Skoči na vsebino

 

Kje najdem zasebna sporočila in kaj moram vedeti o njihovem delovanju?

* * * * * 1 glasov

  • Prijavi se za objavo odgovora
V tej temi ni odgovorov
BMWslo.com
BMWslo.com

    Administrator

  • Administrator
  • Sporočil: 197
  • Lokacija: BMWslo
  • Avtomobil: BMW

#1

Do svojih zasebnih sporočil dostopate tako, da v glavi portala (moder pas) kliknete na ikono kuverte. Odprl se bo meni z zadnjimi sporočili, na vrhu menija pa je tudi povezava Prikaži vsa sporočila, ki odpre celoten seznam zasebnih sporočil.

 

Druga pot do seznama zasebnih sporočil vodi prek klika na vaše uporabniško ime v glavi portala (moder pas) ter izbire opcije Zasebna sporočila.

 

Razlike v načinu delovanja zasebnih sporočil

Na starem forumu se je vsako zasebno sporočilo tretiralo kot samostojni element. Tako ste imeli po debati z drugim uporabnikom na svojem seznamu več sporočil, ki so se vsa nanašala na isti pogovor.

 

Na novem forumu je logika nekoliko spremenjena in se zasebna sporočila obnašajo kot zasebne teme. To pomeni, da ob pisanju prvega sporočila uporabnika odprete zasebno temo oz. zasebni pogovor. Ko uporabnik prejme vaše sporočilo, nanj odgovori enako kot bi odgovarjal na temo na forumu. To omogoča, da imata oba pregled nad celotnim potekom pogovora.

 

V pogovoru lahko objavljate odgovore do trenutka, ko je v pogovoru vsaj še en sogovornik. Če so vsi sogovorniki zaključili oz. izbrisali pogovor, ne morete več objaviti novega odgovora v tem pogovoru, saj se smatra za zaključenega. Če se to zgodi, imate na voljo samo še možnost sestaviti novo sporočilo in začeti nov pogovor s tem uporabnikom.

 

Pojasnilo zakaj ne morete odgovarjati na zasebna sporočila s starega foruma

Zaradi različnega načina delovanja zasebnih sporočil (opisano zgoraj), so vsa zasebna sporočila, ki ste jih prejeli na starem forumu označena kot arhivska (vsi sogovorniki so zapustili pogovor). To pomeni, da na njih ne morete odgovarjati, ampak morate pričeti nov pogovor s posameznim uporabnikom. To storite tako, da kliknete na gumb Sestavi novo (sporočilo).


Pripete slike za predogled

  • zasebni-pogovori.jpg
Prikaži več možnosti
-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2018. Vse pravice pridržane.