Ta tema je namenjena vsem pohvala, grajam predlogom, ki se nanašajo na prenovo spletne strani BMWslo.
Prenova BMWslo 2016 - pohvale, graje, predlogi
|
Prikaži več možnosti
|
Hm, kaj pa vem.
EDIT: V bistvu mi je bilo prej bolj všeč, veliko bolj všeč. Urejal zigi, 17.01.2016, 21:36. BMW e30, e36, e46, e90LCI xDrive, F10 LCI xDrive ... |
Prikaži več možnosti
|
Wooohohoh, čakam in čakam cel dan, pa na vsake pol ure premik; KONČNO |
Prikaži več možnosti
|
Ja zgleda vredo, je pa res da smo stare bolj navajeni in bo vreba nekaj časa da spredalčkamo novo |
Prikaži več možnosti
|
Lep prenovljen vmesnik, malo se ga bo treba navaditi, drugace pa lepo pregledno
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Sedaj s prenovo bo potrebno spremeniti "nadimke" to kar nam piše pod imeni glede na število prispevkov |
Prikaži več možnosti
|
Se bomo mogli navadit..
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Lepo dela,hitrejši,preglednejši,le ta fb všeč mi ne potegne! |
Prikaži več možnosti
|
Ah jaz sem ga že bil prej navajen med testno fazo Meni je super, mogoče malo preveč bele ampak ok. |
Prikaži več možnosti
|
Meni je vredu. Na začetni strani me motijo okvirčki na desni strani "Nove teme na forumu", "Novice", "Danes praznujejo"... To bi lahko bilo čisto sprodaj. In osnova foruma (teme) pomaknjena na sredino, z malenkost drugačno velikostjo, da bo bolj pregledno.
Drugače mi je pa vredu, good job.
Aja, pa zelencev ne kaže več? Urejal ŽigecBMW525, 17.01.2016, 21:56. BMW e39 525d /// BMW e85 Z4 2.5i /// BMW e53 X5 3.0d /// BMW e36 M3 /// BMW e65 LCI 3.0d /// Hrošč 1200 /// BMW e31 850ci /// BMW e46 320d /// Renault Megane Grandtour 1.5dci /// Opel Astra H OPC |
Prikaži več možnosti
|
"Preglej novo vsebino" na vrhu mi je super. Moram pogledati kje se lahko poveča broj sporočil po stranici, ampak zdi mi se OK |
Prikaži več možnosti
|
Mah. Spet navajanje.
|
Prikaži več možnosti
|
Koncno!
Je pa res malo prevec bele
Pa dajte zrihtat tole z imeni... Sem se 15min zajebaval z vpisom, pa sem postudiral, da verjetno nisem vec BMW<3 ampa BMW<3 ... Dajte to popravit... Ker je preprosto smesno... Pa se vpisovati se moram z takim uporabniskim imenom
My heart doesn't beat... IT REVS!
|
Prikaži več možnosti
|
Na telefonu lepo pregledno, na računalniku pa se je potrebno še navaditi. P.s. Še vedno ne vidim youtube gumba Urejal Fleko, 17.01.2016, 21:59. |
Prikaži več možnosti
|
Všečno. Citatov ignoriranih uporabnikov se verjetno tudi na tej platformi ne da skrivati?
Funkcija "označi vse kot prebrano" obstaja? |
Prikaži več možnosti
|
Meni je "stari" bil lepši/preglednejši |
Prikaži več možnosti
|
Pisanje zaporednih sporočil v času urejanja (15 min?) bi lahko vrglo pot isto številko sporočila. |
Prikaži več možnosti
|
Samo vpišeš URL od YouTube pa sam pretvori v video, zato ni potrebe po dodatnem gumbu.
Dvomim glede citatov. Označi vse kot prebrano je v nogi strani (črn pas).
Misliš pisanje sporočil znotraj iste teme? |
Prikaži več možnosti
|