Kje kupiti BMW 1M?
Lastnik tega avta je Martin iz Postojne. Vzel ga je od Simija predlani, bila je menjava za M2C.
|
Prikaži več možnosti
|
1M imamo v Postojni :O :O
Ga še nisem videl... |
Prikaži več možnosti
|
1m Bele barve, CH vozilo-CH tablice trenutno, z kar nekaj dodelavam je pri meni na voljo, ce koga zulijo €.
Uvoz in Leasing po zelji, 7/2011, 109.500km. Vec info na ZS Where too Much is just right! |
Prikaži več možnosti
|
Lahko bi predstavil When life speeds by... downshift. |
Prikaži več možnosti
|
sam čemu je pa menjal če ga hoče prodat? Urejal Taucher, 22.03.2021, 08:43. |
Prikaži več možnosti
|
Potem je zgleda Simi M-Performance sedeze ven pobral. Nazadnje so bili se v avtu.
Hvala lepa Z vesljem se dobimo na kavi, sam vozil lih ne rad predstavljam in nastopam z njimi. Upam, da se razume. ![]() Where too Much is just right! |
Prikaži več možnosti
|
daj napisi na kratko, koliko je realni strosek uvoza, razen prevoz (kateri je 450CHF).. tnx ps. zakaj je sel avto s prikolico v slo? ce si v CH, kjer zivim vzamem se en avto (na iste tablice)- ga lahko peljem v SLO sam in odtaknem tablice nazaj ter grem recimo z vlakom nazaj in odjavim avto ali to ni mozno? |
Prikaži več možnosti
|
V Postojni imate tudi vsaj dva nova mustanga, eno F360, in eno C6 corvette (za to ne vem če sta še). Tudi kaka 911 se najde... in še mnogo zanimivih "redkih" "nevsakdanjih" vozil. Od Planine do Ilirske Bistrice je kar lep vozni park 1964 Ford mustang 289 V8, F36 440i MPPSK |
Prikaži več možnosti
|
še bolje Urejal DJ Falco, 22.03.2021, 10:05. When life speeds by... downshift. |
Prikaži več možnosti
|
Iskreno nevem, ker se stem ne ukvarjam. Jaz ko prodam avto, prodam z CH dokumenti. Ostalo ureja kupec, oz lahko uredim posrednika, katerega seveda placa kupec. Zato sem napisal po zelji. Kar se prevoza tice, pa iz cisto preprostega razloga. Ker grem cez dva tedna na dopust in nemorem vozit dveh avtov hkrati. Where too Much is just right! |
Prikaži več možnosti
|
Tnx. stekam.. sem narobe zastavil vprasanje Ce mas kaksno info pavsalo (od oka) bi bil hvalezen, cisto iz firbca - al je to kot iz DE (EU) ali bistveno vec na koncu pod crto. Ne mislim se s tem ukvarajat, imam pa namen enkrat zase nekaj pripeljat iz CH. |
Prikaži več možnosti
|
Ni pene, se razumemo Where too Much is just right! |
Prikaži več možnosti
|
Hm.. A veš, da ne vem a ga je Simi prodal ali ne. Menjava je bila kolikor vem Martinova želja, vsaj tako mi je rekel po telefonu. Ga je meni tudi ponujal že prej, da bi menjala, pa hotel je za F360 nekaj menjava, kako sta se pa potem s Simijem zmenla, ga pa nisem spraševal. 1M vem, da ima še zaščitno folijo v notranjosti. |
Prikaži več možnosti
|
to je še zmer ta avto? Slika je stara tolk kot 1M. |
Prikaži več možnosti
|
lepa slika.. ti imas se oldija?
jst mislim, da ima 1M precej precej vecji cenovni potencial kot E46 M3. Ne bom pozabil, ko je kolega prodajal 11/2016 E46 M3 cabrio s 60kkm za 15k z izjemo blatnika in par malenkosti odlicno porihtan avto.. Danes pa vemo kje so cene. 1M se trenutno se da dobiti za kolikor toliko normalno ceno, samo dolocene ze kilometri tepejo. |
Prikaži več možnosti
|
Iz svice je treba placat 10% carine in dmv kolikor pac pride.
Urejal leonT, 27.03.2021, 15:30. |
Prikaži več možnosti
|
1M Ni za prodajat saj mu cena v teh casih zelo raste… Pred kratkim sta se dva v tujini prodala za vec kot 100000$ pa ne z kilometri pod 10000. Tako da kakor koli avto prakticno ne izgublja vrednosti kljub temu ce ga zmerno uporabljas ga lahko cez leta prodas tudi za nekaj € vec…
|
Prikaži več možnosti
|
Ni lih normalna cena za slo trg ce se ne proda saj je edini …res pa da ima ze kar nekaj prevozenih km. |
Prikaži več možnosti
|
koliko je meni znano, je ta beli od Markota (Makoma) in ima tudi gor keramiko.
A tisti oranžen od Simija je še v tovarniškem stanju? Urejal Taucher, 11.04.2022, 11:28. |
Prikaži več možnosti
|