sovoznikovega ki pa ni bil tako uničen pa pokitali in pobarvali.
upam da bo obstojno
Urejal mika2023, 10.04.2014, 07:31.
danes dobim sveže preoblečene sedeže. Na voznikovem so mi zamenjali poškodovane dele z novimi kosi, ga prebarvali,
sovoznikovega ki pa ni bil tako uničen pa pokitali in pobarvali. upam da bo obstojno Urejal mika2023, 10.04.2014, 07:31. |
Prikaži več možnosti
|
In kam si dal to uredit? Le upam da ne bodo zamenjani deli imeli drugačne odtenke in da ne boš imel "fleke". ![]() Freude am Fahren - |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
barva je u nulo, sedaj sta mat barve. To sedaj delajo čudeže, nič čudnega da vsi rabljeni avti imajo sedaj sedeže kot nove. Ravno ko sem odhajal so pripeljali RAV4 s strganim sedežem (blago) in scefranim volanom. Sigurno je imel samo 160.000 km.
K temu tapetniku vozijo rabljene avte, mislim da od 1avto in BSavto oz. nekaj takega Urejal mika2023, 11.04.2014, 07:59. |
Prikaži več možnosti
|
In kdo je ta tapetnik? ![]() Freude am Fahren - |
Prikaži več možnosti
|
iz Bizovika pri Ljubljani. Tapetništvo Dimnik. Tok ma dela da se mu meša, zelo prijazen. Telefona ne dviguje ker ga skoz kličejo, in kot pravi pol se lahko skoz po telefonu pogovarjam. Če kdo rabi bo prišel. Varianta je da mu pošlješ MMS.
Dela vse, volane, sedeže, jahte, prozorna okna za cabije. |
Prikaži več možnosti
|
Imaš kako cifro od tega človeka, lahko na ps, se najavim, pa zapeljem e46 tja, da na licu mesta pogleda, kaj se bi dalo z mojim voznikovim sedežem naredit. Če ne, pa greta oba sedeža v novo beige usnje...
![]() Urejal Taucher, 11.04.2014, 08:19. Freude am Fahren - |
Prikaži več možnosti
|
Veliko bolje. Sicer težko zdaj rečem, ker imam tudi puše trše na avtu. Manj trdo je pa:ok
Pripelji to k meni ![]() Hint: Imaš v rubriki Ponudbe oglaševalcev temo ![]() BMW e39 525d /// BMW e85 Z4 2.5i /// BMW e53 X5 3.0d /// BMW e36 M3 /// BMW e65 LCI 3.0d /// Hrošč 1200 /// BMW e31 850ci /// BMW e46 320d /// Renault Megane Grandtour 1.5dci /// Opel Astra H OPC |
Prikaži več možnosti
|
Da se ne loviva, daj mi pošlji na ps link da ne iščem, pa da vidimo če najdeva skupno rešitev.
![]() Freude am Fahren - |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Ojla, smo šli pa s temo čisto v drugo smer, saj predlog, ki ga je dal Taucher oz. Žigec (da se dobimo nekje vsaj na pijači in da pogledamo, kaj je kdo kaj pridelal in predelal in .....)
Mislim, da naj Žigec predlaga datum in mesto srečanja, brez vsakih obveznosti in rezervacij, udeležbo pa potrdmo vsaj en dan prej. Sem ga že petkrat očistil in popedenal za "otvoritev" pa nič. Pozdravček vsem formašem! Marko |
Prikaži več možnosti
|
V tem času, Žigec tudi ni več lastnik zajca. ![]() Freude am Fahren - |
Prikaži več možnosti
|
Sem nov lastnik BMW Z3.Naredil sem probno vožnjo do Celja in nazaj proti Savinski.Prvi občutki so bolj mešani,ker še nikoli nisem imel kabrijoleta niti se nisem vozil z njim.Določene stvari bo potrebno poštimat,potem pa veselo na različne ture-tudi organizirane.
|
Prikaži več možnosti
|
No fantje, da ne bo na konce prevroče za zbor.
![]() Sicer ta vikend ne morem (poroka vabi), potem pa bi se našlo kaj časa, oz. si ga bom poskušal vzeti in odtrgati od dela. ![]() Urejal Taucher, 09.06.2014, 12:38. Freude am Fahren - |
Prikaži več možnosti
|
Kukuc, a je še kdo doma? Ali vsi na morju, zgoraj brez
![]() Urejal Taucher, 16.06.2014, 08:39. Freude am Fahren - |
Prikaži več možnosti
|
Kaj če bi naredili vožnjo do Logarske doline?
|
Prikaži več možnosti
|
Odlična ideja!! |
Prikaži več možnosti
|
Pa potem čez Pavličevo sedlo v A in nazaj v SLO preko Jezerskega?
![]()
"Go be fat on someone else's time." (Rollins on women)
|
Prikaži več možnosti
|
Bomo sezono 2015 uspeli kaj odpreti ali ista žalost k 2014?
![]() ...lepo rohni... Austin Healey 3000 ![]() Urejal Taucher, 19.03.2015, 09:26. Freude am Fahren - |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|