Kaj pa podvozje?
Če se že dela takšen obnovitveni servis, in ko je že vse podrto, potem bi jaz menjal še komplet podvozje (v kolikor seveda tega še nisi opravil). Komplet pomeni vse kar je gumijastega, vzmeti, amortizerji, pa še vse zavore, menjava protiprašnih gumic na čeljustih, menjava zavornih cevi.
Zihr sem še kaj pozabil
.
Sem te že prehitel

Poglej v moje prejšnje objave.
Sprednje roke imam obnovljene pri Vargalantu, puše na zadnjih vilcah so menjane, vzmeti in zavore so menjane. Edino kar moram še na podvozju menjat so stabilizatorji. Tesnilo ohišja oljnega filtra sem že menjal. Sklopko in vztrajnik rabljen sem že kupil in sta v zelo dobrem stanju. Tesnilo pokrova ventilov sem menjal pred 5kkm in bom starega najvrjetneje obdržal.
Semerigne na diferencialu in oljni separator je menjal prejšnji lastnik.
Bom dodal:
Od zgoraj:
- Pokrov ventilov
- Dimniki oz. čevlji vžigalnih tuljav
- Svečke
- Vanos rebuild od Beisan systems
- Oljni filter
-
tesnilo ATF olja (tesnilo posodice za servo tekočino)-
vakuum cevke- Kabinski filter
- Čiščenje K&N zračnega filtra
- Menjava vanos cevi s podložkami
Od spodaj:
- Nosilci motorja
- Tesnilo oljnega karterja
- Ćiščenje oljnega karterja, ter verjetno tudi čiščenje mrežice oljne pumpe (bi bilo bolj pametno jo menjati?)
- Senzor nivoja olja + menjava olja
- Menjava bencin filtra
Menjalnik:
- Menjava vztrajnika, lamele, košare z rabljenimi od M52TUB28 (120kkm), ter nov potisni ležaj in ležaj vztrajnika
- Menjava semeringov na menjalniku
-
Menjava nosilcev menjalnika- Menjava tesnila na palici ki gre v menjalnik od prestavne ročice
- Menjava prestavne ročice za OEM short shifter OEM: 25117528881
- Podložka za kroglo prestavne ročice
- Menjava rear main seal - zadnja glavna dihtunga? Neko tesnilo za vztrajnikom na motorju
Podvozje:
- StabilizatorjiVprašanja:
1. Ali je potrebno oljno črpalko na kakšen način poservisirati?
Urejal ALFAinBMW, 14.06.2014, 08:59.