BMW M2 (F87) 2015/2016
Če bo več vozil naenkrat naročenih bomo nekaj sčarali glede popustov
![]()
Čas je denar!Imaš čas?
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
A to bo potem group buy M2?
![]()
Mein Kopf ist ein Labyrinth. Mein Leben ist ein Minenfeld.
|
Prikaži več možnosti
|
Če se bom takrat odločal za kakšnega drugega M-a - ne dvojko - me spustite zraven?
|
Prikaži več možnosti
|
![]() |
Prikaži več možnosti
|
M Group buy
![]() Simply, seveda ![]() Lahko pa se poskusimo zmenit in jih gremo prevzet v BMW Welt in imamo en lep izlet za nazaj? ![]()
Čas je denar!Imaš čas?
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
[QUOTE=SIMI;2364788
Lahko pa se poskusimo zmenit in jih gremo prevzet v BMW Welt in imamo en lep izlet za nazaj? ![]() Tudi to opcijo sem imel zev mislih:) , jaz sem za:ok |
Prikaži več možnosti
|
Simi kako pa bo z individual barvami, oz. čisto paint to sample? Cena pribljižno? Koliko več traja dobava? lp,m “Will it be a good investment?” We shouldn’t care: the greatest cars were built for a purpose and it wasn’t to be collectible. Only time will tell but I envy the lucky buyers who just get in and drive it without fussing about mileage or stone chips: they’re the people you want to sit next to at dinner! |
Prikaži več možnosti
|
Ni možno čisto vseh barv na katerokoli vozilo, individual barve pa so ponavadi za kakega dobrega jurja dražje (govorim za individualne barve, ki so namenjene določenim modelom)
![]()
Čas je denar!Imaš čas?
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Pa je ze doloceno katere individualne barve bodo na razpolago za 2M? |
Prikaži več možnosti
|
Še prezgodaj
![]() sigurno pa bo kaka nova, ki je še ni za predstavitev modela Urejal SIMI, 12.06.2014, 15:25.
Čas je denar!Imaš čas?
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Torej ni tako kot pri Porscheju, ko lahko dobiš paint to sample? Ker recimo, če kupiš takšen malo bol ekstra model, je lepa pika na i, še kakšna unikatna barva. lp,m “Will it be a good investment?” We shouldn’t care: the greatest cars were built for a purpose and it wasn’t to be collectible. Only time will tell but I envy the lucky buyers who just get in and drive it without fussing about mileage or stone chips: they’re the people you want to sit next to at dinner! |
Prikaži več možnosti
|
V kolikor bi plačal M2/3/4 toliko kot turbo S bi ti verjetno naredili tudi paint to sample
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Drzi, ampak tudi za 70 ne bi smel biti,...govorim za M modele...to je moje mnenje:ok |
Prikaži več možnosti
|
Je pa res pomoje tale M2 tisti pravi mali športnik, ker M4 se mi zdi že malo večji,... ne vem no. Pomoje M2 komot primerjaš z E46 M3, kaj menite. Se mogoče ve koliko bo teža vozila?
|
Prikaži več možnosti
|
Teža upam da bo okoli 1.450 kg, vprašanje če bo opcija karbonska streha in ostalo kot pri M3/M4, bo pa menda huda zverina
![]()
Čas je denar!Imaš čas?
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Sprednja hauba bo tudi verjetno navadna ne po vzgledu M3 modelov? Bo potrebno menjati...
|
Prikaži več možnosti
|
Hehe,...ce ne pa obstaja resitev:)....verjetno se bo v vsakem primeru pri meni menjala, pocakajmo da vidimo, kako bo avto izgledal v koncni verziji:ok |
Prikaži več možnosti
|