Urejal tom78, 12.10.2016, 23:36.
Uradno: Serija 5 (G30)
550i ima pospešek 4,0 s do 100km/h ... zanimivo bo videti pospešek od M5 Urejal tom78, 12.10.2016, 23:47. BMW |
Prikaži več možnosti
|
Urejal tom78, 13.10.2016, 00:13. BMW |
Prikaži več možnosti
|
Slovenski članek z vsemi informacijami, če kdo ne more spat Urejal HiM, 13.10.2016, 00:31. ![]() Član KOS |
Prikaži več možnosti
|
Zanimiva je tudi poraba.Drugače pa avto na ven res ni nič posebnega.En laik ne bo videl razlike |
Prikaži več možnosti
|
Ja res je. Tako kot je z Audiji že dlje časa, pa z Mercedesi zadnje generacije, tudi VWji v določenih segmentih, Renaulti in podobno. Meni tudi ni všeč da so si tako podobni, mi je bila diverziteta generacije E90, E60 veliko bolj všeč.
Očitno hočejo tovarne čim bolj približati modele en drugemu, najbrž zaradi same zasičenosti avtov na trgu. Na teh slikah mi je zadeva všeč, v skladu s pričakovanji. ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
kva vidm da bo treba pri dizlih dolivat AdBlue...buahaha pa kdo bo to kupu nooooo
|
Prikaži več možnosti
|
Primerjava s serijo 7 (G11)
Primerjava s predhodnikom (F10)
BMW |
Prikaži več možnosti
|
Trikrat na leto doliti 10l AdBlue...katastrofa |
Prikaži več možnosti
|
Kaj zdaj so ročni menjalniki ali jih ni več ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Samo pri 520d BMW |
Prikaži več možnosti
|
525d pride kasneje - 530i z 4 valjnikom.
Predvsem so znižali emisije - kar je pohvalno - pod 110g.
Malček me čudi M550I - kjer je 8valjnik - očitno bo podoben motor tudi v M5.
Uslišali so tudi prošnje ločenih zaključkov izpušnega sistema pri 530d.
Predlagam da se odpre nov zavihek za G serijo. Urejal simply, 13.10.2016, 12:37. |
Prikaži več možnosti
|
Konc...to je pa res konc. Sem že oddal oglas na majmun.si za prodajo ledvice. Hipoteka že v teku...530 4v motor Tako navdušen nad faceliftom F10 pa še nisem bil pri nobenem vozilu. NORO
EDIT: a to je nova serija? Oglas za ledvico že umaknjen.
Eno veliko razočaranje za sveto trojico so kompletni novi designi. Vse po item dreku. Totalen dolgčas. Ko pride ven serija 1 ali pa razred A že veš kakšna bo sedmica ali pa S-klasa. Urejal mihaing, 13.10.2016, 13:01. Še vedno lepše videti maske na naših ustih, kot pa maska na novih BMW-jih |
Prikaži več možnosti
|
To je po novem pri vseh, tudi pri 520d (pri 540 in 550 je le drugačne oblike) Urejal tom78, 13.10.2016, 12:57. BMW |
Prikaži več možnosti
|
Meni osebno je f10 precej lepši, predvsem pa bolj moški |
Prikaži več možnosti
|
+1 za ločene izpušne cevi, ker sem osebno totalno cepljen na ta detajl in me je groza vseh ostalih variant. +1 za živalsko obogaten HUD, nedvomno bo še boljši +1 za touchdisplay; po možnosti boš zdej lahko kliknu na POI in te bo preprosto odpeljalo tja +1 za nov adaptive LED; ni mi čisto jasna neslepeča dolga lampa, to je za videt - že zdej dela adaptive LED kot poezija +1 za novo blaženje...
v bistvu je kar nekaj razvoja notri. me osebno ne moti, da je več pod haubo kot nad.
lajkam. je pa po primejavi sodeč čista 7ica. preveč rine v eleganco in se distancira od športne 3ke. po mojem. ko jo bom v m-paketu ugledal v luči sveta bom pa itak obolel. jah. lepa. Urejal skis, 13.10.2016, 14:00.
The Ultimate Driving Machine
|
Prikaži več možnosti
|
avto na metre kolko dnara tolko metrov... 3-5-7, kje so časi neke inovativnosti pa dizajnerske inovativnosti... |
Prikaži več možnosti
|
Kot sem pričakoval, neka evolucija oblike, modifikacija. Pa notranjost v koraku s časom, novejši idrive. Pohvalno da je prišel cagar za temperaturo vode. Same razlike v vožnji pa ne bo šokantne, tako da se bom udobno namestil in malo počakal na ugodno F10. |
Prikaži več možnosti
|
Ampak, kakor koli obrneš, ti 340i nudi veliko več užitkov v vožnji, kot bi ti jo petica, sploh če je dizel.. Dolgčas od avta. Jst ne bi menjal za 340i :-) |
Prikaži več možnosti
|