V to temo pišite prijave napak ali tehnična vprašanje v zvezi z delovanjem prenovljene strani BMWslo.
Prenova BMWslo 2016 - prijava napak/tehnična vprašanja
|
Prikaži več možnosti
|
Še tukaj. Kje lahko vidiš privatna sporočila???? BMW e30, e36, e46, e90LCI xDrive, F10 LCI xDrive ... |
Prikaži več možnosti
|
Aja, pa kje so spremljane teme??? "Zelenkote" ste pa tako ali tako ukinili. BMW e30, e36, e46, e90LCI xDrive, F10 LCI xDrive ... |
Prikaži več možnosti
|
V glavi (temno moder pas) imaš ikonco kuverte. Klikni nanjo pa dobiš seznam vseh sporočil. Je pa tu malo drugačna logika privatnih sporočil, ker se tretirajo bolj kot zasebne teme (je lahko tudi več udeležencev pogovora). Stari pogovori so se prenesli kot posamične teme, ker ni podatka, da bi jih združil v teme (nova logika).
V glavi (temno moder pas) klikneš na svoje uporabniško ime in v meniju, ki se pojavi, klikneš na Spremljana vsebina.
Če misliš ocene, še vedno obstajajo. Nadomestil jih je gumb Všeč mi je. Bom pa preveril še zakaj se ne prikazuje število "lajkov" pod vsakim uporabnikom. |
Prikaži več možnosti
|
Tako kot prej, zgoraj s tem da je sedaj boljše ker je kot "pogovor". |
Prikaži več možnosti
|
Lep izgled foruma
|
Prikaži več možnosti
|
@žigi maš pa novost kazenske točke |
Prikaži več možnosti
|
Ah, sej so bile prej tudi, ne vem pa zakaj le pri meni piše 0 kazenskih točk?.
Admin: hvala za razlago, bom pogledal. BMW e30, e36, e46, e90LCI xDrive, F10 LCI xDrive ... |
Prikaži več možnosti
|
Kako pa daš kazensko točko? BMW e39 525d /// BMW e85 Z4 2.5i /// BMW e53 X5 3.0d /// BMW e36 M3 /// BMW e65 LCI 3.0d /// Hrošč 1200 /// BMW e31 850ci /// BMW e46 320d /// Renault Megane Grandtour 1.5dci /// Opel Astra H OPC |
Prikaži več možnosti
|
Rojstni datum je pri vseh uporabnikih prikazan v profilu, po novem ni več obvezen. |
Prikaži več možnosti
|
Vidiš jih samo ti, v svojem sporočilu, ko si prijavljen. |
Prikaži več možnosti
|
Mah, ni mi všeč ... res pa laufa dosti hitreje kot prej. Vsaj nekaj dobrega.
BMW e30, e36, e46, e90LCI xDrive, F10 LCI xDrive ... |
Prikaži več možnosti
|
Ni tapatalka, je mobilna verzija. |
Prikaži več možnosti
|
Ko klikneš "pojdi na prvo neprebrano sporočilo" te vrže na prvi post v temi in ne na dejansko prvo neprebrano - v temah, ki so mi recimo ostale neprebrane na starem forumu.
Kar sem odpiral tukaj, deluje normalno. |
Prikaži več možnosti
|
Opazil sem, da vsi youtube videi, ki so bili embedani v temah, so izginili in je ostala le koda od videa, ki smo jo vpisovali. Se da to generalno popravit, ker sedaj so dejansko iz vseh tem izginili vsi videoposnetki zaradi tega. Urejal Rottie, 17.01.2016, 22:17. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Zdej sem kliknil na oblaček ob Neumnosti iz avto.net-a pa me je vrglo na sporočilo iz leta 2008.
Edit: enako pri R.I.P. temi...verjetno bo drugod isto. |
Prikaži več možnosti
|
Jaz bi spremenil par stvari, npr. večji font, v sporočilu svetlo sivo ozadje, vsi gumbi zaobljeni, pa tak ... Spodaj primer:
Je pa bolj fajn od starega. Urejal Vinci, 17.01.2016, 22:19. |
Prikaži več možnosti
|
Ko sem kliknil poglej novo vsebino, mi je prikazalo izredno malo tem, kljub temu, da sem forum nazadnje pogledal enkrat dopoldne. Ali je bil mogoče forum toliko časa offline, da dejansko ni novih obvestil?
Sicer pa izgleda zelo dobro in mislim, da se bomo kmalu navadili in spoznali vse prednosti. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Se bojim, da je to posledica migracije, ker si sistema drugače beležita neprebrane teme. Za nove objave bo delalo, za stare bo pa prehodno obdobje malo slabe volje. Lahko pa kliknete na link za zadnje sporočilo v temi (desna stran, pod nazivom uporabnika, ki je zadnji objavil sporočilo v posamezni temi).
Mi daš kak primer? Na testnem sem to že rešil, verjetno je samo za popravit nastavitve. |
Prikaži več možnosti
|