Kakšen detajl ki ga je imel avto? Slika kateri model? Domneva zakaj naj bi bil M3 samo zaradi nalepke?
Za tiste ki nimajo FB
Danes popoldan,četrtek 14.7., ob 16.25 na Tržaški cesti v Ljubljani, proti dolgemu mostu, me je zadel in pobegnil voznik v BMW M3, mišje sive barve. Zgodilo se je tako hitro, da oba z ženo nisva uspela registrirati njegove registrske tablice. Fant je s sovoznikom pripeljal za mano po levem voznem pasu in me prehitel čez dvojno nepretrgano črto po nasprotnem pasu in prekmalu zavil nazaj na moj vozni pas in me pri tem zadel s svojo zadnjo desno feltno v moj lev blatnik in feltno... Če slučajno kdo ve ali je slišal za tega lastnika, bi lepo prosil za kakšno informacijo.
Glede na uro nesreče in gužvo v prometu ga je videlo vsaj nekaj 10, če ne 100 ljudi, saj je po nesreči odpeljal s polnimi vrtljaji naprej po nasprotnem pasu, čez rdeč semafor pri viški gimnaziji in tako prehitel vse čakajoče pred semaforjem z veliko srečo, da ni podrl kakšnega pešca, kolesarja ali voznika kateri bi prišel čez svojo zeleno iz rožne doline...
Urejal blackberet, 16.07.2016, 21:49.