Kar nekaj tale tema, kot ce bi jaz napisal, da kupujem ferarija s 6x6 pogonom. Jerry serjes ga, kot da ni dovolj ze tovarnisko narejenih na netu...
Ne šekam najboljše, kaj želiš s tem povedat. Moje prioritete so da je avto v osnovi limuzina s kesonom, mora imet močen motor in klimo oziroma dovolj prostora da to jaz naknadno vgradim notri, v bistvu se mi gre samo za papirje. Najbolj mi tako ustrezata bmw in mercedes, amerikanca bi vzel pa samo v primeru da ustreza spet čisto določenim mojim zahtevam, kot naprimer robustnost, kompaktnost in močen bencinski motor oziroma možnost vgraditve le-tega. V bistvu mi od američanov pride v poštev samo Jeep Comanche, ta avto mi je pisan na kožo ker se vrhunsko pelje (ga imam lahko za dailya) in še delov zanj je tako pri nas kot v D in I v izobilju, saj je to v osnovi Cherokee s kesonom, teh je pa povsod malo morje in so skoraj zastonj. Žal so Comanchi tudi precej dragi ker nisem edini ki ve kako dober avto je to, zato ponudbe dobrih primerkov praktično ni, za povprečnega pa ne dam 7000 eur + dajatve, kolikor stane ta hec. Trenutno imam itak še Caddya in ne rabim pod nujno še pickupa, ko bo šlo zares bom pač moral nekaj nabavit... trenutno pa samo čakam če bo kakšna res dobra ponudba, da ga kupim in spravim v garažo "za hude čase".
Zkaj pa ne kupis kakiga mk1 caddyja 1.6 dizla?
Ko sem ga iskal ni bilo nobenega ki bi bil v nulo ohranjen (takrat sem imel bolj majhen budget in bi se zadovoljil tudi z dobrim VW Caddy kesonarjem), zdaj pa ciljam stopničko višje in Caddy ne pride več v poštev.