Skoči na vsebino

 

Adria Drift Series RD1 - 24. APRIL, Zagreb [CRO]

- - - - -

  • Prijavi se za objavo odgovora
V tej temi ni odgovorov
ADS
ADS

    Začetnik

  • Uporabnik
  • Sporočil: 20
  • Lokacija: Adria Region

#1

Druga sezona serije Adria Drift se bo tokrat pričela v hrvaški hiši drifta, Oryx Centru pri Zagrebu, z RD1 - THE KICK OFF.

24. aprila se bodo v tesnih bojih “na počez” pomerili drifterji iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Avstrije,Italije ter Madžarske. Že dodobra poznana lokacija med ljubitelji drifta bo postregla s spektaklom na srednje hitri progi. Dim se bo začel valiti po 10. uri, ko bodo na vrsti prvi treningi, gledalci pa bodo v tej izredno atraktivni obliki motošporta uživali vse do poznega popoldneva.

 

Poleg samega drifta ne smemo pozabiti še na njegovo pomanjšano različico, RC Drift. Driftarski mojstri radijsko vodenih avtomobilov v merilu 1:10 se bodo pomerili na ekvivalentno pomanjšani progi.

 

Prav tako bo zagotovo zanimiva še razstava predelanih avtomobilov poimenovana Show'n'Shine. Zloščeni lepotci, katerih predelave nemalokrat presežejo vrednost samega avtomobila, se bodo pomerili v številnih kategorijah, stalnica na tem delu prireditvenega prostora pa so tudi atraktivna dekleta.

Za obiskovalce potrebne injekcije adrenalina bo tu še Drift Taxi. Popeljali se boste lahko z enim največjih mojstrov vrtenja volana v tem delu Evrope, Luko Markom Grošljem in vreščali po mili volji! Zaradi škripanja gum vas namreč nihče ne bo slišal.

 

Za podrobnosti ter ugodnejši nakup kart v predprodaji obiščite www.adriadriftseries.com. (vstopnice v predprodaji samo še danes in jutri)

 

 

Vabljeni!

forums_RD1-thekickoff_zagreb_2016.jpg

 

 

 

 


Prikaži več možnosti
    • Tifa je všeč
-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2018. Vse pravice pridržane.