Moderatorje prosim, da čimprej ustvarijo na forumu rubriko Serija i

Avto sem ravno dobil v roke od kolega in prvi vtisi so fenomenalni. Pa gremo po vrsti.. Nisem navdušenec nad elektro/hybrid avti, nisem pristaš monovolumnov (kombajn dizajnov), ne zanimajo me futuristično izdelane notranjosti in do nedavnega sem se požvižgal eco pro, eco, eco ++.
Precej bolj mi je pomemben neposreden volan s povratnimi informacijami, trdo in čvrsto podvozje, zadnji pogon z možnostjo izklopa elektronskih pomagal, lepe 20" feltne, občasno bočenje, dobre xenon luči, dovolj prostora zame spredaj.
i3 ima vse to kar sem zgoraj napisal. Za izklop elektronike se je sicer treba sprehoditi po meniju, zavore sicer smešno male zgeldajo na 20" ampak to je pravi BMW! zvoka res ni, ampak koliko ga je pa na 3/4 vaših BMWjev z 2.0d mlinčki v vseh oblikah..? Avto vleče instantno od 0-155. km/h, ne milj da ne bo pomote

Še nekaj tehničnih podatkov: 170km, 7,2s do 100km/h, 250nM (od 0/o), 1200kg, 155km/h končna, avto ima cca 150km dometa na elektriko, potem se vklopi generator 2cyl 600cm, ki avto poganja še (na elektriko) 150km oz neskončno, če se tanka bencin

Kaj več bom napisal v prihodnjih dneh. Obiskal tudi kakšnega forumaša in bo padel še kakšen komentar.
par slik (vem, revščina):