levo-desno mu rata it? Tam, kjer so pregibi?
Bazen pred hišo
|
Prikaži več možnosti
|
Jasno, da tisto si nameril tik pod površino s pokrivalom... Nisem vedel, da ima Hofer tak fancy termometer. Če ima zraven še zunanjo sondo je idealna igrača za v hišo... Imaš vse temperature na enem mestu: bazen, zrak zunaj, sobna temp. LP Tristan01 |
Prikaži več možnosti
|
Po moje bi slo na notranji enoti imeti vse podatke, saj imajo navadno 3 kanale
![]()
Količina pameti na svetu je konstanta. Število ljudi na svetu pa se povečuje. A. E.
|
Prikaži več možnosti
|
tudi gre mimo. |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Puščavski pesek je naredil štalo v bazenu. Kakšna ideja al praznjenje in ponovno polnjenje. Peščeni filter tega ne bo po moje prepucal, ker so delci premajhni.
Količina pameti na svetu je konstanta. Število ljudi na svetu pa se povečuje. A. E.
|
Prikaži več možnosti
|
V filter ali njegovo cev dodaj magnet - to ti bo pobralo večino tiste rdeče umazanije ... Don't drive faster than your angel can fly...¯\_(ツ)_/¯ |
Prikaži več možnosti
|
jaz sem zrihtal z rocnim sesalcem,ampak moras res pocasi hodit,da ne dvigujes peska.in veckrat dnevno backwash in rinse na pumpi.good luck. |
Prikaži več možnosti
|
resno?? Po vržem magnet od zvočnika v skimer pa je |
Prikaži več možnosti
|
in kako bo pesek prisel v skimer,ce je na dnu?
|
Prikaži več možnosti
|
Magnet bo gotovo pomagal, nikakor pa ne bo pobral vsega, ker v tisti svinjariji niso samo feromagnetni delci ... Don't drive faster than your angel can fly...¯\_(ツ)_/¯ |
Prikaži več možnosti
|
Je filter vse spucal sam, 2x backwash in rinse vmes kot si rekel. Ga je ta prah kar zabil. 2x 6h in cist ![]()
|
Prikaži več možnosti
|
brez panike,manj se z vodo komplicira boljse je..
jaz ne merim nic vec,samo obcutek..danes je bla malo motna..vrgel ph minus in je kristalna zdaj. je pa res pumpa 20 ur dnevno in multiotab v eno.in trije kopalci dnevno,bazen zaseden cca 2 uri,razen vikendi ko je party,vcasih se kovamce najdem.. |
Prikaži več možnosti
|
Če koga zanima 2x bazen. Ima kolega.
Samo ZS |
Prikaži več možnosti
|