Skoči na vsebino

Renault Talisman

- - - - -

• Prijavi se za objavo odgovora
163 odgovorov v temi
srcnik
srcnik

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 175

Renault je itak vozniško poden od avta (rs-i izvzeti), tako da me čudi, da je še kdo presenečen nad tem...
Prikaži več možnosti
    • dnjehen je všeč

NeonBlack
NeonBlack

BMWslo.comoholik

• Uporabnik
  • Sporočil: 736
  • Avtomobil: I6

Miholl, tebi niso jasne zadeve.
Dober rabljen talisman je 17-20k.
Enako kot dobra rabljena LCI f10.
Razlika je vesolje. Nuff said.

Urejal NeonBlack, 13.07.2024, 14:17.

Prikaži več možnosti

Miholl
Miholl

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 8 460
  • Avtomobil: Audi A5

Men se laguna gt 4control ni zdela slaba, talismana z 4control tut niso kritiziral. Sicer pa to so familijarni avti ne dirkalniki

Tebi niso jasne zadeve.
Dober rabljen talisman je 17-20k.
Enako kot dobra rabljena LCI f10.
Razlika je vesolje. Nuff said.

Ja razlike pa 5-6 let pa kakih 100 jurjev prevozenih km. Primerjas hruske pa parket
.... c u o r e s p o r t i v o ....
Prikaži več možnosti

tinydiamond
tinydiamond
  • Uporabnik
  • Sporočil: 4 839

Ok ocitno ti niso jasne zadeve niti najmanj. Kupis talismana za 7 jurjev pa dva jurja preventive namest nove petice za 70 jurjev. Tko nekak se berejo tvoji posti
Talisman je pac v rangu mondea mazde 6 pezoja 508 in to je to. Nic vec nic manj. Nobene tople vode za odkrivat

Dvomim. da je Peugeot  508 slab, ker že  P 208 ima zelo dobro podvozje, ki lepo blaži pod seboj. 

Prikaži več možnosti

Miholl
Miholl

BMW fanatik

• Uporabnik

Rabljeno sedmico z 300 jurji dobis tut za ta denar tko da pomoje boljs da das to za primerjavo

Dvomim. da je Peugeot  508 slab, ker že  P 208 ima zelo dobro podvozje, ki lepo blaži pod seboj.

Sej kdo pa pravi da je slab? Sicer 508 je drugace zlo nesporten kar se voznje in izgleda tice.
Mazda, mondeo to so avti ki se zlo lepo peljejo
Prikaži več možnosti

NeonBlack
NeonBlack

BMWslo.comoholik

• Uporabnik

Miholl ne prvijaj, za 20k dobis zadnji letnik, torej 2017 f10, z manj kot 100k. Al pa tole spodaj. Res, da sta spodnja dva 2-3 leta mlajsa, ampak enako prevozenih. Tistih par let razlike, se bo v resnici mnogo prej poznalo na talismanu oz se ze ornk pozna.
Osebno takoj f10 brez razmisljanja.

Pripete slike za predogled

• IMG_2531.png
  • IMG_2530.png

Urejal NeonBlack, 13.07.2024, 14:34.

Prikaži več možnosti

tinydiamond
tinydiamond
  • Uporabnik

Sicer 508 je drugace zlo nesporten kar se voznje in izgleda tice.

S temle se ne strinjam. Zadnja generacija P508 zgleda zelo agresivno in lepo. 

Mene bolj motijo tiste njihove  piano tipke in nizka inštrumentna plošča za volanom.    V predzadnji generaciji P208 ni slovenskih menijev.  Pa zavajanje o porabi.  Tovarna pravi  potovalna hitrost   4.8l, realno 6.4l  6. prestava   130 km/H AC.   

Prikaži več možnosti

Miholl
Miholl

BMW fanatik

• Uporabnik

Predvsem dobis 8 let staro petico z 90 tisoc km ter vso opremo.
Sej ti pravim raje primerjaj z sedmico al pa kako S klado ves kake so sele potem razlike
Tiny mislil sem rect da kokr zgleda sportno se ne pelje tako. Je pa voznja fajn sam ni sportnik. Bolj potovalnik
Prikaži več možnosti

NeonBlack
NeonBlack

BMWslo.comoholik

• Uporabnik

Al pa 5 let staro kanto od talismana.
Se ti vidi da si nek dilercek, nabijas totalne bedarije.
Dal sem ti konkretne primerjave, ti pa kar fantaziraj.
Talisman je lansiran kot nek francoski premium in je po dimenzijah in opremi najblizje kaksni 5ki.
S class pa lahko samo buhtelj tlaci sem noter.. kar izvoli nabijat floskule, naj ti kdo drug odgovarja na njih.
Prikaži več možnosti

tinydiamond
tinydiamond
  • Uporabnik

Miholl ne prvijaj, za 20k dobis zadnji letnik, torej 2017 f10, z manj kot 100k. 

Lahko se mal umiriš.  

Na avtonetu je v prodaji točno 133  BMW-je serije F10  letnik 2017  . Od tega jih je pod 100.000 km samo 6 . Večina jih ima med 150.000 in 250.000 km in po ceni  pod 20.000€ jih je samo 29 do 133 ih . 

VSak mehanik, pošten, ti bo povedu da najcenješi BMW-ji so klump in bo vložka pri vzdrževanju še pa še. 

Prikaži več možnosti

Miholl
Miholl

BMW fanatik

• Uporabnik

Al pa 5 let staro kanto od talismana.
Se ti vidi da si nek dilercek, nabijas totalne bedarije.
Dal sem ti konkretne primerjave, ti pa kar fantaziraj.
Talisman je lansiran kot nek francoski premium in je po dimenzijah in opremi najblizje kaksni 5ki.
S class pa lahko samo buhtelj tlaci sem noter.. kar izvoli nabijat floskule, naj ti kdo drug odgovarja na njih.

Men se vid da sem dilercek. Mogoce bi ti mogu kakega dilercka zamenat. Kaj nabijan bedarije primerjas neprimerljivo. K da bi reku zakaj kdo kliota kup ce mas petico za isti denar.
Tut nevem o kakem premiumu nabijas, talismani so bli z 1.5 dci motorjem, kak premium so se sli tu ves samo ti pa tvoji alter profili pardon egoti
Prikaži več možnosti

NeonBlack
NeonBlack

BMWslo.comoholik

• Uporabnik

Lahko se vleces ven kolikor zelis, fakt je da dobis v nulo ohranjeno in dobro nalozeno LCi f10 zadnjega letnia, z 100k prevozenih (ali manj) za 20k€ (ali manj).
Ali pa za ta kes dobro nalozenega talismana, z enako kilometrino, vendar 2-3 leta mlajsega.
Kam bo kdo tistih 20k€ porinil je stvar vsakega posameznika, zase vem zelo dobro, razloge sem navesel v prvem postu. Primerjam pa ta dva, ker sem slucajno imel oba doma in sta cenovno tukaj nekje.

Tiny ti se pa drzi need for speeda in joysticka, sploh ne vem kaj bi rad povedal.
Prikaži več možnosti

Miholl
Miholl

BMW fanatik

• Uporabnik

Seveda je fact.
Dobis pa za 20 jurjev golfa oktavio dusterja tomo vinkovica, in kaj ma to zdej veze? Pac primerjas dva neprimerljiva avtomobila.

Min v petici je 2.0 motor v talismanu je to maksimum. Za 20 jurjev dobis pri talismanu novejsi letnik (3 leta pri 7 let starem avtu je zgleda malenkost)z vso mozno opremo pri bmwju pa avto zasnovan in lansiran leta 2010, osnovni 2.0 motor z nekaj opreme in verjetno vsaj 50% vec prevozenimi. Kasko za talismana je 500€ za bmwja jurja.
Prikaži več možnosti

NeonBlack
NeonBlack

BMWslo.comoholik

• Uporabnik

Nope, enako prevozenih, sej sem ti prilepil.
Ja, razlika v letih, starosti zasnove, pa je tisti bimer se zmeraj svetlobna leta naprej boljsi avto v vsem. Za isti kes.
To je bil moj cel point. ;)
Cheers.
Prikaži več možnosti

Miholl
Miholl

BMW fanatik

• Uporabnik

Primerjas neprimerljivo - to je bil pa moj point.
Prikaži več možnosti

Sport Driver
Sport Driver

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 872
  • Avtomobil: Mazda 3 Sky-X

Miholl ne prvijaj, za 20k dobis zadnji letnik, torej 2017 f10, z manj kot 100k. Al pa tole spodaj. Res, da sta spodnja dva 2-3 leta mlajsa, ampak enako prevozenih. Tistih par let razlike, se bo v resnici mnogo prej poznalo na talismanu oz se ze ornk pozna.
Osebno takoj f10 brez razmisljanja.

Sem šel gledat pa se meni zdijo cene teh zadnjih F10 res noro visoke za tako star avto. Cenovno s Talismani in po kilometerih je kvečjemu tale golič. Tega ne bi imel raje kot Cliota kaj šele Talismana IP. Če ne drugega so že vsaj relativno normalen ekran z Android Auto, keyless pa kamera vredni dovolj da ne bi vzel.

BMW serija 5: 520d, letnik:2016,19850 EUR - prodam :: Avtonet :: www.Avto.net

Po drugi strani pa, vazme se G30 in je boljši avto od obeh, precej bolj moderno za minimalno doplačilo.

https://www.avto.net...y=BMW serija 5:

Prikaži več možnosti

PIC
PIC

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 085
  • Avtomobil: /

Meni tudi niso cene f10 jasne. Kdo to kupi za 20k lol.
Prikaži več možnosti
    • Zelenc je všeč

Miholl
Miholl

BMW fanatik

• Uporabnik

Da kupis g serijo sestavljanko z rocnim mors bit pa tut vsekan
Prikaži več možnosti
    • NeonBlack je všeč

NeonBlack
NeonBlack

BMWslo.comoholik

• Uporabnik

Sem šel gledat pa se meni zdijo cene teh zadnjih F10 res noro visoke za tako star avto. Cenovno s Talismani in po kilometerih je kvečjemu tale golič. Tega ne bi imel raje kot Cliota kaj šele Talismana IP. Če ne drugega so že vsaj relativno normalen ekran z Android Auto, keyless pa kamera vredni dovolj da ne bi vzel.
BMW serija 5: 520d, letnik:2016,19850 EUR - prodam :: Avtonet :: www.Avto.net

Po drugi strani pa, vazme se G30 in je boljši avto od obeh, precej bolj moderno za minimalno doplačilo.

Jaz, takoj.
Naredil bi z njim 100 metrov, pa bi ti blo hitro jasno kaksna razlika je. Ti bi cliota lol.
F10 z malo km so verjetno best buy za 20k€.

PIC pri nas so najcenejse, v avstriji in nemciji so se drazje, pa niti ni jih nekaj veliko, ce zelis recimo kaksno z sportnimi sedezi, usnjem in pro navi.
Prikaži več možnosti

leonT
leonT

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 36 905

Zanimivo da so petice tok cenej kot talismani, verjetn zato ker so noro boljsi avti?
Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.