Samo, ti štromarji, so v osnovi narobe zasnovani, sedaj sam gledam, da bi morda enega za test nabavili, sem ga hotel ženi podturiti, pa pravi No WAY, ima sodelavca, se je iz MB dnevno vozil v LJ, z neko Toyoto, pa jo je po letu dni nazaj zamenjal za dizla, pa pravi, ne več električarja.
No meni je smešno, zakaj ni avto v osnovi za nekaj 300 do 500 km, potem bi pa lahko obstajale dodatne standardizirane baterije, katere si sposodiš za xy dni in jih dodaš v prtljažnik, ko res rabiš daljši domet in jih kasneje vrneš, ko tega ne rabiš več, ali pa nek mali bencinski motor, ki da toliko elektrike, da se pelješ, če jo zmanjka.
Sicer me pa čudi, zakaj noben električar nima po strehi, pokrovih, električnih solarnih celic, vem, da ne bi bilo, velikega efekta, pa vendar nekaj bi bilo.
Mi je pa zanimiv Prius, poznam daljnega znanca, ga je 4 leta nazaj uvozil iz DE z 385.000 km, za male pare, sedaj je naredil še 150.000 km, baterija, pa še vedno nekje na 80% kapacitete, pa ima avto čez 10 let ali še kako leto več .
Da sem pa v trendu imam pa Citycocota na štrom, pa ja gre k raketa tudi v klanec .
Mah vrata mam tud udarjena, pa neki na zadnji havbi. Bo kr orenk strihanje. Edin problem s tem barvanjem je; da bo cez eno leto spet treba ponovit vajo. Mam mal smole s tem.
To pride, sem imel tudi sam smolo, sedaj pa že ene 3 leta nič, nobenega parkirišča.....