K: Avtoček do 500 eur
Pet postov višje poglej,res pa je da je od objave že skoraj dva meseca.
|
Prikaži več možnosti
|
Tisti golf je prodan. Gremo dalje
![]()
Kdo je pesimist? Optimist z izkušnjami...
|
Prikaži več možnosti
|
Res je. Prodan.
Lp, Žiga BMW e39 525d /// BMW e85 Z4 2.5i /// BMW e53 X5 3.0d /// BMW e36 M3 /// BMW e65 LCI 3.0d /// Hrošč 1200 /// BMW e31 850ci /// BMW e46 320d /// Renault Megane Grandtour 1.5dci /// Opel Astra H OPC |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Jaz pa dvomim da je tale twingo brez rje. Pokrovček za gorivo malo čudno stoji. In pri tem pokrovčku najprej rja ven udari.
I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!
|
Prikaži več možnosti
|
brez vidne rje:ok Še vedno lepše videti maske na naših ustih, kot pa maska na novih BMW-jih |
Prikaži več možnosti
|
no pa sem še jest v tej temi... kupujem avto za okol 500€. dam 600 če je res lep
![]() ![]() ponudbe ali predlogi.. sem pa odprt za vse razen za renoja ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Če kdo v tej temi šezmerej išče avto za pod 500€ bom v kratkem imel za prodat Renault R5, srebrne barve, okoli 100000km, pred kratkim opravlen glavni servis, notr je kt nov, rje skorej ni, tko da avto sam tankaj in vozi.
![]() ![]() Če je kakšn iteresent mu lahko pošljem slike na zs. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ford mondeo 1.8, letnik 1998, 5 vratni, rja na zadnjih obrobah ki sem jo nahitro popravil in pobarval, reg. do 7.10, letna vinjeta, klima itd. Notranjost lepo ohranjena, zunaj praske in pobuškan od parkingov, realnih 179.000km, komplet jeklena platišča 4x letne gume + jeklena platišča in 4x zimske gume, pravkar narejen servis, olje + filter, cena 550€ - PM
Urejal Chosha, 09.09.2015, 07:31. |
Prikaži več možnosti
|
Čisto tako me zanima, je kateri izmed vas, ki kupujete avtomobile v tej temi tudi res kaj kupil od ponudnikov?
Baje sem rusofil |
Prikaži več možnosti
|
Dva posta višje mogoče ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Če kdo rabi, je naprodaj megane l.99, zadaj levo nekaj rjavine ampak ni pregnito. Je že novejši model, tehnično in mehansko brezhiben. Klime ni. Cena 250€.
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Nisem baš ljubitelj renoja drugač bi blo. Ma še kdo kaj za ponudit? Obvezno s klimo.
M3 drivers have no friends - Jeremy Clarkson |
Prikaži več možnosti
|
Clio 2001 letnik, 1.4 75 konjev, tazadn pred "storia" obliko (luci z leco), klima, servo, 5 vrat, velik servis pred par tisoc km, redno servisiran na avto Rus, poskodbe od toce na haubi in strehi,800€.
.... c u o r e s p o r t i v o ....
|
Prikaži več možnosti
|
Heh za ca. 500€ pa s klimo boš pa kej druga bolj ljubiteljskega kot renoja pa težko dobil... ![]() Lp |
Prikaži več možnosti
|
Dej mi kej vec povej
.... c u o r e s p o r t i v o ....
|
Prikaži več možnosti
|