E6x splošna vprašanja
Podobno temo smo imeli v E9x podforumu, pa mogoče ne bi bilo neumno, da jo imamo tudi tukaj, da malo konsolidiramo različna vprašanja na kup.
Bom kar začel, ker imam eno butasto vprašanje. Na mojem avtu je zadnjič očitno nekoga motilo stransko ogledalo in mi ga je butnil. Ker fizično ni bilo videti poškodovano sem mislil, da ni nič, sem pa včeraj zvečer opazil, da mi je v ogledalu crknila zunanja vrstica LED talnih osvetlitev. Je že kdo razdiral ogledalo in ve, če se da to zamenjati? Kje bi jih lahko kupil, da jih zamenjam? ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ogledalo razdreš in brez problema zamenjaš
![]() Lp |
Prikaži več možnosti
|
Katere ledice moram vzeti? To lahko kupim na pooblaščencu ali je to bolj stvar ebaya?
Hvala. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
mislim, da original niso drage oz. da kupiš kar pri nas.
|
Prikaži več možnosti
|
Ve kdo če pašejo vratne tapete iz LCI na PFL?
Verjetno bi trebalo pasati, edino ne vem če je kabel z konektorjem za dvig stekla dovolj dolg ker pfl imajo čisto zgoraj stikalo za dvig stekla. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Evo, spet eno laično vprašanje. Ali ima E61 v prtljažnem prostoru vtičnico? Bi čez poletje imel notri hladilno torbo, da bo pivo na hladnem, pa ne vem, če bom imel kam vštekati
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
moj je imel |
Prikaži več možnosti
|
Odpri prtljaznik, odpri rolo, stopi en meter nazaj, poglej po prtljazniku. Ce je ne vidis, je ni
![]() Drugace pa mislim da je na desni strani, mal naprej od predala, zgoraj. |
Prikaži več možnosti
|
ko gledas v prtlažnik je na desni strani pokrita z pokrovčkom na feder....
|
Prikaži več možnosti
|
Zdaj, ko sem končno našel vtičnico v prtljažnem prostoru me zanima kako bi lahko kalibriral potovalni računalnik oz. kako vnesem korekcijski faktor za porabo? Sicer ne odstopa veliko, ampak, če je možno korigirati, bi to naredil.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Eno nevsakdanje vprasanje,ce lahko.Sem vrgel na avto 19-ke,po mescu pa se malo vec pa se mi prizge opozorilo "Reifenpanne".Vem,da to pomeni gumidefekt,samo pri meni je vse ok,gume vse stiri enake,pa se tlak ,kot mora biti.Avto je E60 530i,motor M54B30,gume pa vse stiri 245 35 19.Platisca so replika,ET je15,kar seveda ni po homologaciji.A je to krivo??Hvala....
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Če je bilo prej en mesec vse OK, gume in platišča skoraj zagotovo niso nič kriva. Odgovor bo dal šele tester. |
Prikaži več možnosti
|
A si resetiral "senzor za tlak", ko si menjal platišča?
To moraš narediti vedno ob menjavi, ali ponovnem pumpanju gum. |
Prikaži več možnosti
|
Hvala obema za informacije. Bom se to preveril.L.p..
|
Prikaži več možnosti
|
ma to ni nič takega, zresetiraj pa je, še prej pa za vsaki slučaj preveri tlak v pnevmatikah. meni to naredi ponavadi 4x letno po dvakrat na par (zimske/letne) pa ni nič narobe.
|
Prikaži več možnosti
|
Thanks fantje, urejeno, vse stima. L.p..
|
Prikaži več možnosti
|
:zmedenPozdrav.Zanima me ,kateri senzor je na sprednji strani notranjega vzratnega ogledala? Na sipi vem, da je senzor za dez, kaj pa ta? Hvala za odgovor..
![]() |
Prikaži več možnosti
|
To je senzor za zatemnitev ogledal ponoči ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Pomota, mislil sem na zadnji strani. Hvala..
|
Prikaži več možnosti
|