Poslovno prostor se nekako lahko oddas doo, stanovanje pa ne bo slo.
Gre vse, brez problemov, kako bodo oni to opravičevali, pa tebe nima, kaj zanimati....
Gre vse, brez problemov, kako bodo oni to opravičevali, pa tebe nima, kaj zanimati.... |
Prikaži več možnosti
|
Sam sistem je pomankljiv, sam imam veliko prometa, ki ga prodajalec iz EU, prikaže, kot interkomunitarno prodajo, sam ga pa strogo NE SMEM prikazati, kot interkomunitarno nabavo preprosto iz razloga, ker to blago nikoli ne pride v Slovenijo. Primer v živo, naročim za 50.000 eur surovin v Italiji in jim naročim, da odpremijo v Hamburg, kjer pri špediterju sami ljudje iz 3 držav prevzamejo, mi smo pa izvoznik iz EU in ja za nas je na izhodu IZVOZ, na vhodu, pa 3 trgi in nikakor interkomunitarna nabava.
Sem imel že vsaj 10 kontrol na to temo, nas redno gledajo, ker jim ni logično, napake ni, naši pa zakona ne popravijo, ker pri večini ostalih EU držav 85% sveto velja, da je interkomunitarna nabava, ko nekaj kupiš v EU, ne glede na to ali pride v domicilno državo kupca ali pa ne ...... Urejal Mat xxl, 17.02.2025, 19:57. |
Prikaži več možnosti
|
Men dol visi sam prvi obisk inspekcije bo pa sranje. Zarad mene date lahko vse v stroske tud kondome pa cigarete. |
Prikaži več možnosti
|
Ni tako, pravna oseba , mora ob plačilu najemnine odvesti 25% fursu, tebi pa razliko in tega, ne rabiš niti prijavljati potem, če bi pa oddal fizični osebi bi bilo pa drugače.
Sploh ne vem, kaj tebe tu moti, kaj po tvojem naj ne bi bilo OK ? |
Prikaži več možnosti
|
Napisal je, da stanovanje ne moreš kar tako najeti preko DOO, tako kot ne more avto delavnice najet SP kjer je osnovna dejavnost psihiatrična pomoč. Silence is sometimes the best answer. |
Prikaži več možnosti
|
Lahko najmes tud letalonosilko sam to ni strosek ki je davcno priznan…
|
Prikaži več možnosti
|
Sam v M8 gre mal več benza kot v puntota :D |
Prikaži več možnosti
|
Ja po 30 litrov moras nalivat, problem rata ce mas vsako uro racun za 30 litrov benza hehe
|
Prikaži več možnosti
|