To, da je imel ceno še pol leta nazaj preko 20k EUR
.
Takega goliča raje nimam. Avto ima za dodatno opremo samo...nič
To, da je imel ceno še pol leta nazaj preko 20k EUR
Takega goliča raje nimam. Avto ima za dodatno opremo samo...nič Še vedno lepše videti maske na naših ustih, kot pa maska na novih BMW-jih |
Prikaži več možnosti
|
20k? A resss?
Res, da je golič, opreme ima moj službeni Kangoo več, ampak je pa srce pravo. |
Prikaži več možnosti
|
Prej ali slej bo " reality check " , ob predpostavki da bo hotel avto prodati in ne oglaševati...
Kupio bmw umro od gladi.
|
Prikaži več možnosti
|
Poznam lastnika. Avto je bil v lastni režiji uvožen mislim, da iz DE in naj bi bil tako kot je treba.
Glede opreme pa je res bolj koz kaka 318i :/
Sicer pa je bil že večkrat omenjen v tej temi |
Prikaži več možnosti
|
e91 335i brez xenona, brez ventilacije za zadnje sopotnike...no ja, mogoče za koga, zame sigurno ne. Pa to bmw sploh ne bi smel prodajati. Močnejši modeli, bi pa morali imeti neko določeno opremo že serijsko...svašta neJEZImo Save |
Prikaži več možnosti
|
Če res ni nuje po 4/5 vratih, se mi od celotne ponudbe zdi tale še najboljša izbira
https://www.avto.net...asp?id=15190220 Sicer ne vem kok časa bo laufal tko navit |
Prikaži več možnosti
|
Meni se zdi zanimiv ravno zato, ker zgleda kot kakšna boga ovčka...potem pa 335 in ročni menjalnik
|
Prikaži več možnosti
|
Tudi meni. Pa e9x je cezdalje vec v kosih. Tole z lahkoto porihtas vsaj tolko da zgleda kolkor tolk (M notranjost, zatemnis stekla in ga butnes na B12 pro kit pa ene lepe 18-ke al pa 19-ke gor). |
Prikaži več možnosti
|
Jaz niti nebi preveč kompliciral... Ene lepe originalne felge, rahlo temnjene šipe, pa, da je mehansko v piko. Pol pa izzivat kakšnega zaspanega M-a ... No, ker baje je odprt na malo manj kot 400KM.
|
Prikaži več možnosti
|
kak ročni če je avtomat? če pa se ne motim mora tale biti blizu mene, ker ga zadnje 2 tedna nažiga mimo mene, sploh izpuh je glasen da glava peče... če je tole glede zvoka dovoljeno sem jaz "papež" in po mojem če bi ga ustavili policaji bi bilo vprašanje ali ja ali ne, ker je res za moje pojme pre-glasen (k ena formula ali dirkalni avto)... če pa tole ni ta avto, pol pa pač ni, ampak verjetno da bo ker je na zunaj skoraj ident in ko šalta tudi slišim da je avtomat. Urejal Taucher, 14.04.2020, 20:51. Freude am Fahren - |
Prikaži več možnosti
|
Taucher, Helmut je najbrž komentiral e91 335i, ki je ročni, ti pa trebanjskega mini m3 ![]() Drifting and burning rubber is all that matters... |
Prikaži več možnosti
|
Jp, e91 335i
|
Prikaži več možnosti
|
ja prid, saj veš kam...jaz sem vsak dan doma in več ali manj zunaj, delam k zamorc od jutra do mraka... pivo pa tud na zalogi v kevdru na hladnem....tudi na bavarcih nimam cajta gume prešraufat, jaooo pa bliža se že prvi maj - katastrofa... prid ka mimo, bom mel saj mal pavze za Urejal Taucher, 15.04.2020, 22:05. Freude am Fahren - |
Prikaži več možnosti
|
Sem pogledal e91 335i, avto je dober, lepo ohranjen, mehansko deluje ok.
Gre pa bolanoooo, res me je presenetil. Kar se pa tiče opreme...hjaaa, klimo ima ![]() Urejal helmut, 17.04.2020, 13:43. |
Prikaži več možnosti
|
Sigurno gre še boljše glede na manjko opreme kot kakšen ki je nabutan:) |
Prikaži več možnosti
|
Niso, zajle so se losali šele z M54. Urejal Jerry, 18.04.2020, 00:28. The Best Never Rest |
Prikaži več možnosti
|
Mene bi motu edino manjko Xenona in sportnih sedezev, ki se na takem avtu res spodobijo. Manjko ostalega mi pa odgovarja, ker ne maram televizij, luck in piskalicov v avtu. Avto mora imet ok motor, lego, sedeze, luci, klimo in park senzorje...ostalo je nepotrebna sara ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Se strinjam, meni je tudi bilo pri nakupu e92 vseeno za tisto zastarelo navi itd. Imam pa serijsko xenon, športne sedeže-delno usnjene in električne, profi radio, avto klimo, pdc zadaj... Pa 6 valjnega atmosferca pod havbo... To je to kar potrebuješ za malo gušta in Bmw izkušnjo v vožnji. Urejal Bavarec fan, 18.04.2020, 08:03. |
Prikaži več možnosti
|
Sej zicev še ni tak problem menjat, bolj se pri xenonu zalomi k morš še odbijač menjat, pa posodico za pranje dodajat, senzorje za višino, ipd. Pa si hitr čez 1000-1500. |
Prikaži več možnosti
|
Problem bmwjev, ce ni 335 ali M ali 3.0D je v tem, da nikamor ne gre. Potem pa imas bolj slabo voznisko izkusnjo. Sorry. |
Prikaži več možnosti
|