Skoči na vsebino

E60 M5 ali CLS 55 AMG ali še kaj drugačnega in zanimivega?

* * * - - 44 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
42341 odgovorov v temi
veloce
veloce

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 49 153
  • Avtomobil: Alfa 159 TI

Pa names kombija ga mam tudi. V limo ne morem nalozit zimskih gum al pa bicikov al pa druge krame. Zena se je zbunila da noce s mustangom do dubrovnika ker je predloga pot za poslusat ropotanje :-)

Kombi je TOP.  150 - 160 po AC pa poraba 9 litrov. Noter pa zmečeš vse, tud ženo. 

ARHITEKT
Prikaži več možnosti

leonT
leonT

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 33 511

Predvsem bo tud na hrvaskem konc enkrat ko bojo uvedli sekcijsko merjenje in se bomo furali 130 tko kot v srbiji. Dobr da so tok pocasni in nesposobni :-)
Prikaži več možnosti
    • veloce, Jerch_ in M4-CS uporabnikom je všeč to sporočilo

Jerch_
Jerch_

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 12 858
  • Avtomobil: DKW

Takrat bos pa razmislil o avionu zagreb-brac ;)
2x na teden ga mas.. ne bos rabil 100eur za benz dat, bos pa za karte (50 je v eno smer)!in uletel ko gospodin. Se ksno sajtrgo si dol pustis in zmenis za parking okoli letalisca in si zmagal
Prikaži več možnosti

leonT
leonT

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 33 511

sej dol se sam z biciklom in vespo vozim…
Prikaži več možnosti

M4-CS
M4-CS
  • Uporabnik
  • Sporočil: 1 671
  • Avtomobil: Vsakega nekaj

Predvsem bo tud na hrvaskem konc enkrat ko bojo uvedli sekcijsko merjenje in se bomo furali 130 tko kot v srbiji. Dobr da so tok pocasni in nesposobni :-)

Ne boš verjel ampak tudi V8 se da peljat 130, pomojem bi bila poraba med 8-9 litri na limuzini kar nanese mogoče liter več kot pa na kombiju pri taki hitrosti. Je pa problem da tudi ko gremo z kombijem je vedno poln do konca z šaro in vsem kar rabimo in ne rabimo.
Prikaži več možnosti
    • Jerch_ je všeč

Jerch_
Jerch_

BMW fanatik

• Uporabnik

Ne boš verjel ampak tudi V8 se da peljat 130, pomojem bi bila poraba med 8-9 litri na limuzini kar nanese mogoče liter več kot pa na kombiju pri taki hitrosti. Je pa problem da tudi ko gremo z kombijem je vedno poln do konca z šaro in vsem kar rabimo in ne rabimo.

Pomeni da je odresitev avion :)
Ceprav zate ne.. ampak za Brac pa sigurno zaradi jajcanja s trajektom
Prikaži več možnosti

miho1
miho1

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 303
  • Avtomobil: Od žene

Preveckrat sem probal te kombajne, da bi si delal utopicne izracune… ze X3 / Q5 / GLC ratajo kriminalno pozresni, cim stisnes tempomat na 160. Pa to je hitrost pri kateri v SLO in HR sigurno ne kasiras kazni. Kaj sele da te sajtrge malenkost bolj pozenes..
To je podobno kot da bi jst rekel, da mi je RS4 dovolj udoben za dolge poti. Ni :) ampak vsaj vem zakaj trpim.. ti pa na limo se vedno lahko trugo nataknes ali prikolico tovorno :) ceprav kar v 550xi karavana ne dobis, tudi v prikolice lih ne bos v vsako..

Moj x3 30d ne spravim nad 8.5l na 100
Ravno vceraj koper in nazaj, pa je slo vmes tud cez 200 res brez sparanja, pa je bla poraba komaj nekaj cez 7l
Z rs4 m3 itd lahko tako porabo samo sanjas, sam so pa drugi konji pa zvok itd.. to pa drzi..:-))
Prikaži več možnosti

Jerch_
Jerch_

BMW fanatik

• Uporabnik

Ravno vceraj koper in nazaj, pa je slo vmes tud cez 200 res brez sparanja, pa je bla poraba komaj nekaj cez 7l
Z rs4 m3 itd lahko tako porabo samo sanjas, sam so pa drugi konji pa zvok itd.. to pa drzi..:-))

Jst sem testno odpeljal krog z Q5 2.0tfsi 265km 4 leta nazaj in X3 z B58 oz 4.0 oznako. Oba - drugemu se oprostim, ker je dal kar nekaj od sebe - sta bila v rezimu, katerega sam vecinoma vozim izdatno pozresna. Pac glede na iste motorje v limo. Pri bencinarjih se slab zracni upor se bistveno bolj pozna.
Prikaži več možnosti

tristan01
tristan01

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 8 272
  • Avtomobil: F31 318dTA (2013)

Glede na to, da nisi več 20 letnik, pa žena predvidevam da je podobnih let, bi se že lahko naučila pakirati da zadošča prtljažnik. To, da človek s sabo na morje vleče še smučarsko opremo in je tudi kombi premajhen je samo znak da ima preveč materialnih dobrin in premalo v glavi.

LP Tristan01
Prikaži več možnosti
    • Chivas Regal je všeč

veloce
veloce

BMW fanatik

• Uporabnik

Ne moreš povprečne porabe gledat na eno relacijo, ki si jo teral. Moj ima tudi porabo 6.9 sam to je povprečje. Če bi gledal dnevne ture, bi bile tudi preko 8 al pa pod 6. Odvisno kolk se mi da.

ARHITEKT
Prikaži več možnosti
    • jocker je všeč

clinton
clinton

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 313
  • Avtomobil: BMW 1, 3, TTNY=?

Ne, sej meni je Stelvio zelo všeč, sam mi ni všeč dvignjen avto. Verjamem pa da je udoben in za moj hrbet bi bil top! Sem se kar veliko prevozil s SUV-i in me moti nagibanje, plavanje,.....

Kombi je TOP.  150 - 160 po AC pa poraba 9 litrov. Noter pa zmečeš vse, tud ženo.

Se pravi se kombi lepše pelje kot suv?
Prikaži več možnosti

veloce
veloce

BMW fanatik

• Uporabnik

Ne, imam kombi in za službo ga ne vozim. Uporabljamo ga za pohajat in za neumnosti......

Za poslovne poti pa raje 520d. Sej mi je Stelvio lepši, sam smo se nekako slkupaj odločili in mi ni žal. Lepo se pelje in zaenkrat tudi ne ustajam ven polomljen. Čet XXX let pa verjetno kaj višjega.......

ARHITEKT
Prikaži več možnosti

miho1
miho1

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 303
  • Avtomobil: Od žene

[quote name="veloce" post="3572739" timestamp="1696167737"]Ne moreš povprečne porabe gledat na eno relacijo, ki si jo teral. Moj ima tudi porabo 6.9 sam to je povprečje. Če bi gledal dnevne ture, bi bile tudi preko 8 al pa pod 6. Odvisno kolk se mi da.[/quote

Ja ja drzi.. ampak govor je bil o avtocesti pa okol 160 na uro brzina.. pac poraba pri meni pri taki brzini je tam med 7 in 8 l. Seveda je pri doticnem avtu lahko tudi vec oz precej manj. Na Pag sem se pripelju po nagistralki pod 6 l. Ampak to je povprecna brzina 50 na uro. Naceloma ce imam pa na cel tank cca 8 do 8.5l vec res ne. Dejansko mi x3 30d isto zre kot bivsa f10 530xd,

Bencinar 3.0 suv je pa ze @leon povedu, da zre, ko prasica. Jst se vedno pravim da za v suva ni druzga kot dizel.
Prikaži več možnosti
    • veloce je všeč

M4-CS
M4-CS
  • Uporabnik
  • Sporočil: 1 671
  • Avtomobil: Vsakega nekaj

Glede na to, da nisi več 20 letnik, pa žena predvidevam da je podobnih let, bi se že lahko naučila pakirati da zadošča prtljažnik. To, da človek s sabo na morje vleče še smučarsko opremo in je tudi kombi premajhen je samo znak da ima preveč materialnih dobrin in premalo v glavi.

LP Tristan01

Ko se peljem sam vzamem ponavadi samo kabinski kovček, nahrbtnik z računanikom, telefon, denarnico in to je to, ko gremo pa skupaj z kombijem na dopust pa so tu še kolesa in oprema pa par kovčkov pa še kakšna bedarija pa je V poln ,pa smo samo trije, so pa kolesa vedno v kombiju in to vzame kar nekaj prostora.

Prikaži več možnosti

hammanM5
hammanM5

Novinec

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 783
  • Avtomobil: Bmw 530GT, A7 biTdi

Evo slabih 400ps po omejitvah. 130 do 150km/h, torej jajcanje :) :)

Pripete slike za predogled

• 20231001_151812.jpg
Prikaži več možnosti

veloce
veloce

BMW fanatik

• Uporabnik

Normalno.....

ARHITEKT
Prikaži več možnosti

e60va
e60va
  • Uporabnik
  • Sporočil: 3 118

Če bi se vozil 130-150kmh, potem ne bi imel povprečne 102kmh. Saj tudi ta podatek je za 400 konjev zelo dober, samo pretiravat pa ni treba, sploh če na števcu piše, da so hitrosti nižje. 

Prikaži več možnosti

hammanM5
hammanM5

Novinec

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 783
  • Avtomobil: Bmw 530GT, A7 biTdi

Če bi se vozil 130-150kmh, potem ne bi imel povprečne 102kmh. Saj tudi ta podatek je za 400 konjev zelo dober, samo pretiravat pa ni treba, sploh če na števcu piše, da so hitrosti nižje.

Vmes je bilo nnekaj počasne vožnje po mestu ampak načeloma kar je AC pa med 130-150. Itak je nepomembno, mal se hecam na račun porabe :)
Prikaži več možnosti

panki_86
panki_86
  • Uporabnik
  • Sporočil: 2 629
  • Avtomobil: G20 M340i xDrive

IMG_6702.png
Pa malo večja povprečna hitrost na 414ps (izmerjeno na valjih) bencinarju, tudi awd ;)
Prikaži več možnosti

damirkos1
damirkos1

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 23 652
  • Avtomobil: new age e39

Smesna poraba. Kaksna je bla hitrost na tempomatu? 130?
Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.