Imam na testu že 14 dni El. Hyundai Kono 64kw
ni slaba reč, sploh če imaš opcijo brezplačnega polnenja v službi in 100m od doma kot v tem primeru jaz.
Še vedno pa sem malo skeptičen o realnosti dometa, ko zaviješ na avtocesto, tam baterijo hitro porabi, hitro je 25 kwh/100 km
npr. iz Maribora do Ljubljane zmerno hitre vožnje se prav 140-160 , tuneli cca 120 -130 porabjenih 52% baterije se pravi se z lepo vožnjo s Kono normalno pelješ v mb in nazaj,....
V nedeljo sva šla s kolegom na Grobnik in sva se vozila lepo po ac cca 120-130 kmh na regionalki lepo po omejitvah porabila sva dobrih 80% baterije in naredila 286 km, se pravi če voziš zmerno se da narediti 300 km brez problema, temperatura zraka od 5 do 10 stopinj nekje,...
je pa lušten avto za vsak dan, neomejeno navora pri vsaki hitrosti, vozilo se takoj notri ogreje, tiha mirna vožnja, nobenega zamika ko stisneš gas(kickdown itn,..) skratka za vsak dan služba domov in tudi okoli po slo super avto samo ne sme te motiti plastika v notranjosti in določeni felerji, ki so res mimo, npr, VSAKIČ ko vžgeš avto moraš izklopit lane asist, ki je grozen, skos piska, potem med vožnjo ne moreš nobenih funkcij nastavitev v avtu štelat, prav tako ne moreš npr novega telefona priklopit med vožnjo, moraš se ustavit in dati dobesedno v P, potem lahko delaš,...
Seveda ga nebi kupil oz. bi razmislil, če bi bil polovico cene, za tak denar me pa zaenkrat žal niti malo še ne zanima 
Me je pa pozitivno presenetil glede same avtonomije res, po mestu res malo porabi in, če se še malo igraš z regeneracijo itn se lahko res voziš cel teden brez razmišlanja (seveda če nimaš vmes daljših ac voženj)
še slikca ko sem prišel z relacije (Grobnik)
Pripete slike za predogled
Urejal Martin ///M, 24.11.2021, 19:30.