Jst bi lahko kaj o Belgijski čokoladi Godiva povedal, vendar se bojim da bo šlo za reklamo?
Kot da ni cela tema neke vrste reklama za to ali ono.

Če daš meni na izbiro belo ali pa rjavo, bom izbral slednjo. Če je pa v igri kaka še temnejša pa itak tisto.
Kot da ni cela tema neke vrste reklama za to ali ono. ![]() ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Mikado z rižem!edina čokolada.
|
Prikaži več možnosti
|
Temna Rustika s poprom ali še bolje feferoni tudi ni slaba sem se zdaj spomnil.
Urejal Plavi, 23.05.2014, 06:38.
Količina pameti na svetu je konstanta. Število ljudi na svetu pa se povečuje. A. E.
|
Prikaži več možnosti
|
Čokolade s feferoni imajo zanimiv okus, samo veliko je pa ne moreš pojest ... se ti kr zatakne potem. Košček ali 2 mogoče. Pa nasplošno tudi ostale temne čokolade, samo da malo kasneje ... eno rebrco in je imam ponavadi dost ... k kakšno Milko pa lahko pojem celo, če je treba. ![]() Tudi belo čokolado imam rad, ampak rjava mi je pa najboljša. Ne maram pa une, ki je neke rumene barve, tudi kao bela, ampak ima drugačen okus kot navadna bela. Urejal Rottie, 23.05.2014, 07:09. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Nisem poznavalec, ampak tole je meni najboljša čokolada..
![]()
“You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else.” - Albert Einstein
|
Prikaži več možnosti
|
Se strinjam, recimo meni je navadna Milka včasih še 300g in pol litra mleka alpskega top obrok, za nažirat ![]() Če pa govorimo razvajanju brbončic pa malo in kvalitetno.
Količina pameti na svetu je konstanta. Število ljudi na svetu pa se povečuje. A. E.
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Men trenutno d best cokolada Milka jelly bean.
![]() Chuck Norris can slam a revolving door. |
Prikaži več možnosti
|
![]() click image upload Čokolada ki so jo piloti med 2. s.v. jedli piloti z dodatkom metamfetamina. ![]() how to use print screen Tole pa še vedno prodajajo v milerju samo brez tistega znakca na sredini Urejal lublancan22, 23.05.2014, 22:21. |
Prikaži več možnosti
|
Tole bi pa bilo zanimivo za probat v originalni izvedbi ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
za vse čokoholike malček od meje si lahko ogledate in preizkusite "miljavžent" vrst čokolad.
http://www.zotter.at...startseite.html odličen izlet, pa vsaj par dni ne moreš videt čokolade od daleč, kaj šele od blizu ![]()
:woohooKNJIGOVEZ:woohoo
|
Prikaži več možnosti
|
Tudi čokoladnica v samostanu Olimje ima marsikaj zanimivega.
![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Frey čokolade. Vendar jih pri nas ni za dobiti. Mi prinese sodelovec iz Švice
![]() http://www.chocolatfrey.com/ |
Prikaži več možnosti
|
Meni je dobra tudi šparova z rozinami, mlečna ter z orehi ali lešniki (se ne spomnem, je nisem jedel že nekaj časa). Na te šparove je nor tudi moj pes, oz. psica....hhhhh
|
Prikaži več možnosti
|
Moj sin je zdnjič vzel Amngry birds jajček in sem pokušal..... čez 5 minut sem že pil ranital
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Lindt 70% kakav:mljask
|
Prikaži več možnosti
|
Kinder pingui
![]() |
Prikaži več možnosti
|