Če kaj ne maram je sadje v čokoladi.
![]() ![]() ![]()
Not only must justice be done; it must also be seen to be done.
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Jaz pri tistih paketkih kjer so rozine in oreščki obliti s čokolado vedno ven zbiram da pojem oreščke. Moja tamala ma pa rada rozine, tako da nimava problemov.
![]()
Ja, to ni ravno kvalitetna čokolada. Men tudi Kinder jajčki niso več všeč. Čokolada mi je čudna, pa še igračke dajajo not totalno bedne, nič za sestavljat ... ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Gorenjka z celimi lešniki - so popravili malček okus in mi popolnoma ustreza.
|
Prikaži več možnosti
|
Je že kdo jedel lindt 99% kakava?
![]() Od teh ''igrač'' čokolada mi je bila najboljša od životinjskega carstva Urejal lublancan22, 30.05.2014, 09:34. |
Prikaži več možnosti
|
90, pa mi ni dobra... tko da 99 je verjetno še bolj grenka. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Lansko leto so naši lokalni slaščičarji pri Berzotu ponudili sladoled "temna čokolada". Mmmm...
![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Ja nekaj časa so v Hoferju imeli pakirane v paketih po 3 in so bile le za ITA trg in sem takrat nabavu kar konkretno količino, da smo nekaj časa imeli, drugače pa tiste v merkatorju in šparu so najbolj zanič ( tudi petrol in ostalo, katastrofa).....pol pridejo izdelki za DE in A in so malo bolje, na rečo smo blizu italije in nabavimo tam, ko je kakšna akcija saj drugače je en jajček 1,19€, kar je za mene absolutno preveč za tisto sranje in igračke kot si sam povedal so debilne, v SLO dobiš ene in iste vedno. Drugače odlična je Lindt bela in meni osebno mlečna, vse kupim v ITA.... nekoče je bil odličen tudi Nestle Galak, ampak so precej poslabšali kvaliteto tako, da mi dela kislino tudi ta - bela čokolada. Zelo dobra mi je čokolada, ki so v bistvu čokoladice iz Lidla. |
Prikaži več možnosti
|
Sem ljubitelj temnih čokolad in povem da 99% lindt je za probat, to je pa tudi vse. je preveč grenka in tako skup vleče usta od vse te grenkobe da jo je težko pogoltniti brez vode.
Drugače pa najboljša temna čokolada lindt sivka borovnica v 150g pakiranju. Od majhnih ob blagajniških čokoladic pa je duplo najboljši, mu kinder bueno ne pride niti blizu. Urejal lublancan22, 30.05.2014, 18:28. |
Prikaži več možnosti
|
Uf, jaz in čokolada
![]() Karkoli je dobro, največkrat pa Milka ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Vsekakor, dobra, vendar ni za ljubitelje sladkega. Se dobro kombinira s suhim rdečim vinom. Koristno je tudi to, da se je ne da veliko pojesti, tako da je res bolj za okus, in se na trebuhu ne bo poznalo. Od bolj bizarnih kombinacij priporočam tudi tisto s soljo http://www.lindt.com...lence/sea-salt/ zares dobra in veliko boljša od mobitelove ;-) http://www.soline.si...m-cvetom-100g_5 |
Prikaži več možnosti
|
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Je kdo probal te čokolade za posebne priložnosti?
![]() jpg images ![]() pic host ![]() adult photo sharing Urejal lublancan22, 17.06.2014, 19:22. |
Prikaži več možnosti
|
Par vrst kit kata na japonskem
![]() free photo hosting s krompirjem ![]() image hosting sojina omaka ![]() upload imagem jabolčni kis ![]() photo sharing websites ingverjevo pivo ![]() photo upload kostanj ![]() capture sojino mleko ![]() photo storage koruza ![]() imagur ![]() image hosting free zeleni čaj in wasabi ![]() image hosting free juha z rdečim fižolom Urejal lublancan22, 09.07.2014, 17:54. |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Toblerone se lovi na zobe.
Najraje 70% Lindt, pa še to poredko. Mislim, da pojem v povprečju eno čokolado na dva meseca. |
Prikaži več možnosti
|
Od vseh čokolad in sem jih kar dosti dal čez, sem pred mesecom dni spet kupil životinsko carstvo(majka kok je dobra) in je najbolj normalna pa še realno jo ne poješ veliko razno, če si ne nabaviš zalogo tako kot sem delal z belo Ritter Sport ![]() Pa še ena štorija od komika, življene v Jugi s čokoladico životinjskega carstva, ko si jo kupil si komaj čakal kaj boš dobil za eno žival in si gledal žival in jedel, nisi pa opazil kako je ona tanka k si bil itak vesel da imaš čokolado ampak če si jo pogledal od uspredaj zgleda normalna srednje velika a, če si pa pogledal obstrani je pa tok tanka k britvica :D skoraj je nevidiš hihi, pa kdo daje te slikce notri že petkrat zaporedoma sem dobil goloba. Vsi mislijo da čokolada je črna in pika ampak izvor čokolade je bel. |
Prikaži več možnosti
|
A še obstaja Životinsko carstvo?
Kako lepi spomini. Kot praviš, je treba uživati v bolj preprostih stvareh... |
Prikaži več možnosti
|
ja itak da obstajajo ravno včeraj sem kupil eno čokoladico pomoje po enem letu sigurno.
je punca rekla da prinesem nekaj sladkega iz trgovine in je to najboljša izbira, 15g vsak pol haha dobil sem pa čebelo:) |
Prikaži več možnosti
|