Ker custom tablice so 200eur,.
A to je po novem...cirka leto in pol nazaj so bile še 117 eur.
Lp
A to je po novem...cirka leto in pol nazaj so bile še 117 eur. Lp |
Prikaži več možnosti
|
Ja, ampak samo za polne mesece. Torej odjaviš npr. 7.2., dobiš povrnjeno od začetka marca do preteka registracije. ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Tudi cestnino. ![]() Glede deponiranja tablic za "navadne" avte pa prvič slišim. Očitno je na novo, saj pred tremi leti te možnosti ni bilo. ![]() BMW e30, e36, e46, e90LCI xDrive, F10 LCI xDrive ... |
Prikaži več možnosti
|
Ena izmed možnosti je tut: CE U-NORC
Kako bi modri gledali na to, pa ne vem ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Sem za foro poklical v enoto AvtoKrka Nm, kjer urejajjo te zadeve in konkretno vprašal kako je z deponiranjem navadnih tablic in dobil dogovor:
po zakonu se navadne tablice lahko deponirajo za osebno vozilo 14 dni, potem gredo na uničenje; za tovorno vozilo-traktor,... in podobne zadeve pa se lahko deponirajo do enega leta. V kolikor ste uredili kje v kaki enoti ali poslovalnici drugače, je to izven črk zakona in je to stvar dogovora oz. delanje usluge tistega, ki je za pultom. ![]() Ko se vozilo odjavi dobiš povrnjeno tako cestnino, kot zavarovanje. Vse kar rabiš za cestnino, da jim daš št. računa kamor nakažejo, na zav. pa izpolniš obrazec (podpišeš zahtevek za povračilo in TRR). Je pa tudi že napisano, da bodite pozorni pri odjavi, da to storite tik pred koncem meseca, ker drugače ti pri "cestnini" zaračunavajo odbitek celega meseca. Se pravi če odjaviš 5.2.2014 je isti šmoren glede cestnine kot bi odjavljal 28.2.2014. ![]() So pa tablice po naročilu odvisne od enote do enote min. 117€ pa gor... GO-KEKEC, KR-3GLAV, KR-PASE M, ... ![]() Urejal Taucher, 05.02.2014, 12:03. Freude am Fahren - |
Prikaži več možnosti
|
SG-A ZGAU
|
Prikaži več možnosti
|
GO-DEVIL pa ga parkiraš v nedeljo zjutraj pred cerkvijo......če upaš
![]()
Čas je denar!Imaš čas?
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ne bo držalo. Zavarovanje je povrnjeno od dneva predložitve dokumentacije zavarovalnici, da je avto odjavljen, prodan.... Potrebna pa je kopija odjavljene prometne ali potrdilo o deponiranju vozila, ali nova zavarovalna polica novega lastnika. Od dne ko odjaviš zavarovanje je poračunana razlika v preplačilu zavarovanja in je vrnjena oz. poračunana pri morebitnem novem zavarovanju. |
Prikaži več možnosti
|
kaj pa če bi izbral PO-SLANEC?
![]() |
Prikaži več možnosti
|
bi mislim da bil razočaran, že zasedena:-D |
Prikaži več možnosti
|
CE-LIBAT
|
Prikaži več možnosti
|
Govora je o cestnini, ne zavarovanju. ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
komplicirate tam ko ni treba.
narediš tehnični skleneš zavarovanje npr. 15.3 do 15.11 greš na tehnične nazaj, podaljšaš prometno in plačaš cestni sklad samo za čas veljavnosti zavarovanja konec |
Prikaži več možnosti
|
Ter če imaš svoje tablice ni potrebno spet ponovno naročati novih ali jih imaš pač celo leto pri sebi?
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Po naročilu izdelana tablica je last osebe, ta pa lahko z tablico dela kar hoče in jo nabija kamor hoče (enkrat na tem avtu, drugic na drugem,...). Ob odjavi vozila poveš, da imaš svojo tablico in je ne rabiš vračati (je pri lastniku). Tako da ob odjavi vozila plačaš cca. 10€ za storitev odjave in to je vse kar se tiče odjave. Potem pa v kolikor si upravičen dobiš povrnjeno cestnino (na tvoj TRR), na kar urediš še z zavarovalnico (povračilo zav. premije v kolikor si upravičen), greš nato na ![]() ![]() Urejal Taucher, 05.02.2014, 13:01. Freude am Fahren - |
Prikaži več možnosti
|
Tudi jaz :-) @taucher: cena costum tablic je bila avgusta 125 eur za 2 tablici ![]()
BMW....
![]() BMW Dolenjska.... ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Odvisno od primera do primera oz. od lokacije do lokacije, tako glede tablic kot glede plačil. Nimaš kaj, še vedno po domače, če se da samo lupi. ![]() Nekaj let nazaj (ko sem jih dal jaz naredit po naročilu na UE Nm), sem plačal za njih cca. 160€, s tem da če bi doplačal še okoli 2-3€, bi jih dobil v roku 1-2 dni, tako pa sem jih dobil v roku 4-ih dni. Je pa pogoj še ta, da kjer se tablica naroči, se mora tudi vozilo tam registrirati. Naslednje leto oz. naslednjič ko pa se registrira vozilo na to tablico, pa te omejitve ni več. ![]() Urejal Taucher, 05.02.2014, 13:55. Freude am Fahren - |
Prikaži več možnosti
|
Jaz raje kot da kupim custom tablico prosim odgovorno osebo, da mi kakšno serijsko eksotiko vzame izpod pulta. Imel sem že LJ 66-6 AA, sedaj imam LJ EJ 320, za moj nesojeni 330dA pa me je čakala LJ MG 330, vendar sem se ji odpovedal, ker je nakup padel v vodo.
|
Prikaži več možnosti
|
Tudi to je opcija, Mene je tako čakala več kot pol leta GO UU 222
![]()
BMW....
![]() BMW Dolenjska.... ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|