Zdravo kupujem nekaj za novopecenga voznika nekje do 500 eur ce ima kdo kaj zanimivega...
![]() ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Rdeč Clio 1.2, če se ne motim.
Dela kot s puške, poraba kot zippo. Daljinsko centralno zaklepanje, registriran do marca 2015, 100kkm, letne gume. 270€. Urejal voith, 13.01.2015, 16:33.
“You can't treat a car like a human being; a car needs love. ” – Walter Röhrl
|
Prikaži več možnosti
|
A bi lahko kaksne slike dobil na mail samo okvirno in telefonsko ce mu bo slucajno usec vas nazaj poklicem..najlepsa hvala za ponudbe.. muzaferovic69@gmail.com ![]() |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Clio 97 (fl model) 1.2 5v metalik moder teh. 5/2015, brez rje, originalen, zimske gume. 300eur.
|
Prikaži več možnosti
|
Maš kako fotko? |
Prikaži več možnosti
|
R Twingo
Prva reg 20.12.1999 Bele barve malo pobuskan ampak ispraven. Nov aku garancija 24m Bremze komplet nove. Radio jvc USB MP3 Avto brezhiben samo smo drug avto kupili. Tehnicni pred parimi dnevi narejen. Urejal sefo27, 13.01.2015, 20:56. |
Prikaži več možnosti
|
Lahko ksno sliko in pa ceno prosim pm ali skilisped@gmail.com |
Prikaži več možnosti
|
moja stranka prodaja berlingota 1,4 letnik 98 ali 99 za 500 evrov,avto je pri meni še moram popravit par malenkosti
BMW-Veselje do vožnje
|
Prikaži več možnosti
|
Tale mazda če ni gnila bi znala bit zanimiv avto.
|
Prikaži več možnosti
|
Zadaj spodaj bi bilo žal potrebno malo povarit, je pa tehnično bp. Avto je za nekoga, ki rabi nekaj za eno leto, česar mislim da je avto sposoben brez vložka. Če ne bo šel v roku tedna, jo bom pa na odpad zapeljal, bojda se dobi nekih 150 eur ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Alfa 146, l.1999, modre barve, brez rje ker je pocinkana, realnih 137.000, poštemplana servisna do 119.000 ko je še bil menjan jermen, 400€
|
Prikaži več možnosti
|
Ve mogoče kdo za kakšnega Cliota II 1.4 16v. Lahko v karoserijsko slabšem stanju ali z zanemarjeno notranjostjo?
|
Prikaži več možnosti
|
http://www.avto.net/...4 16V Billabong Garantirano dober ![]() ![]() ![]() When life speeds by... downshift. |
Prikaži več možnosti
|
Verjamem, samo jaz rabim nekaj kar bo osnova za avtoslalom igračko ![]() |
Prikaži več možnosti
|
potem pa te tale definitivno ne bo razočaral, prav mala raketa je
![]() When life speeds by... downshift. |
Prikaži več možnosti
|
Samo ne spada v to temo, kar pa je pri meni prvi kriterij ![]() Zakaj pa generalka? A niso ti motorji eni boljših? |
Prikaži več možnosti
|