Skoči na vsebino

Terenska in ekspedicijska vozila

* * * * * 4 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
1213 odgovorov v temi
neicheq
neicheq

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 514

Pepsi, jaz bi priporočall tegale, razliko v ceni pa prišparaj za morebitne okvare. Družina ti bo sigurno hvaležna, upam da tudi denarnica ;)

http://www.avto.net/...10122240&show=2

Sicer nimam nikakršnih izkušenj s tovrstnimi avti, vendar že po logiki nebi računal na porabo manjšo od 10. Je pa kar nekaj Sorentov za ta denar tudi na voljo... BTW prijatelj si je enkrat sposodil GC-ja (wj) 4.7 v8. Stroj, da ga vikaš! Samo porabe ne smeš spremljat, ker te vrže na rit. RESNO! Nisem se vozil z nobenim drugim avtom s trenutno porabo 99l/100km :eek. In gre kot sneta skira, nima veze kam...lastnik oziroma šofer sproti določi.

lp&dober nakup!

Tudi z 2.7 dizlom dosežeš cifro 99l na ekrančku :D
Prikaži več možnosti

naliM
naliM

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 992
  • Avtomobil: OOOO|\X/|*|♞

Tega Mitsubishija L200 ima brat, kolikor sva se menila, bi se ga dalo prepričat, da ga proda:

Objavljena slika

Objavljena slika

Letnik 2007, 125.000km, nova komplet skolopka, novi diski in ploscice, velik servis vsi jermeni napenjalci in drsniki, malo dvignjena moč.
Gume so 285/70-17 in, kar je vidno iz slik, je za primerno oddaljenost karoserije poskrbel soliden lift kit. :)

Urejal naliM, 23.09.2015, 20:36.

Prikaži več možnosti

zigi
zigi

BMW Zasavje Team

• Uporabnik
  • Sporočil: 15 989
  • Avtomobil: 535 PS

http://www.avto.net/... Htp 2.8 TDi SE

http://www.avto.net/...2.7 Tdi Comfort

kaj takega mogoče

Drugi bi znal biti dober nakup. :ok

EDIT: čeprav je tudi malo over budget

Urejal zigi, 23.09.2015, 22:04.

BMW e30, e36, e46, e90LCI xDrive, F10 LCI xDrive ... :mznak ... BMW FOREVER ... :cool

Prikaži več možnosti

zigi
zigi

BMW Zasavje Team

• Uporabnik

Tega Mitsubishija L200 ima brat, kolikor sva se menila, bi se ga dalo prepričat, da ga proda:

Objavljena slika

Objavljena slika

Letnik 2007, 125.000km, nova komplet skolopka, novi diski in ploscice, velik servis vsi jermeni napenjalci in drsniki, malo dvignjena moč.
Gume so 285/70-17 in, kar je vidno iz slik, je za primerno oddaljenost karoserije poskrbel soliden lift kit. :)

Milan, luštna zadeva, a ne verjamem da bi bil brat zadovoljen z le 5k eur ... :laugh

BMW e30, e36, e46, e90LCI xDrive, F10 LCI xDrive ... :mznak ... BMW FOREVER ... :cool

Prikaži več možnosti

Pepsi
Pepsi

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 16 808
  • Avtomobil: NeptūnuS™

Zgleda lep, mi je vsec ta cabrio 5V verzija, samo poceni pa tole sigurno ni.

:mljask.. Tako kot marsikdo pravi da bi ob "lotu" prihodku nabavil Ferrarija, bi si sam najbrž omislil Jeep Unlimited Rubicon. Če že ne EarthRoamerja. :)

Pepsi, jaz bi priporočall tegale, razliko v ceni pa prišparaj za morebitne okvare. Družina ti bo sigurno hvaležna, upam da tudi denarnica ;)

http://www.avto.net/...10122240&show=2

lp&dober nakup!

Ha! P38 je hud k puška, še modelno ime.. C'mon, P38, kot kak angleški tank. :ok2
Žal, po prebranem, bo držalo kar sta napisala zigi in miha84, starih terencov se ne kupuje z dizelskimi agregati. Morda je prvi sprejemljiv oziroma ga hvalijo ravno 2.7 crdi v Grand Cherokeeju pa tisti 3.0 in 3.2 v Nissanih, Toyotah itn. Po prebranem sodeč kakopak.

Kakorkoli, P38 je odpadel kot knof iz gat, če hočeš da je vse skupaj kolikor tolikor poceni, moraš biti sam mehanik in imeti odprt račun na ebayu za kose. Nisem še pripravljen na to (spet!). :ok2

vzami starega cheerokeja 5.2 bencinarja, stroj v pravem pomenu, kasneje ga lahko tudi dvigneš ko se ti bo izšlo finančno, če gledaš do 5k z registracijo vred, mislim da za 3k dobiš lepega

Dober predlog, se strinjam :-D.
S tem najbrž misliš model ZJ (uf kako sem že poučen! :skrbast). ZJ je ironično dražji za predelave kot pa modela WJ (naslednik) in XJ ki je daleč najcenejši (predhodnik). Naj bi si pa ZJ delil precej delov z Wranglerjem, zaradi česar naj bi šlo za super zmogljiv terenec. Vseeno, zastarel 5.2 V8, ne mislim tankat. Vseeno se mi zdi 15.000km letno malce preveč za vozit avto ki dosega v praksi nekje 12mpg = 19L/100km porabe. To bo počakalo na čase ko bom velik fant. :cool

Zaključek: Sem se sprijaznil, da toliko kot sem postavil budget, in kot sem si ga zastavil za nadgradnje, da je le ta prenizek za "heavy duty" vozila kot so Grand Cherokee in Range Rover P38 (puška, tank, bazuka jeb%# cesta :)). Več pa ne bi dajal za/v avto, ker mi takšna prioriteta to spet ni. Želim si da bi bil vesel ko pogledam, ker se bom poveselil vožnje, ne pa da bo prva misel strošek goriva, zavarovanja in pa nadomestnih delov.
Zdaj imam dva avta, za katera (tok tok po glavi) ne vem da jih imam, razen to da jih moram tankat (ironično sta to Renault in Peugeot, kdo bi si mislil, po vseh BMWjih, Alfah in Audijih, da bom kdaj francoze pohvalil. Še jaz ne.). In v širokem loku se bi rad izognil obratnem scenariju, zato veliko veliko prebiram na to temo.

Seveda, lahko se nategnem (ne bi bilo prvič), ampak za razliko od prejšnjih podvigov, sem tu prvo ogromno prebral in bom potem mogoče kupil, in ne obratno. :ok2 No po prebranem, sem že malce "obupal" nato pa našel nekaj zanimivega, pregledal ogromno materiala, in se dokaj poceni vzdržuje, aftermarket deli se dobijo, lift kit tudi nima pretirane cene itn. Ni pa to tako divja stvar kot GC ali P38, daleč od tega. Varnost, hja, ima ABS in dva airbaga, vsaj to, pa malo večji je kot francoz katerega naj bi zamenjal, tako da za gušt bi znal bit dober, za v sneg tudi, za kampirat bi bilo treba bit pa že kar iznajdljiv, ali pa ne.. :)

V kolikor ne pride do sprememb, sem nekako že odločen. Danes sem za en tak avto že klical, je oglas deloval pošten, pa je gospod povedal da je avto že zaaran. Imam čas, nikamor se ne mudi, če bo - bo, če ne, pa tudi prav.

Urejal Pepsi, 23.09.2015, 23:23.

“You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else.” - Albert Einstein
Prikaži več možnosti

Nixxon
Nixxon
  • Globalni moderator
  • Sporočil: 67 977
  • Avtomobil: sivo povprečje

In zakaj skrivnostnost?

To our friends and loved ones, no longer with us.

Prikaži več možnosti

miha84
miha84

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 448
  • Avtomobil: Citroen AX

Ja, zakaj si skrivnosten? :)
Drugace pa od naliM Micka izgleda :mljask :mljask Mater, spet bi imel tak avto :mljask
@naliM: a gre krosa na kason?
Prikaži več možnosti

Pepsi
Pepsi

BMW fanatik

• Uporabnik

In zakaj skrivnostnost?

Drugace pa od naliM Micka izgleda :mljask :mljask Mater, spet bi imel tak avto :mljask

Ker jih ni veliko na avtonetu, in če slučajno še koga zamika da mi ne zgine kakšen pred nosom. Res, izbira je slaba oziroma ničelna.
Po drugi strani, pa morda pozna kdo koga, in bi mi jo lahko našel ... dvorezen meč, saj pravim. Bom še malce premislil. :ok
“You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else.” - Albert Einstein
Prikaži več možnosti

ziga2004
ziga2004

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 267

http://www.avto.net/...NOV SAMO 5655KM

men je pa tale vseč
Prikaži več možnosti

miha84
miha84

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 448
  • Avtomobil: Citroen AX

http://www.avto.net/...NOV SAMO 5655KM

men je pa tale vseč

Lustna ful. Ze kar malo retro. Pa Warn vitel. Ze to je redkost v poplavi kitajcev. Po slikah pa najbolje, da jo tehniski muzej v Bistri odkupi.
Prikaži več možnosti

ziga2004
ziga2004

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 267

čist vredu je je majhen ima 4x4 in celo vitel pa še modre lučke ima, da mimo kolone prideš :-D

Urejal ziga2004, 24.09.2015, 09:25.

Prikaži več možnosti

naliM
naliM

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 992
  • Avtomobil: OOOO|\X/|*|♞

Na zaprtega ne, če pa spustiš stranico in tako podaljšaš nalagalno površino, pa gre preverjeno gor.
Prikaži več možnosti

mika2023
mika2023

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 943
  • Avtomobil: ML, CLK cabrio, 118d

ti bi rad v 5000€ združil vse.
Družinski, lep in varen, mala poraba, hud po terenu, majhna poraba:nono
Prikaži več možnosti

Pepsi
Pepsi

BMW fanatik

• Uporabnik

ti bi rad v 5000€ združil vse.
Družinski, lep in varen, mala poraba, hud po terenu, majhna poraba:nono

Kdo pa ne bi? :-D
Prikaži več možnosti

Grilzz
Grilzz

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 061
  • Avtomobil: Alfa romeo 75

Rešitev!

http://www.avto.net/...t Panda 4x4 1.2
Prikaži več možnosti

Pepsi
Pepsi

BMW fanatik

• Uporabnik

Rešitev!

http://www.avto.net/...t Panda 4x4 1.2

Tak avto sem šel pa gledat že pred časom, še predno se je nabavil potem navaden mestni avto. Vse super, sploh za drugo kosilnico pri hiši, res brez pripomb razen prtljažnik mi je bil malo premajhen. Za vsaj obdobje še enega leta do dveh. :ok
Prikaži več možnosti

Grilzz
Grilzz

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 061
  • Avtomobil: Alfa romeo 75

Samo rinejo pa povsod tele pandice! Če ne bo naslednja Giulia bo pa panda pa držanje pesti za hude zime!
Prikaži več možnosti

zigi
zigi

BMW Zasavje Team

• Uporabnik

Panda 4x4 je top. :ok

Prikaži več možnosti

Azael
Azael

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 11 179
  • Avtomobil: E34, RAV4

Grand Vitara II ali pa RAV4 II bencinar, oba bosta cisto dovolj za tvoje potrebe. Pa mogoce taprvi Santa Fe (dizel). Foresterjev itak ni, pozabi nanj.
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

rus m3
rus m3

Novinec

• Uporabnik
  • Sporočil: 156
  • Avtomobil: Megane rs 275

Če te zanima outlander je moj naprodaj

Objavljena slika

Objavljena slika
2.0 bencin 100kw, 4x4, 165.000km, vsa možna oprema usnje, gretje sedežev, 2x strešno okno, avto klima
Nove zimske gume, ravno narejen tehnični, obnovljeno podvozje, novi diski zadaj....
skratka samo tankaš in voziš
Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.