Visokotlačni čistilnik
Evo se prikljucim mnenju, da dela super. Zadnjic 3 avte pri hisi opral brez tezav.
|
Prikaži več možnosti
|
Evo sem ga nabavil. Ni pa še bilo možnosti za ga sprobat
Kateri nastavek uporabljate za pranje avta? Lahko kateri poškoduje lak? A tisto univerzalno čistilo, ki je zraven je primerno za pranje avta? Urejal Toma, 25.02.2018, 17:11. |
Prikaži več možnosti
|
Ma nic ne bos poskodoval, sam razdalja naj bo vsaj 50 cm ali se mal vec
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Saj so vredu za domačo uporabo, teli tamali čistilniki, ampak ne pljuvat po Karcherju za brezveze. Preiskusite enkrat kvaliteten izdelek Karcherja, to so čistilniki od cene 1000evrov navzgor. Tam pol vidiš kaj je kvaliteta in zakaj ima zadeva takšno ceno. |
Prikaži več možnosti
|
A je bil kdo v Lidlu in ve, če je morda še na voljo visokotlačni čistilec?
<p>E46 318d / E91 320d / E46 330cd / E38 728i / VW Golf 7 / E63 650i / MB 220cdi / VW Passat
|
Prikaži več možnosti
|
V Grosupljem jih je bilo prejšnji teden še 20, najmanj |
Prikaži več možnosti
|
Ja, ful slabo so šli, ponavadi so take stvari kar hitro razprodane.
![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
ni sezona
|
Prikaži več možnosti
|
Pa tudi dosti jih je bilo. Jaz sem mislil da jih bojo nabavali nekje 10, bile so pa v kopru kar 3 palete. |
Prikaži več možnosti
|
zdej je še sezona lopat in frez
po aprilu pa bojo skopneli kot sneg |
Prikaži več možnosti
|
Od 29.3. bo v Hoferju malo močnejši 150 bar... 99 €... Ima enako alu črpalko. Me pa bega max 150 bar Nazivni tlak pa 110 bar. Koliko ima lidlov? thx Urejal Plavi, 22.03.2018, 17:00.
Količina pameti na svetu je konstanta. Število ljudi na svetu pa se povečuje. A. E.
|
Prikaži več možnosti
|
Enake "karakteristike".... |
Prikaži več možnosti
|
Teh 110 bar je bolj tko. Za kaksne skarpe in tlakovce je velik premal.
Recimo se Kärcher K5 je svoh za te stvari. To mora bit vse nek profi line, če hočes kaj resnega delat... |
Prikaži več možnosti
|
K5 ima nazivni tlak 130 bar, max tlak pa manjši od hoferjevega.. in malenkost višji pretok.,.. zgleda podobna zadeva,.. pa 1/4 denarja..
Količina pameti na svetu je konstanta. Število ljudi na svetu pa se povečuje. A. E.
|
Prikaži več možnosti
|
No Kärcher K5 se dobi za nekje 260 EUR. Je pa res, da ima le 8 m cevi, ki pa je tako trda in storasta za zvijat, da je sam za v koš.
Ce je tale Hoferjev z bolj uporabniku prijazno cevjo, ki je dolga 10 m je to potem zmaga. Ker, če hočeš pri Kärcherju tak kolut za navijat, moraš vzeti Premium varainto, ki pa je še 50 EUR drazja... Aja pa garancije dobis pri Kärcherju samo 2 leti, Hofer pa ma 3 leta. |
Prikaži več možnosti
|
Za Hoferjevega nikjer na njihovi spletni strani ne piše ali ima kovinsko črpalko ali ne. Lidlov vem da jo je imel. Ker če ima plastično potem je to bolj tako-tako.
Urejal Nixxon, 23.03.2018, 07:22. ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
ALU mora bit, ja
Spet povsod po svetu piše, da imajo Kärcher proizvodi 3 ali celo 5 let garancije. Naši prodajalci dajo samo 2 leti, je to možno, pravilno, zakonito? |
Prikaži več možnosti
|
to je zakon, da ima cev za navijat gor na aparatu,...
jaz vedno kolnem to cev :(
kupil sem pa K3 ze ene 5 let nazaj pa zaenkrat dela brez težav ampak ga malo uporabljam v večini primerov tudi zato, ker se mi ne da te trde nepraktične cevi zvijat pa spravljat,... skratka kr neki,... tko da tole za navit je zmaga, nebi več kupil brez tega :- )))
Vsak je svoje Tinkare Kovač!
|
Prikaži več možnosti
|