Bi prilepil slike od Labmbota iz kock, ki je razstavljen v Cityu pred lego trgovino, pa mi slike obrne navpično. Stvar deluje res impresivno, saj je v celoti narejen iz kock, samo platišča in gume niso.
LEGO® kocke
|
Prikaži več možnosti
|
Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
Zaradi višje sile (obračun sanacije poplav) nujno prodam sealed seta:
- Chiron (RETIRED): https://www.lego.com...ti-chiron-42083 Cena: 350€ - Daytona, to verjetno ne potrebuje linka Cena: 300€ Oboje skupaj: 600 € Prevzem v Celju oz. v Ljubljani (po dogovoru, cca 2x/teden) |
Prikaži več možnosti
|
Piše sealed in res nisem bil pozoren...hvala Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
Zadnja cena 500€, za oboje imam tudi računa na moje ime |
Prikaži več možnosti
|
A zanimajo mogoče koga stari seti Piratov iz obdobja 1989- 1992.. Imam nekaj manjših setov in bi jih prodal . |
Prikaži več možnosti
|
maš kšno sliko? |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
lepo, da mi lajkate. Naj še kdo kupši kašen set ali dva. |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
No, tole je pa res nekaj zanimivega. Hvala. Samo sliko bi moral obrnit navpično |
Prikaži več možnosti
|
Ma ja, dodajal sem s telefonom pa ne znam obrnit, se pa malo vrat razmiga hehe.
Je pa zanimivo, da sem zapravil samo za cca 50 EUR in sem dobil kljub temu dva majhna paketka za povrh (neki pirati in nek Halloween party), skoraj z več kosi kock kot v posameznih setih, ki sem jih kupil hehe. |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Sam tamle ti pa že en pleza na stolp, slaba vojska to. To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
I did not tell half of what I saw, for I knew I would not be believed. Marco Polo, on his deathbed in 1324
|
Prikaži več možnosti
|
Mater tema čist umrla bom zdaj ko se dnevi skrajšajo kake kocke spet navalili 1964 Ford mustang 289 V8, F36 440i MPPSK |
Prikaži več možnosti
|
Ni umrla, le kocke so zimski projekt. Sem čez poletje kar nekaj nabavil...raje ne sestevam €.
Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|