Trenutna ponudba E39 na Avto.net
|
Prikaži več možnosti
|
Nekaj točno takega ima, ali pa je imel, forumaš. Mrcina mogoče?
To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|
Poznam jaz, avto je bil od mojega soseda. Motor je OK, potreben pa je menjave volanske letve in podvozje je treba poštimat. Drugače je avto še kar soliden. Kilometrov ima sicer malček več kot piše v oglasu, bo treba pomnožit s faktorjem 15. |
Prikaži več možnosti
|
MOTOR IN MENJALNIK STA V ODLIČNEM. V OZN STA JU AVTI JE TAKŠEN KOT NA SLIKI I. .Fse DELUJE BRESHIBNOO..UGODNO .... Na email ne odg Razumljivo... |
Prikaži več možnosti
|
Hebat ga... no pa saj če taki prodajajo avto to še ni tako problematično, večji problem je ker grejo takole pijani & zadeti fukat, potem pa naredijo froca in ta cel svoj lajf plačuje za takega fotra. |
Prikaži več možnosti
|
Tega avta ne poznam, mogoče pa poznam prodajalca. Namreč v MB se je februarja prodajal en e46 320d s skoraj identičnim opisom vozila. Šel sem takrat na ogled tistega e46, lastnik pravil da je avto od brata in da ga je vozil 5 let, stanje avta je bilo slabo, bosch pumpo mu je baje popravil sosed
![]() Urejal ALFAinBMW, 12.06.2014, 16:10. |
Prikaži več možnosti
|
Samo za primerjavo pa ni E39.
http://www.avto.net/... NOV 1. LASTNIK Po 3 letih ima avto realnih 170 tisoč km!!!!! Sedaj pa si zamisli koliko realnih km bo ta avto imel po 10 letih?????? In sedaj si zamisli koliko dejanskih km bo imel ta avto po 10 letih?????= 180 tisoč, malo vožen od zdravnika.....prodam ker rabim denar za stanovanje...... Tako da E39 z pod 300 realnimi ne sanjajmo. Urejal Danijel S, 12.06.2014, 18:39. |
Prikaži več možnosti
|
Se strinjam
![]() Ko boš si ogledoval avte, zahtevaj da ti da ključ od avta in da greš na uradni servis preveriti kilometrino. Na ključu je zapisana točna kilometrina. |
Prikaži več možnosti
|
Ta avto je bil od kolega. ![]() ... ![]() Urejal Sassho, 13.06.2014, 07:41. ![]() Avto brez avtomatike preprosto ni avto ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Jaz osebno ne verjamem, da ima ta avto 170.000 kilometrov. Kot ne verjamem, da ima katero koli uvoženo vozilo serije "F", letnika 2010 ali 2011, realne kilometre. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Morda jih ima, ko pridejo v Slo.
|
Prikaži več možnosti
|
Nekaj nas še ima E39 z manj, kot 300k km... sicer smo večinoma vsi blizu, a smo še taki ![]() So pa večinoma letniki 2003+, ki so dejansko šli na cesto 2004 ali kasneje. Moja se zadnje leto vozi bistveno manj, kakor prej, sicer bi to mejo že krepko presegla... tako pa imam še kar nekaj časa fore ![]() Druga E39, ki jo poznam, je prešla v druge družinske roke (kilometre sedaj nabira X6), kar pomeni biiiiiistveno manj km, kakor prej... ne bo še kmalu trojka spredaj. Sicer E39 se tega ravno ne veselijo, a vseeno... predobre so, da bi šle v prodajo ![]() F7P 704+M270DE16AL+665921+M50B20+M54B22+M57D25+N53B30 = 37 cyl = 1209 PS |
Prikaži več možnosti
|
Ja in kaj ti bo ključ?Na ključu tudi kilometrino spremenijo?Mogoče če bi bili v letu 1994 jo še nebi znali:ok |
Prikaži več možnosti
|
Lani ko sem kupoval kot drugi avto,sem našel e39 ko 525d letnik 2002 v celju.avto lep ko strela,na števcu 225.000km, a kaj ko smo preverjali je imel že leta 2008 230.000km
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Saj en forumas prodaja uno zeleno E39 525dT z lepo opremo pa nobenga ne zanima.
Jaz ce bi jo res hotel sedaj, oziroma, ce me bo res picilo, jo bom pripeljal iz Nemcije. Bo pa vse skupaj sigurno blizu 10000 EUR. |
Prikaži več možnosti
|
Pozdravljeni
Prosim za mnenja oz. če kdo pozna http://www.avto.net/...ing Comfort Avt. http://www.avto.net/...ija 5: 525d Avt. |
Prikaži več možnosti
|
Črno limuzino poznam navidez tako kot lastnika. Avto podrobno ne poznam, vizualno lepo zgleda.
Zapelji se na ogled, razen tistih par ur ter nekaj goriva nimaš kaj izgubit ![]() |
Prikaži več možnosti
|
S punco, zaradi naraščaja razmišljava o večjem avtu.. Ker ne delama veliko km, mi je v oči padel tale bencinar.. ve kdo kaj o njem?
![]() http://www.avto.net/...=8599799&show=1 Urejal Di4b1o^, 22.06.2014, 15:44. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Če je opis resničen, je to ena najboljših ponudb na avto.net nasploh.... Urejal ALFAinBMW, 23.06.2014, 06:19. |
Prikaži več možnosti
|
zgleda zanimiv..
|
Prikaži več možnosti
|