Avto je šel v kose.

Barva je šla najhitreje s fenom in dletom nato še z penco za odstranjevanje barve.

Barva zbrušena!

Nov agregat s38b36!

Končni izdelek bo izgledal nekako tako

Lep večer, Žan
Ker sem svoj prvi avto že naredil do te mera, da sem z njim zadovoljen sem se lotil novega projekta. Avgusta 2014 sem šel v Italijo po srebrnega (še kar gnilega) BMW e9 3.0 CSi.
![]() ![]() ![]() Avto je šel v kose. ![]() Barva je šla najhitreje s fenom in dletom nato še z penco za odstranjevanje barve. ![]() Barva zbrušena! ![]() Nov agregat s38b36! ![]() Končni izdelek bo izgledal nekako tako ![]() Lep večer, Žan |
Prikaži več možnosti
|
![]() uploadaj sproti če le lahko, ker te teme so res res zakon za spremljat:ok Urejal danibmw, 24.11.2015, 23:29. |
Prikaži več možnosti
|
Ulala tole bo pa
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Zanimivo
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ulala, pa smo končno dočakali tole temo, da se lahko malo napasemo:mljask
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Z veseljem bom spremljal projekt, ki se na žalost ni uresničil pri meni. Kakšen cm je lahko manj udarjen v tla.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Uf, to pa je Bavarec da se šika! Meni osebno najlepši BMW ever. Klasika. Čestitam že za pogum, ki ga rabiš za začetek tako obsežnega projekta, še ena tema ki jo bo sigurno v veliko veselje spremljat. Naj ti avto dela čim manj težav, upam da ti rata vse po planih.
lp ![]() |
Prikaži več možnosti
|
zakon!!!
|
Prikaži več možnosti
|
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO:metalc
![]() ![]() ![]() ![]() S38 FTW, karoserija pa itak die beste:ok
Rice is great when you are hungry, and want 2000 of something.....Mitch Hedberg
|
Prikaži več možnosti
|
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Subscribed
![]() BMW e39 525d /// BMW e85 Z4 2.5i /// BMW e53 X5 3.0d /// BMW e36 M3 /// BMW e65 LCI 3.0d /// Hrošč 1200 /// BMW e31 850ci /// BMW e46 320d /// Renault Megane Grandtour 1.5dci /// Opel Astra H OPC |
Prikaži več možnosti
|
Tale projekt spremljam na oldschool, sicer nisem registriran, a imajo fantje zanimive reči, pa odidem občasno preverit kaj se dogaja.
Mega je, itak, e9 je brezčasna oblika, s38 pa brezčasna tovarna konjev. ![]() Tukaj je nekaj več slik: http://oldschool-slo...php?f=12&t=1141 Škoda, da je klepar tipični slovenski majster, ma dobro, nekje mora bit meja stroškov. Zanimivo je videt kaj vse starejše kište skrivajo, na sliki zgleda lično, pol pa koplješ... ![]() Potlej imamo pa tiste klasične forumske komentarje, ko se kaj prodaja "grem v nemčijo pa dobim kadarkoli za pol manj". Mhm. Dokler ne prideš tja in te kap rukne. Super projekt, le tako dalje, pa kako besedo več tudi v tej temi, če bo čas. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Odlična izbira in zahteven projekt. Vso srečo želim!
“You can't treat a car like a human being; a car needs love. ” – Walter Röhrl
|
Prikaži več možnosti
|
Svetujem ti, da vzameš dol sprednje blatnike in po možnosti zadnje, boš videl kaj se skriva pod njimi
![]()
Love it or leave it
![]() |
Prikaži več možnosti
|
jaz tudi kolega obnavlja porscheja 911 l..1980 ,,ne boš verjel že dve leti pa še ni pobarvan..oziroma blizu...bo cuker ko bo gotov.......
|
Prikaži več možnosti
|
Porš res velik fedra terja, če želiš da je tko kot mora bit.
“You can't treat a car like a human being; a car needs love. ” – Walter Röhrl
|
Prikaži več možnosti
|