Prve uradne fotografije:
http://www.autobild....be-5786601.html
X1 F48 (2015)
Objavil
F30LCI
, 03.06.2015, 05:16
76 odgovorov v temi
|
Prikaži več možnosti
|
Slike autobilda mu delajo prav krivico...
uradne zgledajo veliko bolje in tudi sama avto izpade veliko lepši... No sicer bomo vidli v živo, tisto največ šteje ![]() Do takrat pa uradne iz bmw.de http://www.bmw.de/de...er-videos.html# p.s. imam samo jaz občutek, ali je avto močno zrastel...prej za kak X2 naziv, kot X1. LP ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Men je všeč, nekaj je krajši, širši pa višji, pa večji prtljažnik in še bolj prilagodljiv. Skratka (kljub pogonu) korak naprej.
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Meni je tole TOP!!
|
Prikaži več možnosti
|
Za razliko od prejšnega je tale zelo lep
![]() |
Prikaži več možnosti
|
lep je. Od zunaj in od znotraj
![]() |
Prikaži več možnosti
|
lep..vlečejo naprej linije f10...
|
Prikaži več možnosti
|
Mene prestavna ročka spominja na avte iz zgodnjih 80ih. Če bi bila brez manšete bi rekel da na stoenko.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ročka je tudi meni čudna, kot kakšna kost pr piščančjem bedru, ostalo pa zgleda res zakon!
|
Prikaži več možnosti
|
Meni zadaj izgleda malček tak, kot Hyundai, celo podoben mu je, Santa Feju. Ampak to ni nič slabega, saj je tudi Santa Fe lepo dizajniran avto.
Moram reči da so me uradne slike zelo zelo presenetile, definitvno lepši kot Tiguan, Q3 ipd. Zelo všečno! ![]() Bo pa potrebno pogledat kakšen je kaj prtljažnik na teh, v prejšnjega je bila kar težava vržt noter otroški voziček, se je pa peljal X1 super, tako da upam da se nov zaradi drugačne platforme ne bo peljal slabše.
“You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else.” - Albert Einstein
|
Prikaži več možnosti
|
Sej bo 4 kolesni pogon tudi. Ne vem zakaj bi ti pri SUV-u zadnji pogon? Težek avto z lahko ritjo .. |
Prikaži več možnosti
|
Prejsni X1 je imel razporeditev teže kar lepo 50:50, tako da o lahki riti nima ravno smisla napletat. Dvomim da so pri novem šli odkrivat toplo vodo z razporeditvijo teže.
|
Prikaži več možnosti
|
Meni je prestavna ročka všeč, malo bolj oglata verzija tiste, ki se je desetletji uporabljala.
![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Tole je ročka od avtomatika če prav vidim. http://www.netcarsho...allpaper_25.htm Najbrž bi kak profi z njo brez problema igral golf. Kaj je narobe z ročico (športnega) avtomatika iz ostalih aktualnih modelov ? Še cveku so ga privoščili. |
Prikaži več možnosti
|
Vsaj všečne avtomobile so (upam) pričeli ponovno izdelovati.
Ker 1, X1, X3 prvih generacij niti pod razno niso bili višek estetike in proporcev. No, pa E90 in E65 tudi ne. Hudiča, saj je bilo pol flote dobesedno grde! ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Samo notranjosti so mi pa v živo zelo žalostne, počutje povprečno, plastika na pogled zelo cenena (je izjavila mama, da je imel X4 plastiko kot citroen berlingo (ki je tudi pri hiši)). X1 bo imel najmanj enako, če ne slabšo.
Ročica menjalnika je pa po mojem takšna, ker je sredinska konzola zelo nizka, če primerjate s sedeži. |
Prikaži več možnosti
|