Na terenu sem prišel do informacije, da se v kraju Loka pri Zidanem Mostu, Upravna enota Sevnica bo v kratkem ali pa se že prodaja BMW 5 model e28 z 2.0 motorjem, bencinar seveda.
Avto stoji v vasi pod kozolcem že nekaj let. Nazadnje se je vozil po cesti leta 1998.
Po navedbi lastnika je vozen, vendar ne vžge, ker je bencinska črpalka pokvarjena.
Lastništvo je slovensko, obstaja prometno dovoljenje.
Avto je v slabem vizuelnem stanju. Poškodovana je zadnje desna luč, poškodovan je zadnji levi bok na vrhu udarec NN predmeta, rjav je na vseh robovih malo. Karoserija je posrana od ptičjih drekov po celoti. Vse gumice okrog stekel so preparele. Sprednji desni blatnik in levi je poškodovan. Počeno je vetrobransko steklo.
Vse 4 pnevmatike so prazne, diski so rjavi kot da bi bili zašvajsani.
Počena je sprednja maska, BMW znakov ni oziroma so poškodovani.
notranjost kolikor sem lahko videl je lepa. voznikov sedež je minimalno strgan res samo nekaj cm ostalo je ok. Volan je 4 kraki,elektro stekel nima, drugega nisem videl.
Imam nkeaj fotografij, jih bom naložil zvečer ko pridem domov.
lastnik mi je po telefonu dejal, da bi ga rad prodal, ampak pazi po telefonu mi je omenjal nekaj okoli jurja:napaka Nisem pa prepričan ali je mislil ena 0 manj ali dejansko jurja.
Avto če ga vizuleno pogledamo jurja ni vreden. Mogoče je zanimiv motor ker je 6stak, ampak ne vžge:frown
Informacijo dajem v vednost nekomu če kaj išče podobnega. fotografije bodo povedale več.

Aja barva je neka zelena.
Urejal Danijel S, 12.04.2015, 12:59.