The Grand Tour (Clarkson & co.)
Uff komi čakam da bo konc šihta...
|
Prikaži več možnosti
|
x2
no pa še konc fitnesa pa pred spanjem to pogledat Opozorilo: Analiza, ki je zgoraj opisana je izkljucno mnenje avtorja in v nikakrsni smeri ni investicijski nasvet, ampak je namenjeno informiranju in izobrazevanju o delovanju posameznih pravnih subjektih na financnih trgih. Vsaka odlocitev o nakupu ali prodaji posameznega financnega instrumenta je v izkljucnu domeni lastnika/prodajalca ali kupca financnega instrumenta. |
Prikaži več možnosti
|
Pravkar pogledal....kaj rečt, TO JE TO!!! 1AAAA!!!
P.S. Komot lahko končajo s snemanjem TopGear-a, ker je od danes R.I.P.! |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Je ze kje online da se da streamat?
“You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else.” - Albert Einstein
|
Prikaži več možnosti
|
online nisem najdel, je pa na partisu v 720p.... |
Prikaži več možnosti
|
Na partisu so ene 3-je...
Drugače pa ql. O kakšnih večjih presežih bi težko govoril. Končno test ultimativnih športnikov. Sem se tudi kar nasmejal zravn Urejal bvogri, 18.11.2016, 19:28. |
Prikaži več možnosti
|
Tudi 1080p je. |
Prikaži več možnosti
|
Zato sem namerno prej pobral vse varjante GT, tako da zdaj veselo seedam in si nabiram rate :D vlecejo dol ko zmesani :D |
Prikaži več možnosti
|
ne vem od kje je blokiran men je potegnalo dol brez problema ....sem ga tudi že pogledal in je dober...sem kar pogrešal te tri "tepce" skupaj...top gear je prošlost.... |
Prikaži več možnosti
|
Super oddaja, sem se ene parkrat res odkrito nasmejal.
|
Prikaži več možnosti
|
Odlično. Sedi pet! Dobro narejeno in seveda sveta trojica spet na kupu z svojimi forami. So mi šle kar dlake pokonc, ko so se skup pripeljal z mustangi na začetku. To je to
|
Prikaži več možnosti
|
uvod super, un del ko so lepo pokazal da so oni zvezde in da ne rabijo zvezd drugih v showu (3 mrtvi)...super, se je vidlo da jim je to BBC naprtil.
Proga? Pri takem budgetu in Angliji, bi lahk kako staro dirkališče usposobl al pa naredl kej boljšega, tista 2 ovinka od drive-ina za mcdonaldsa ne sodita lih na dirkališče.
all in all, stara mešanica in spet hudo gledljive epizode. Zakon. |
Prikaži več možnosti
|
Super, vredno ogleda. Mislim pa da bo se boljse v prihodnosti.
“You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else.” - Albert Einstein
|
Prikaži več možnosti
|
Mene zanima rusenje hise
![]() uvodna spica - komad mi je malo tako tako, drugace pa super. Stara klapa, stare fore, veliko smeha in predvsem veliko veliko sproscenosti ![]() Opozorilo: Analiza, ki je zgoraj opisana je izkljucno mnenje avtorja in v nikakrsni smeri ni investicijski nasvet, ampak je namenjeno informiranju in izobrazevanju o delovanju posameznih pravnih subjektih na financnih trgih. Vsaka odlocitev o nakupu ali prodaji posameznega financnega instrumenta je v izkljucnu domeni lastnika/prodajalca ali kupca financnega instrumenta. |
Prikaži več možnosti
|
Ni kaj, dobro je blo. Tudi smeha nekaj vmes Edino tisti "komunist" mi ne sede. |
Prikaži več možnosti
|
Rušenje hiše je vključeno po moje zato, ker je Menda Clarkson dejansko razminiral svojo hišo in zgradil novo.
ARHITEKT
|
Prikaži več možnosti
|
Najboljša comedy/car show, čeprav nekateri komični vložki so bili res nerodno slabi (cringe moments), na trgu so mnogo boljši pisatelji skečev, škoda da nimajo še boljših ker platformo in potenciala imajo ogromno. |
Prikaži več možnosti
|
Bojkotiram ker mi je Jeremy Clarkson antipaticen, misli da je boga za jajca primil. Od mene niti centa za to reklamo. ![]() |
Prikaži več možnosti
|