Kaj je to zaena mašina da vem česa se izognit.
Tista katere izdelke vsi tolk neznosno hvalijo po youtubu in drugje... Sej je vredu strojček nič ne rečem... Sej naredi zlo lepe kose sem bil pozitivno presenečen res... Sploh večbarvne stvari pridejo zelo lepe in prehodi zelo natančni, ampak kadar pač dela. Zdej kle 2 forumaša mata X1C, ki je praktično identičen kot moj (edina razlika je, da ima X1C kaljeno jekleno šobo, moj pa inox ter da ima X1C lidar, ki ga moj nima in pa LCD, ki ga moj nima in ohišje ALU medtem ko je moje plastično.......Ostalo hardwersko je vse enako pa razlika v ceni x2 skoraj. In ima posledično definitivno potencjalno enake probleme.
Zgleda je čista loterija na kaj naletiš ko kupiš...
Ne vem mene so začele take malenkosti motit. Kupil sem ga zato ker vssi hvalijo, da sprobam, da imam za tiskat šaro in balast ker sta oba druga stalno zasedena in še vedno ne morem normalno stvari delat naprej...
Sej morda majo s serverjem kake težave čeprav ko mi da link za pogledat če vse dela je vse zeleno... Ampak da prek USB-ja na printer ne morem dat tiskat zadeve je pa katastrofa. In prek SD kartice tud ne prime. Ko v studiu vžgem kamero se slika prikaže... torej povezan je.... Kot pravim... kot da je zadeva mrtva... Studio jo sicer zazna ampak ne j*** 5%....
Meni zdaj po skor 400 urah stalno neke take banalnosti ven meče... vsak dan neka neumnost. Bi razumel to pri enderju al pa anycubicu za 300€... ma ne na nečemu kar je 500+....
Včeraj mi je javljal, da je ovira na Z osi in je zaznana prevelika obremenitev na motorčku in ni hotel začet tisskat... sem vse spihal in ročno pojahal gor pa dol direktno na tiskalniku pa je potem nekako speljal... kakšna obremenitev? kje? od česa? LOL...
Urejal BMW4everafter, 03.12.2024, 15:56.