jaz osebno vem za naslednje forumasev :
- sedaj moja-bivsa koletova
- bucobmw525
- hoonigan
- maus111
- tomse21
- ex citrobooster-ex mehman-?
- "friderikova" 525ix?
...listo bomo dopolnili,vec ljudi vec ve;-)
Urejal Nixxon, 21.09.2016, 07:29.
Tema je namenjena kot zbirka informacij o bivsih e34 vladnih vozilih.....slike,lastniki,info,zanimivosti v zvezi z vladnimi vozili......
jaz osebno vem za naslednje forumasev : - sedaj moja-bivsa koletova - bucobmw525 - hoonigan - maus111 - tomse21 - ex citrobooster-ex mehman-? - "friderikova" 525ix? ...listo bomo dopolnili,vec ljudi vec ve;-) Urejal Nixxon, 21.09.2016, 07:29. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
![]() |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
To je ta, ki se je nedolgo nazaj prodajal? Zelo lep, sva ga hotla it s kolegom gledat, pa si naju potemtakem ti prehitel in ga tudi odpeljal |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
v sredini je pa boing 747:) |
Prikaži več možnosti
|
zdej bi lohk biu ksn e34 miting |
Prikaži več možnosti
|
Mal se pocakat z meetingom
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ko smo že pri vladnih bavarcih, jaz sem imel v lasti dva (če nisem še katerega pozabil) in sicer E30 325iX od policije in E32 730i, s katero se je baje prevažal Rupel. Prva mora bit nekje v okolici Celja, za drugo pa žal ne vem več kje je in jo bo tudi težko spoznat, ker so ob karambolu zamenjali sprednja blatnika z luknjami za zastavice, kar je bil edini znak da je bilo to včasih protokolarno vozilo... je bila pa črne barve s sedeži iz blaga in avtomatskim menjalnikom. Ni res kar pravijo, da BMW-jaši nikoli ne uporabljamo smernih kazalcev, no vsaj zame to ne velja. Jaz jih vedno vklopim vsaj enkrat na pol leta, da vidim če še delujejo. |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Legendarni avti. Sem imel s kolonico teh 525tk bližnje srečanje slabih 20 let nazaj v Hudi luknji (soteska med Velenjem in Mislinjo), ko so prileteli za nami dobesedno po zraku, nas zrinili k ograji na robu ceste in oddrveli naprej proti SG-ju. Te avte so uporabljali za VIP spremstva in takrat bi težko našli bolj primerne avte za to. In še danes je e34 v takem stanju kot je ex Koletov 525 prava paša za oči, ki rade pogledajo bmw-je stare šole.
Uživajte z njimi in čuvajte jih. To not drive your car to keep its value up is like not banging your girlfriend to keep her fresh for the next guy. Fu*k that! If you love your car, drive it. |
Prikaži več možnosti
|
Ima jo en moj frend,je tudi na forumu mogoče se javi... Lp |
Prikaži več možnosti
|
Po papirjih naj bi bil prvi lastnik MNZ. Je prišel v originalu z isto konzolo namesto pepelnika kot vsi ostali. Ni imel pa stvari za puške.
Sicer pa sem sled za tem avtom sedaj čisto izgubil. Nekako se mi občasno pokolca po njemu, dokler ne razmislim koliko malih velikih zadev je bilo še kar narobe. Po tem ko sem bil parkrat v kontaktu z naslednjim lastnikom tudi on ni imel sreče s tem avtom, najprej se mu je razletela sklopka, potem pa naj bi še tesnilo glave šlo na "novi" "dobri" mašini. Ker pizda, težko je priznat, da je bil motor prekuhan preden se mi ga proda. Ta avto je bil sicer kar vredu, ampak tako zaklet, pač cel kup malenkosti ki ti na koncu v daily driverju pomenijo ogromno so bile narobe, avto je bil v večnem stanju "še tole za 150€ pa bo top". Urejal MehMan, 19.09.2016, 22:43.
1. Meh: Indifference;
ma. ko jebe. |
Prikaži več možnosti
|
..no potem le mam dober vir informacij...@Octopus hvala;-) ..jaz raje recem spomladi da naredimo...na mojem avtu je se veliko za naredit da bo taksen kot si ga zelim;-) Bos ze porihtal... ..ti si @maus111 prijatelj desno na sliki njegovi ali @alpina b12 prijatelj??? slike...!!!!!!!! Urejal crtacrta, 20.09.2016, 07:03. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ena prosnja....
..ce bo kdo vedel za ex citroboosterjev/mehmanov avto da se prodaja ali kje je naj mi nujno javi...imam eno idejo....vec odprtih oci,vec informacij...!!!!!! ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ali morda kdo pozna nekdaj vladno metalik sivo E39 530i z luknjami za zastavice? Reg. št. je imel LJ V8-xxx. Avto je letnik 1999, do nedavnega ga je za dailyja imela članica uprave SDH Nada Drobne Popovič. Avto se je moral prodati pred kratkim (zdaj vidim, da vozi novega passata).
Ali ga je morda kupil kakšen forumaš???
FIX IT AGAIN TOMORROW
|
Prikaži več možnosti
|
A niso E39tke 30i prišle na trg šele 2001, oz konec leta 2000? |
Prikaži več možnosti
|
Ja seveda so. ![]() |
Prikaži več možnosti
|