Skoči na vsebino

Čokolada

- - - - -

• Prijavi se za objavo odgovora
196 odgovorov v temi

Anketa: Katere znamka čokolade vam je najljubša? (212 uporabnikov je oddalo svoj glas)

Katere znamka čokolade vam je najljubša?

1. Milka (92 glasov [43.19%] - Poglej)

Delež glasov: 43.19%

2. Lindt (67 glasov [31.46%] - Poglej)

Delež glasov: 31.46%

3. Gorenjka (17 glasov [7.98%] - Poglej)

Delež glasov: 7.98%

4. Drugo (37 glasov [17.37%] - Poglej)

Delež glasov: 17.37%

Glasuj Gostje ne morejo glasovati
Rottie
Rottie

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 70 000
  • Avtomobil: E46 325i

Nekaj za vse čokomanijake :ok2 Po novem se ga boste lahko zadevali s čokolado tudi čez nos. :laugh

Pa da ne bo tema s samo par posti okoli tega snifanja, bi bilo mogoče zanimivo izvedet katere čokolade imate najraje :-D Jst prisegam na Milko, od temnih čokolad z dodatki sadja itd pa so mi najboljše Lindt. :-D

Goodbye Cocaine, You Can Now Actually Snort Chocolate

http://elitedaily.co...ocolate/604554/

Objavljena slika
pFTRx40.png
Prikaži več možnosti

Plavi
Plavi

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 396
  • Avtomobil: F10

Premalo izbire si dal oz. prav nobene v bistvu...

Čokoladni atalje Dobnik :ok
Sploh zmagajo Prešernoce fige
http://www.cokoladni...name=prešernove
Količina pameti na svetu je konstanta. Število ljudi na svetu pa se povečuje. A. E.
Prikaži več možnosti

Rottie
Rottie

BMW fanatik

• Uporabnik

Premalo izbire si dal oz. prav nobene v bistvu...

Čokoladni atalje Dobnik :ok
Sploh zmagajo Prešernoce fige
http://www.cokoladni...name=prešernove

Je tolk firm, ki delajo čokolado, da sem navedel le tiste 3, ki so se mi zdele za SLO najbolj pogoste ... tako da najbolje, da tisti, ki obkljukajo "drugo", navedejo v postu svoje najljubše.

Tale tvoja bonbonjera s figami zgleda dobra :ok Tudi sam včasih kupim sadje oblito s čokolado, ki se ga dobi v Merkatorju ... mislim, da dela to tudi Gorenjka.

Urejal Rottie, 22.05.2014, 13:29.

pFTRx40.png
Prikaži več možnosti

Nixxon
Nixxon

Tajnik BMW avto kluba Slo

• Globalni moderator
  • Sporočil: 65 313
  • Avtomobil: sivo povprečje

Od čokolad kake temne, od Milke mi je najboljša s keksom.

Drugače pa obožujem oreščke, oblite s čokolado.
Objavljena slika
Jože, počivaj v miru. Hvala za vse.
Prikaži več možnosti

M5
M5

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 718

Večina teh v trgovinah ni Č od čokolade, ampak kemija raznih barvil in lepil. Prava čokolada ja narejena iz pravega kakava, ki je grenak kot satan in zato večini ni všeč. Drugače pa meni najljubša temna čokolada s kandirano pomarančo :)
Prikaži več možnosti

perobmw
perobmw

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 10 026
  • Avtomobil: Nissan Micra

malo na izlet po cokoladico http://www.syncerus.si/
Prikaži več možnosti

Plavi
Plavi

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 396
  • Avtomobil: F10

Večina teh v trgovinah ni Č od čokolade, ampak kemija raznih barvil in lepil. Prava čokolada ja narejena iz pravega kakava, ki je grenak kot satan in zato večini ni všeč. Drugače pa meni najljubša temna čokolada s kandirano pomarančo :)

Če tablica katera?

Al misliš bolj take rezine:
Objavljena slika
Količina pameti na svetu je konstanta. Število ljudi na svetu pa se povečuje. A. E.
Prikaži več možnosti

M5
M5

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 718

Če tablica katera?

Al misliš bolj take rezine:
Objavljena slika

Bilokaj, rezine včasih še sam doma naredim, drugače pa čim manj "fabrških" čokolad, v Rustiki imajo eno dobro s pomarančo. Če že od "fabrških" pa Lindtova
Prikaži več možnosti

x-driver
x-driver

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 25 313
  • Avtomobil: e39 530iA, e85 Z4 3.0i

Vse pojem, samo da je čokolada :mljask :ok2
Prikaži več možnosti

komandantmark
komandantmark

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 825

http://www.lucifer-chocolate.si/si/ :ok
Prikaži več možnosti
    • daikini je všeč

Dark Funeral
Dark Funeral

Heathen

• Uporabnik
  • Sporočil: 29 087
  • Avtomobil: Ne More Biti Prazno!

En iz foruma dela za lint to more bit kot pri willy wonky :D
Prikaži več možnosti

lublancan22
lublancan22

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 869

Milka čokolade so na strani kjer ocenjujejo čokolade porazno ocenjene. Sam se tudi strinjam s to oceno. So definitivno presladke saj dražji kakav nadomestijo s sladkorjem. Za naš balkanski trg pa seveda to sploh ni problem saj smo že tako ali tako navajeni na največje sranja od sranja. V nemčiji je lindt najbolj prodajana čokolada, v angliji pa milke je sploh ni.
Pa še to sem delal pred leti neke javnomnenjske raziskave kjer smo debatirali o kvaliteti čokolad. Tisti ki so najbolj pametovali kako je milka najboljša, so prvič slišali za ritter sport. Zdaj pa milkojedci nazaj v svoje ozkogledno življenje.
Prikaži več možnosti

x-driver
x-driver

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 25 313
  • Avtomobil: e39 530iA, e85 Z4 3.0i

Milka čokolade so na strani kjer ocenjujejo čokolade porazno ocenjene. Sam se tudi strinjam s to oceno. So definitivno presladke saj dražji kakav nadomestijo s sladkorjem. Za naš balkanski trg pa seveda to sploh ni problem saj smo že tako ali tako navajeni na največje sranja od sranja. V nemčiji je lindt najbolj prodajana čokolada, v angliji pa milke je sploh ni.
Pa še to sem delal pred leti neke javnomnenjske raziskave kjer smo debatirali o kvaliteti čokolad. Tisti ki so najbolj pametovali kako je milka najboljša, so prvič slišali za ritter sport. Zdaj pa milkojedci nazaj v svoje ozkogledno življenje.

:ok
Prikaži več možnosti

komandantmark
komandantmark

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 825

Milka je itak proizvod Kraft foodsa, ene od največjih korporacij v prehrambeni industriji.
Koliko take korporacije, ki že držijo velik delež trga, dajo na kvaliteto, si lahko predstavljate.
Prikaži več možnosti

Rottie
Rottie

BMW fanatik

• Uporabnik

Dobro za jest in kvalitetno ni nujno, da je vedno v enem produktu. Jst vem, da Milka ni najbolj kvalitetna čokolada, ampak meni je pač najbolj dobra. Trenutno najraje imam tri njihove čokolade ... tisto s celimi lešniki, drobljeni lešniki in grozdje ter tisto s krispijem. Slednjo se zunaj Francije zelo težko dobi ... kratek čas lani jo je imel Leclerc, v Avstriji, Nemčiji ali Italiji jo pa nisem našel.

Ritter Sport pa tudi že leta poznam (sem bil še mulc, ko jih je oče nosil iz Nemčije) in jih tudi še sedaj včasih kupim, pa verjetno sem tudi že vse okuse sprobal. Dobra čokolada, nimam kaj rečt (najbolša mi je una z marcipanom).
pFTRx40.png
Prikaži več možnosti

lublancan22
lublancan22

BMW fanatik

• Uporabnik

Marketing in raznolikost okusov naredi svoje. Da je nekomu dobra pa razumem, ampak samo v primeru da je probal vsaj 10 drugih čokolad. Tako je tudi pri ostalih zadevah pivu, viskiju ipd. Je slovenska gorenjka sigurno kvalitetnejša od milke, vendar zaostajajo pri drugih stvareh.

Urejal lublancan22, 22.05.2014, 21:00.

Prikaži več možnosti

klemn007
klemn007

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 020

Jst bi lahko kaj o Belgijski čokoladi Godiva povedal, vendar se bojim da bo šlo za reklamo?
Mi o volku, volk iz gozda. :)
Prikaži več možnosti

daikini
daikini

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 931
  • Avtomobil: Volvo 144S, 960T, V60 D4

http://www.lucifer-chocolate.si/si/ :ok

Mmm poznam lastnika osebno in vem, da so kvalitetno izbrane sestavine in narejeno z dušo in srcem :ok
In rust we trust :-D
Prikaži več možnosti

Damjann
Damjann

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 177
  • Avtomobil: BMW 318iS coupe

A je še komu ljubša bela čokolada kot črna?:mljask
Pot dolga tisoče kilometrov, se zmeraj začne z enim samim korakom
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

lublancan22
lublancan22

BMW fanatik

• Uporabnik

Meni je bila bela čokolada v otroštvu vedno najboljša. Zadnje čase pa večinoma temno jem. Drugače pa bela s krispijem ali pa s kavo. ( tista ki je v eni kocki čokolade zgoraj bela dol kava )
Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.