedaj po tem ni več potrebe. ![]() |
Prikaži več možnosti
|