Kje ste E39 maheri

Zgleda zanimiv.. notranjost ni original, ali pač? Najboljše na ogled, pa kakšnega mojstra ali poznavalca zraven. Vidim, da je odbijač FL..motor bi moral bit dvojni vanos, če drži letnik?
Kje ste E39 maheri ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Odbijac je pred faceliftom, ledvicke so fl. Notranjost bo mnda kr original. Bomba od zicov ![]() Ce drzi letnik, bi mogu bit dvojni vanos ja. ![]() Drugace pa bi bil avto za pogledat, ker na slikah je lep. Urejal dado20, 23.06.2014, 19:35. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
A pa res, ne vem kaj sem včeraj gledal, da sem videl FL odbijač, okrogle meglenke..
Original notranjost sem mislil, kot da so bili preoblečeni sedeži.. izgledajo ohranjeni. Bom jutri poklical, pa morda kak dan na izlet, če bo moja za. Urejal Di4b1o^, 23.06.2014, 19:48. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Če je vse res kaj piše, nebo dolgo na netu
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Vegetables are living creatures too, they're just easier to catch!
I didn't fight my way to the top of the food chain to be a vegetarian. Vegetarian - that's an old Indian word meaning lousy hunter. |
Prikaži več možnosti
|
Cena je bila okoli 4200-4500 |
Prikaži več možnosti
|
Hvala nimame46!
Ga je kdo pogledal? Zdi se mi zanimiv...pa me vseeno nekaj moti, ne vem pa kaj...ne bi rad šel zastonj tja ![]()
I didn't fight my way to the top of the food chain to be a vegetarian. Vegetarian - that's an old Indian word meaning lousy hunter. |
Prikaži več možnosti
|
Na prvi pogled izgleda super. Če pa malo temeljiteje pogledaš (mogoče sem samo jaz paranojičen), ampak me zmotijo strgana tesnila na karoseriji za vrata. Za voznikovo nič ne rečem, ampak tukaj so strgana še sovoznikova in celo pri zadnjih vratih. Mogoče je tudi voznikov zategovalec za pas sprožen. Vsaj nekam nizko je potegnjen. Če te zanima pojdi na ogled, ampak naj bo temeljit.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Hvala Falco! Opazil sem tesnila, malce nenavadno glede na generalno celoten avtomobil, ki deluje precej ohranjen. Zanimivo, da nima navigacije... Upam da bom imel kaj več časa in ga grem pogledat, morda napišem kakšno bolj izčrpno poročilo ob ogledu.
Prikaži več možnosti
|
Brez xenona, pdc, navi, gretja sedezev, .... Je pa lep na pogled: barva, m optik, ceglasto usnje, ....
|
Prikaži več možnosti
|
Xenon ima vendar ni tovarniško vgrajen temveč naknadno. Nima pranja žarometov. Po robovih vrat je bilo nekaj rje, prav tako na pokrovu prtljažnika. Nekaj prask je bilo predvsem na sprednjem in zadnjem odbijaču. Ne vem če je to sedaj popravljeno. |
Prikaži več možnosti
|
Vozilo je ze prodano, drugace pa lahko samo povem, da je bil odlicen avto razen teh par malenkosti ki niso omembe vredne.
|
Prikaži več možnosti
|
Točno to je problem naknadne vgradnje xenona, ni pranja in avtomatske regulacije višine. Za policaje in izredni tehnični pregled magnet. ![]()
Čestitam. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Oglašuje se še vedno...
Prikaži več možnosti
|
Nihče ni napisal da je avto slab ![]() |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Una E39 525iA, ki jo je oglaševal Gerchy za prijatelja, se že prodaja na primorskem. Je kdo vprašal, kok je cena? Za kok je bila pa takrat prodana? Pomoje okol 5000 EUR.
|
Prikaži več možnosti
|
http://forum.bmwslo....ad.php?t=111490 |
Prikaži več možnosti
|
Moj avto ja, če koga zanima je sedaj navoljo po dosti nižji ceni, več na pm. |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|