Oz po domace- je to kompatibilna velikost. Ker fico in hrosc (kar imam) verjetno ne gresta na ta kamion?
Hvala

Mi lahko nekdo samo potrdi, da bom na kamion: 42098 —> lahko nalozil te avte, kar si ti Panda zalepil?
Oz po domace- je to kompatibilna velikost. Ker fico in hrosc (kar imam) verjetno ne gresta na ta kamion? Hvala ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Preštej širino enot in upoštevaj malo +. Naj te ne zmoti...technic ima neparno število. Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
17 je sirina. Potem se fickota spravim gor |
Prikaži več možnosti
|
Zakaj pa ne pocakate, da bodo pri nas v ponudbi in ceneje?
|
Prikaži več možnosti
|
Pri katerem od naših trgovcev lahko ob lansiranju izdelka pričakuješ skoraj 25% skonto (LEGO price is 24,99 €)? There is no adrenaline without gasoline. |
Prikaži več možnosti
|
Panda, a se da zmenit da jih poslje vec v enem paketu in tako prispara na postnini?
|
Prikaži več možnosti
|
Na Ebayu je to odvisno od prodajalca, ta specifičen prodajalec zaračuna samo 15€ na prvi izdelek, nadaljni so zastonj.
Zna bit da bo mogoče kakih 15-16€ v akciji kje v sloveniji, ampak to bo par mesecev po izidu seveda. Ob izidu je pa tole sigurno ena izmed cenejših opcij. Silence is sometimes the best answer. |
Prikaži več možnosti
|
Ti je odgovoril že Maticb.
Pa dobro, bomo zaradi par € čakali 'črni petek', kdaj že, tam enkrat v novembru?
Jaz pa raje googlam, kot štejem, seveda mislim kocke, ne kaj drugega.
Car Transporter measures over 8” (22cm) high, 33” (86cm) long and 5” (13cm) wide. Blue car measures over 3” (8cm) high, 10” (27cm) long and 4” (12cm) wide.
Avtomobili so široki 12cm. Fičko in hrošč bosta tako verjetno žal morala ostati kar na polici. Urejal Panda, 30.01.2023, 18:55. There is no adrenaline without gasoline. |
Prikaži več možnosti
|
Ker smo vsi napaljeni pač neučakani:-) Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
Hvala! Sem ga dobil za sprejemljivo ceno oz ga bom verjetno ![]() Pa ker bojo babice in dedki kupovali te tamale avte, moram poskrbet za prevoz ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Tisti ki ste mojstri, kje naj dobim najbolj ugodno, skupaj s poštnino seveda, nove zaprte komplete. Imel bi samo dva in sicer Audi quatro 76897 in Porsche 911 75895. Verjetno najboljše pri istem prodajalcu da ne plačujem 2x poštnino. |
Prikaži več možnosti
|
Drugace pa ma ficko tocno 10cm sirino “kolotekov” in 11cm skupno (karoserija). Visina je 12cm, dolzina 23cm..
Hrosc je pa 11.3cm sirok v koloteke in enako karoserija, dolg 29cm in visok 12cm oz s sedom in kovckom 16cm. Pomeni bo ficko sel spodaj, hrosc pa na vrh ![]() Nikakor pa ne morem dobit Minija po normalni ceni. Niti rabljeno.. |
Prikaži več možnosti
|
Sem mislil, da si pisaril o 17cm, zdaj mi je jasno, kaj si mislil. Jaz bom pa prosto mesto raje zapolnil s Formulo E Porsche 9XX, ki je tudi široka 12 cm. There is no adrenaline without gasoline. |
Prikaži več možnosti
|
Preglej ponudbo prodajalca, ki ga je Panda nalimal nekaj postov nazaj ali pa poglej nemški ebay. Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
a si oranžnega razkopal, pa dal nazaj v škatlo? je zanimivo sploh 2x sestavljat?
sicer pa me ne izivat, če ne bom še jaz kak karton odpru Urejal Taucher, 31.01.2023, 11:04. cars engine: D4, R4, R6, B6, AD and in the end USA V8... time is money so I spent it on a watch |
Prikaži več možnosti
|
Ne ne izzivam. Bo kar doma še ostal. Imam še otroke, pa tud takole pospravljen se ne uničuje. Če ne bojo otroci za stvar, ga bom pa kasneje prodal. Na prodaj bosta tastara dva seta, samo si moram enkrat vzet čas in pregledat, če so vsi kosi. Če se prodata, se bo kupil še en avto iz te serije. Kater je najbolši po vašem mnenju?
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Moja neizpolnjena želja mladih dni, LEGO 8868 Preveri, če kaj manjka in prosim za neko okvirno ceno |
Prikaži več možnosti
|