Nakup serije 6
jaz sem se sedaj par dni vozil z 640xd GC in mene 6GC vedno fascinira. Ok pac ful je odvisno od miljon opcij opreme ampak meni je res top avto. recimo moja je sedela zadaj z njenimi 165-170cm BP prostora nad glavo ful, pri nogah je tudi imela se ene 15cm lufta pred njo je sedel en visok 175cm. Jaz z mojimi 183cm na voznikovem sedezu odlicno. v comfort+ na 19 col zelo udoben
Če je ravno ni zabavno...
|
Prikaži več možnosti
|
To ze, samo ti ne ves, kako bo sveti otrok trpel zadaj. Urejal DreamBMW, 21.01.2025, 14:54.
LP
|
Prikaži več možnosti
|
Problem teh grancoupejev je po navadi velikost odprtine za prtljažnik. Saj gre, samo zakaj bi se matral, pač za par let kupiš nekaj bolj primernega. Pri 4-ki načeloma ni problem ker je dejansko 5-vratna, 6ka in 8ka pa mislim da ne. To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|
Če bi budget dopuščal, bi imel vse od naštetega. Ker pa kupujem rabljeno vozilo, vem, da bodo potrebni kompromisi, pri čemer nobena od navedene opreme ni bistvena. Ko omenjaš kljuko - rabim jo za prevoz koles, fino je, da bi jo avto imel, če pa je ne bo, jo bom montiral naknadno. Bolj me je zanimalo mnenje o vozilih kot celota.
Če pa bi že moral rangirati opremo (od bolj k manj pomembni):
1. Komfortni sedeži, boljše (vsaj Hi-fi ozvočenje) in Driving Assistant Proffessional; 2. 360 kamera - vozilo ni najbolj pregledno, se pa da preživeti tudi samo z vzvratno kamero. 3. Webasto - ga imam pri trenutnem vozilu, komot se mu odpovem
lpu |
Prikaži več možnosti
|
Pojdi na mobile.de - najdi si par 630d - če je mogoče brez x-drive in preveri. 630i bo imel kar krepko porabo v višjem in tako težkem avtomobilu, 620d/i pa obstaja za res nezahtevnega kupca, ki mu motorizacija ni mar - no to je kar 80% vseh kupcev. Preveri še ali se bo dalo kljuko naknadno namestiti - namreč v 6GC je električna in se spravi pod odbijač, ko jo ne potrebuješ, če jo boš nameščal sam bo najbrž treba še kaj rezati ( ni pa nujno ). Preveri tudi glede 4 področne klimatske naprave - namreč pri seriji 5 z njo dobiš še 2 mesti izpihovanja v B stebričkih in je fajn to poleti, ker se res hitreje ohladi kabina - 6GC je pa volumensko velik. |
Prikaži več možnosti
|
Na mobile.de gledam pa najbrž bom prek kakšnega narociavto vzel. Pri nas so pokvarjeni preprodajalci bolj pogosti kot povprečna plača, enkrat sem se (ne)lepo opekel in mi ni več do tega. Poleg tega je pa od Alp južneje prvotna izbira dizel, kar pa tudi ne želim več imeti opravka Lp |
Prikaži več možnosti
|
Jaz sem opravil z večjimi kosi prtljage. Otroške vozičke smo prerasli, lupinice in košare tudi, koles ne mislim vozit naokrog, otroka sta pa še majhna, predšolska vzgoja. Zdaj smo imeli 5 let karavana, žena ima 5 vratno limuzino v kateri je več kot dovolj prostora (če bom slučajno kaj daljšega peljal se tudi priročno zložijo zadnji sedeži), stanovanje smo pa tudi že kupili in prenovili tako, da je zdaj "foter" malo na vrsti za lastno veselje poskrbeti. Sem si hotel masažni stol na Bralkotu kupit pa so gospa veleli, da ni šanse :'D Urejal osenar, 21.01.2025, 23:00. |
Prikaži več možnosti
|
Jaz sem ga vozil tri leta in mi je bil eden boljših avto. kar sem jih imel in za moje pojme mu dizel bolj paše za poti ki sem jih imel , to pa je večinoma avtocesta. Tudi udobnost je zelo dobra je pa tudi prtljažnik dovolj velik edino ne gre pa not velika škatlja zaradi male odprtine. Je pa 8 GC bolj prostorna in še bolj udobna , se vidi da je narejena na osnovi 7ice. |
Prikaži več možnosti
|
Fetišev vlačenja pol bajte s sabo kamorkoli greš tudi nisem nikoli razumel in nikoli ne bom razumel. Urejal BMW4everafter, 22.01.2025, 08:31. 1964 Ford mustang 289 V8, F36 440i MPPSK |
Prikaži več možnosti
|
To, da ti leto dni star otrok briše čevlje v prednji sedež in da bo to počel vse dokler bo rabil otroški sedež nima veze s tem koliko krame vozi človek s sabo. Je enostavno neprijetno za otroka, ki se ves čas počuti utesnjeno in je neprijetno za lastnika, ki mora vedno čistiti odtise otroških čevljev v zadnjem delu vozila.
Velikost prtljažnika oz. odprtine pa je že druga zgodba. Enim zadošča odprtina da lahko skoznjo stlačijo manjši kovček, drugi rabijo več prostora, ker tovorijo od otroških vozičkov, do pohištva in bele tehnike.
LP Tristan01 |
Prikaži več možnosti
|
Nisem siguren da ima g31 kaj dosti več prostora po dolžini za zadnjimi sedeži kot 6GC, je pa res da je tako oblikovana zadnja klop da je primerna samo za dve osebi in pa otroški sedež ne vem če se ravno lepo vleže v tisto poglobljeno klop. Sam nisem nikoli montiral otroška sedeža ker imam že starejše otroke. Sem bil pa zadnjič šokiran kako malo prostora ima zadaj Audi A8 ta kratek, nič več kot pa 8GC, pa kao neka ogromna limuzina, |
Prikaži več možnosti
|
Nimam s tem težav. Pač umaže sedež pa ga obrišeš, ko pereš avto. Mene to pač ne moti saj je avto za uporabljat ne za gledat... V F36 nimamo nobenih težav s prostorom pa smo glih tako 4 članska družina, ki imamo enega 5 let starega in drugega 9 mesecev starega. In je prostora več kot dovolj za torbe, vozičke, sedenje...
Fun fact... na zadnjih sedežih v F36 je za kolena več prostora kot v F11 s komfortnimi sedeži. V F11 nisem mogel udobno sedet zadaj, ker sem se s koleni tiščal v sprednji sedež. Pri F36 imam pa ~1cm prostora. Je pa headroom pač crap pri mojih 183cm višine, ampak jaz itak ne sedim zadaj, mulci pa so še daleč od stropa. Urejal BMW4everafter, 22.01.2025, 14:34. 1964 Ford mustang 289 V8, F36 440i MPPSK |
Prikaži več možnosti
|
Jaz nikoli nisem razumel, da ljudje kupujejo tip avtomobila zaradi enkrat letno morebitnega dopusta
Kupite si potem še sedežno s 30 sedeži, v kuhinji 30 stolov, namontirajte extra 30 haklov za obešanje jaken... ker imate kdaj pa kdaj fešto seveda Še vedno lepše videti maske na naših ustih, kot pa maska na novih BMW-jih |
Prikaži več možnosti
|