Pocesnk zrihta vse po spisku. Ne glede na težavo, ne glede na čas dela, mu ni noben problem narest kadarkoli. Sem mel za popravit par stvari, pa mu ni bil noben problem niti v poznih urah, ker se mi je mudilo. PRIPOROČAM VSAKEMU!
Lp
Pocesnk zrihta vse po spisku. Ne glede na težavo, ne glede na čas dela, mu ni noben problem narest kadarkoli. Sem mel za popravit par stvari, pa mu ni bil noben problem niti v poznih urah, ker se mi je mudilo. PRIPOROČAM VSAKEMU!
Lp |
Prikaži več možnosti
|
Evo, se mojih 5c.
Saj nimam komentarja... Za enkrat lahko le priporočim. Mojo 2.0 sestavljanko sem peljal iz Trb.do Kamnika na servis. Aljaž ni skrival zamenjanjh delov in pokazal na katerih je bil fail. Zamenjana sklopka,vztrajnik,jermenica,...kar nekaj delov. Se bova pa def.še videla. Se enkrat..priporočam! |
Prikaži več možnosti
|
Hvala ti se enkrat za popravilo v vecernih nedeljskih urah! Je prestal nadaljne priganjanje do doma.
10/10 se še vidiva |
Prikaži več možnosti
|
Mal dalec, mal dolgo, ampak 10-ka (redni servis 110tkm, pa mal pogledat vse ostalo)
|
Prikaži več možnosti
|
Ali je že komu menjal verigo? Namen imam zamenjati verigo ker je glasna pa me zanima ali dela tudi to.. |
Prikaži več možnosti
|
Vem, da menja oz. jih je že kar nekaj zamenjal lp |
Prikaži več možnosti
|
Meni je tudi prijazno odg. Na ps in opisal kako in kaj menja... Žal sem se ve tem času že dogovoril za termin z Podlesnikom
V8 e39 šaltar <3 |
Prikaži več možnosti
|
Še moja zahvala se mora znajti tu, včeraj sva se dobila da pobriševa airbag lučko (posledica odklopa senzorja na sedežu) v dinozavru e34, za katerega večina niti nima več možnosti testerja. Kljub pozni sobotni uri je rešil zadevo v 10 minutah. No vsega skupaj sva potem debatirala še 2 uri (dokler ni bil en bolj zmrznjen kot tadrugi) |
Prikaži več možnosti
|
Za zdaj samo uvodno mnenje, ker sva se zaenkrat slišala samo po tel. In prvi vtis je perfekten, prijazen, normalen, strokoven....več pa v soboto ko peljemo pacienta na pregled ( če bo le čas ). In upam, da bo pacient zaman pri doktorju, bo tako precej ceneje zame
Hvala tudi flekotu za kontakt in tratenje časa za mene in mojega volva |
Prikaži več možnosti
|
A da je majster za Volvote? No potem.ga pripeljem na en preventicni pregled.
|
Prikaži več možnosti
|
Če je meni sestavljanko sestavil, mu volvo ne bo delal težav :D
Never be afraid to try something new. Remember, amateurs built the ark. Professionals built the Titanic.
|
Prikaži več možnosti
|
Bolj ko berem, bolj me mika :D |
Prikaži več možnosti
|
fantje brez skrbi....Aljaž ve kaj dela
|
Prikaži več možnosti
|
Mene je zadnjič pustil avto na cesti..Aljaž je tisti dan že zaključil z delom, ker je bil v odhajanju nekam na lušno, a me je kljub temu počakal, da smo z avtovleko pripeljali avto do njega, me peljal s svojo mečko po material, ki ga je bilo treba menjat in potem še zrihtal moj avto
<p>E46 318d / E91 320d / E46 330cd / E38 728i / VW Golf 7 / E63 650i / MB 220cdi / VW Passat
|
Prikaži več možnosti
|
ni problema z veseljem porihtam |
Prikaži več možnosti
|
Samo v vednost; od 27.4. do 9.5. bom totalno ne dosegljiv, tudi na telefon ---> dopust. Da ne bo kake slabe volje oz ne sporazuma, zakaj se ne javim. Urejal PocesnkII, 26.04.2018, 18:50. |
Prikaži več možnosti
|
Vsi trije semeringi na diffu zamenjani
Pohvala za odlično opravljeno delo. |
Prikaži več možnosti
|
No, da še se jaz pofočkam. Danes sem pripeljal avto samo na pregled, če je slučajno treba kaj postoriti na njemu, poleg rednega servisa, ki me čaka na 145000 km. Kot je nekdo pred menoj že napisal ima Aljaž res v sebi filigramsko natančnost, katero tudi podkrepi z dokazi, skratka možakar točno ve kaj dela in lahko samo upam in si želim, da ostane tako! Kot bi napisali ameri; HIGHLY RECOMMEND!
Stern des Südens - FC Bayern München
|
Prikaži več možnosti
|
Odsoten do 25.8. |
Prikaži več možnosti
|
Pohvale za komuniciranje! Midva se pa bova spet kaj videla, ko pade BMW.
.:: Kupujete avto v EU? Nov DMV Portal za izračun DMVja ::.
#E38 728iA#E38 740i#E46 330xi#E65 740i#E91 318d# |
Prikaži več možnosti
|