Mene bi pa zanimal kdo vse tukaj na forumu je lastnik Z modela? Cist iz firbca. No vpiste se...
Koliko Z lastnikov je na forumu?
Objavil
cybermatrix
, 29.11.2005, 22:19
532 odgovorov v temi
|
Prikaži več možnosti
|
Z4, letnik 2005
Two things are infinite: the universe and human stupidity and I'm not sure about the universe.
|
Prikaži več možnosti
|
Austin kje si?
![]()
Rice is great when you are hungry, and want 2000 of something.....Mitch Hedberg
|
Prikaži več možnosti
|
Se sploh moram pofočkat? ![]() ![]() Z3, 2,2i. 2001. ![]() Drugače pa tudi mene zanima, koliko nas je tukaj. ![]() LP Austin
BMW Z3 - simply - purely medicinal.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
No jaz mam tudi enega...čist tko za hobi rdečega.
|
Prikaži več možnosti
|
Se prav da bi bili stirje ce ga se jaz nabavm in bi sfural kaksne ture po Ljubljani.
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Na turah po Ljubljani mene ne bo... ![]() Je veliko primernejši cest.press LP Austin
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ok. Ampak ker so hribe ze obdelali drugi bi blo bolj zanimivo, da se gre po Dalmaciji do Grcije in nazaj.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
To je že dopust in glede na to, da je težko že ljudi prepričat naj se pofočkajo semle, jih bo verjetno še težje za tedenski izlet... Mi2 v maju ali juniju letiva na Korziko ali Sardinijo. Čez Francijo... ![]() LP Austin EDIT: vidim, da razmišljaš o M roadsterju.... ![]() ![]() ![]()
![]() |
Prikaži več možnosti
|
V Avstriji imajo kar nekaj "Vršičev" z veliko lepšim asfaltom brez lukenj in so dokaj blizu tako da so primerni tudi za kakšne enodnevne izlete z Z-ji... tam kje od konca aprila dalje...
Če se nas zbere 5,6 ali 10 ... ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
...me štejte zraven... ![]() LP Austin
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Jaz sem tud zraven, ena lepa recimo Hochalpenstrasse, iz Heiligenbluta v Zell Am See čez Grossglockner... Aprila sicer še smučajo tam, ampak cesta je verjetno OK.
Two things are infinite: the universe and human stupidity and I'm not sure about the universe.
|
Prikaži več možnosti
|
Grossglockner hochalpenstrasse drugače odprejo za promet v začetku maja in jo zaprejo navadno v začetku novembra... v mislih sem pa imel nam bližjo Nockalm-strasse ki jo navadno odprejo konec aprila oz. začetek maja in katere začetek se nahaja nedaleč od Celovca na avstrijkem koroškem in sicer v Ebene Reichenau (smučarji vedo kje je to namreč blizu Bad Kleinkircheima oz na poti do Turracher Hohe) in vodi do Innerkremsa (tudi smučarskega centra).
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Vs pa je nekaj Z-jevcev
![]() Z4 mi je sanjski avto, a zaenkrat še nedosegljiv..Upam da se vam čez nekaj let pridružim. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Nov na forumu (od danes), nov kot voznik Z4 (november 2005). Če se bo pa kakšna skupinska fura res zgodila, bi šel pa zraven...
Sicer pa sede...
|
Prikaži več možnosti
|
no zdej lahko že tud mene štejete zraven....
![]() ![]() ej kaj pa če bi za začetek šli čist eno tako u izi varijanto..npr. se zberemo v BTC LJ in odrinemo v portorož na kavo eno nedelo...ampak pogoj je da je sonček in zelo kmalu ker ne zdržim več ![]()
"the coupe has all the power of the Z3 roadster...and none of the thrill of the wind over your bald spot.The M coupe is nothing if not unique"
|
Prikaži več možnosti
|
aja pa oracle gre z nami da vse zabeleži na spominsko kartico
![]() ![]() ![]()
"the coupe has all the power of the Z3 roadster...and none of the thrill of the wind over your bald spot.The M coupe is nothing if not unique"
|
Prikaži več možnosti
|
ce bo plac bi tudi jaz prisedel h komu da se z druge strani dam na spominsko kartico.
ce mi pa slucajno rata pa do konca sezone sedim kr v svojem : ))))) ![]() |
Prikaži več možnosti
|
matt čim več nas je lepše nam bo
![]() ![]() pa čim prej probaj nabavit ![]()
|
Prikaži več možnosti
|